עבור לתוכן

בעיות עם מערכת ועדכוני Win2k?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני נתקל בבעיות איטיות ברשת ובכלל ניהול כללי של המחשב (על ידי מערכת ההפעלה) שגוי. העניין הוא שניסיתי לאתר את בעיית האיטיות בגלישה דרך ספק התשתית (כבלים) ודרך ספקית האינטרנט - ורק באחרונה התגלתה הבעיה של האיטיות, שלא נפתרה - כי הבעיה היא אצלי. הרצתי סריקת וירוסים מעודכנת וכו' וגם סריקת SpyBot וניקיתי וכו' והרצתי שוב - והמחשב נקי (מלבד העובדה שהוא גם הותקן רק לאחרונה מחדש בWin2k Sp4). ללא הFireWall עדיין הגלישה שלי איטית יחסית, וגם איתו הגלישה איטית... הeMule שלי משום-מה "מתחרפן" - לא רק שהוא שואב לי את כל הרשת (ואני מקצה לו 60% ואפילו פחות מרוחב פס הUpload האפשרי שלי - ופעם זה היה סבבה) אלא הוא גם לא מוריד בקצבים נורמליים (פעם היה מוריד ב20 ואפילו 30+, היום אפילו אין 10. אוסיף ואומר שכל הקרדיטים וכו' כן נשמרו). אגב, תהליך הFirewall (ZoneAlarm Pro 4.5) מגיע לי לפעמים לצריכה של מעל 60 מגה זכרון פנימי - זה נראה לי פשוט משהו לא הגיוני, מעין איזה-שהוא באג מטומטם...

כל הבעיות המעצבנות האלה לא הובילו אותי לשום בעיה אחת ספציפית שעליתי עליה. והדבר היחיד שעולה לי בראש ששונה מלפני שהתקנתי מחדש את מ"ה ופרמטתי את המחשב - זה עדכוני מ"ה. כשהתקנתי לאחרונה את Win2k+ sp4 הרצתי גם סריקת עדכונים מאתר מיקורסופט והתקנתי כ26 עדכונים למ"ה, חלקם קריטיים חלקם פחות... אבל התקנתי את כולם - עדכונים או לא עדכונים...?

וזה ההבדל היחיד שאני חושב עליו - עכשיו, האם יכול להיות שאחד או יותר מהעדכונים האלה דפקו לי פה ושם קצת מהמערכת? מישהו נתקל במשהו דומה עם עדכוני win2k? ואם לא פה הבעיה אז איפה היא יכולה להיות...?

הבעיה הזו מאוד מעיקה ומבאסת, ואני מודה מאוד לכל מי שיענה ויעזור לי, חן.

פורסם

נשמע כאילו הבעיה שלך נובעת מהפיירוול, תנסה להחליף לאחד אחר. שמעתי מאנשים אחרים שהפיירוול הזה והאימיול זה צירוף ממש לא חכם

פורסם
  • מחבר

אני חושש שאתה צודק

היית לי בעיית התנגשות בין הFIREWALL הספציפי הזה ואימיול...

אנסה FIREWALLים אחרים...

יש המלצות?

תודה רבה לך בכל מקרה!

פורסם

לך לפורום תוכנה, AKA פורום "על איזה אנטיוירוס\פיירוול אתם ממליצים", תריץ חיפוש "פיירוול" ובמקרה הגרוע תקבל לדעתי מאות של תוצאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים