עבור לתוכן

אני יכול להפוך את המחשב לטוויזיה בעזרת כרטיס הטלוויזיה שיש במחשב?

Featured Replies

פורסם

אני מחובר ל-YES. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב LIVEFIEW FLYVIDEO (לא יודע איזה גירסה בדיוק).

אני שמעתי שאפשר להפוך את המחשב לטלוויזיה. ואני לא מתכוון שפשוט לחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה ואז פשוט שאני אוכל לראות את כל מה שמשודר על הטלוויזיה שאליה חיברתי את המחשב, אני מתכוון שאני גם אוכל לצפות באיזה ערוצים שאני ארצה, מבלי שזה ישפיע על הטלוויזיה השנייה. זאת אומרת שהמחשב יעמוד כטלוויזיה רגילה נוספת.

יש אפשרות לזה? אני תריך להזמין ממיר נוסף מ-YES? איזה חיבורים בדיוק לעשות?

פורסם

אתה לא יכול לראןת משהו שונה מהטלוויזיה, אתה יכול לראות בדיוק את הערוץ שהממיר משדר, אפילו בלי צורך שתהיה גם טלויזיה מחוברת אליו

פורסם

אתה לא יכול לראןת משהו שונה מהטלוויזיה, אתה יכול לראות בדיוק את הערוץ שהממיר משדר, אפילו בלי צורך שתהיה גם טלויזיה מחוברת אליו

ועל זה אומרים, תקנה ממיר למחשב ;D

פורסם
  • מחבר

ועל זה אומרים, תקנה ממיר למחשב  ;D

זה התכוונתי אחי. אם אני אשכיר ממיר (רק 20 ש"ח בחודש), ואני אחבר את הממיר לשקע של YES שבקיר (יתיקנו לי שקע נוסף בקיר ליד המחשב, כמה זה עולה להתקין שקע כזה ד"א?) ואז את הממיר לכרטיס הטלוויזיה ויצא שכבר יש לי טלוויזיה שלישית בבית שהיא המחשב ;D

זה אפשרי נכון?

פורסם

בדיוק

פורסם

אפשרי

אבל עם הנסיון שלי, לצפות טלויזיה על המחשב זה נחמד בהתחלה

אבל מהר מאוד תגלה שזה לא כ"כ אטרקטיבי :-\

פורסם
  • מחבר

שמע אחי, זה לא שאני הולך להפוך את המחשב שלי לגמרי לטלוויזיה, ולצפות בשידורים במחשב כל הזמן. רק מדי פעם, כשיש תוכניות שאני אוהב, אני אצפה בטלוויזיה במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים