עבור לתוכן

amd מנצח את intel בקידוד סרטים

Featured Replies

פורסם

למי שלא ראה יש כתבה על סוקט 939 חדשה באתר ובה יש לינק לכתבה של anandtech ובה יש תוצאות של fx-53 נגד intel petium 4 3.6ghz שהוא המעבד מבית אינטל הכי מהיר נגד המהיר ביותר מamd ובתוצאות המעבד של amd מוחץ את המעבד של אינטל בהכול איפלו בקידוד סרטים!

לינק לכתבה:http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2128&p=1

אז רק חסר לamd לשפר את היכולות בעבודה עם הרבה מטלות ואז יש פה מעבד מושלם

ד"א:יש גם מעבד 3800+ שהוא קצת יותר טוב מהfx-53

פורסם

אולי, אבל הוא גם עולה כמו שהוא שווה, ורב המשתמשים הביתיים לא יכולים להרשות לעצמם כזה מעבד.

פורסם

כן במחיר שלו אתה יכול לקנות מחשב שלם... (הוא עולה בסביבות ה 5200 שקל איזה מחיר :-X)

פורסם

אין צורך אבל שאני אזכיר שמחירו כ 1300 שקל מעל מחירו של ה P4 3.6.

בכל מקרה מה שמענין אותי לפחות זה הבאנצמרקים תחת WIN64.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות גם את ה3800+ ב4000 ש"ח בארץ בכלל בחו"ל זה זול הפוינט שלי שעכשיו מעבדים של amd ניצחו את של אינטל לדוגמא 3500+ ינצח את 3.4 או 3.2ee

the gray matter בקשר לwin64 תוסיף עוד 20% להכול חוץ ממישחקים

בחו"ל הפרש של 650 ש"ח בלבד

וה 3800+ בחו"ל עולה 7 דולר פחות מהp4 3.6 ולא צריך להגיד שהוא כמעט כמו הfx-53

פורסם

ממש הגיוני להשוות מעבד שמיועד לשרתים למעבד ביתי....

פורסם
  • מחבר

אח שלי אתה טועה fx לא מיעוד לשרתים אלא לשוק הביתי הhigh end לשרתים זה הopeton וגם אתה יכול להשוות ל3800+ שעולה 690 דולר לעומת p4 3.6 שעולה 697 דולר בה3800+ הוא כמעט כמו הfx-53

פורסם

אח שלי אתה טועה fx לא מיעוד לשרתים אלא לשוק הביתי הhigh end לשרתים זה הopeton וגם אתה יכול להשוות ל3800+ שעולה 690 דולר לעומת p4 3.6 שעולה 697 דולר בה3800+ הוא כמעט כמו הfx-53

שתהם רצים במהירות 2400 מה"ז עכשיו לFX53 יש מגה קש ברמה שנייה ול3800 רק 512.

מה גם ש-FX תומך בDual Channel DDR שנותן דחיפה עזה בביצועים בניגוד לA64 3800 שלא תומך בתקן.

פורסם

גם ה-A64 לסוקט 939 באים עם בקר זיכרונות כפול.

פורסם

אם אינני טועה (תקנו אותי אם כן) , אינטל עדיין לא שחררה מעבד מתחרה ל-AMD 64. נחכה לתשובה של אינטל ואז נחליט מי מנצח. (זו תהיה אינטל, אבל לא משנה כרגע...)

פורסם

אם אינני טועה (תקנו אותי אם כן) , אינטל עדיין לא שחררה מעבד מתחרה ל-AMD 64. נחכה לתשובה של אינטל ואז נחליט מי מנצח. (זו תהיה אינטל, אבל לא משנה כרגע...)

Prescott היה אמור להתחרות בו :\

פורסם

INTEL - Youre going down baby yourre going DOWN !!

פורסם

נכון... לא נורא, כולם משחררים מוצר כושל פה ושם. זה קרה לnVidia, Ati ולאינטל. יום אחד זה יקרה גם ל-AMD. שמעתי משהו על פנטיום 5, אבל אני לא בטוח. אחקור קצת ברשת.

עריכה 2:

טעות נוספת. פנטיום 5 עדיין נמצא בפיתוח והוא יעבוד במהירות שעון 5 - 7 גיגה.

פורסם

כן, הפ באמת פישלו הפעם, אבל זה טוב. AMD ניסו כל השנים להיות להוביל על INTEL לאט לאט הם התחילו לנגוס

בשוק של אינטל עד שהגיעו לאמצע כמעט (46% אחוז או משהו כזה בארה"ב). אינטל היו שאננים וחשבו שהציבור הוא פראייר

לא השתדלו כ"כ, ותכנונים לקויים עם כוונות טובות(RDRAM, התושבת החדשה, ועוד) הם שגורמים להם להתחיל להפסיד

ובאמת הגיע הזמן. אני לא איזה פריק של AMD אבל טוב מאוד שיש עכשיו תחרות צמוסה בשוק ככה המחירים יירדו.

פורסם

כן במחיר שלו אתה יכול לקנות מחשב שלם... (הוא עולה בסביבות ה 5200 שקל איזה מחיר  :-X)

ןמה לגבי ה 3.2 ee של אינטל??

http://www.pch.co.il/docs/pd1078092157.htm

לפראיירים בלבד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים