פורסם 2004 ביולי 2221 שנים שלום לכולם!אני עומד לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אחת ולתמיד איזו מערכתהפעלה יותר כדי לי להתקין XP שכל שבוע יוצא לה עדכון קריטי נוסף או 2000 הותיקה עם הSP4 ?תודה לכל העונים.נזכרתי במשהו שרציתי לשאול, זה אולי נשמע קצת מצחיק אבלאיך אני בעצם שומר על המועדפים שלי לפני שאני מפרמט למחשב ת'צורה ?
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים יש לי כרגע אקספי אבל היה לי גם 2000 ,שניהם מערכות הפעלה מצויינות ,לאקספי יש גרפיקה יותר יפה אם יש לך כרגע אקספי אז תפרמט ותתקין 2000 תתנסה אם לא תהיה מרוצה תחזור לאקספי אם יש לך כרגע 2000 אז תפרמט ותתקין אקספי תתנסה אם לא תהיה מרוצה תחזור ל2000 הרבה אנשים יהיו חד צדדים ויגידו זה או זה ,אני אומר לך נסה ותחליט
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים מחבר יש לי כרגע אקספי אבל היה לי גם 2000 ,שניהם מערכות הפעלה מצויינות ,לאקספי יש גרפיקה יותר יפה אם יש לך כרגע אקספי אז תפרמט ותתקין 2000 תתנסה אם לא תהיה מרוצה תחזור לאקספי אם יש לך כרגע 2000 אז תפרמט ותתקין אקספי תתנסה אם לא תהיה מרוצה תחזור ל2000 הרבה אנשים יהיו חד צדדים ויגידו זה או זה ,אני אומר לך נסה ותחליט וואלה, נראה לי שזה מה שבאמת אני יעשה לא כל כך חשובה לי הגרפיקה אלא יותר התמיכה והיציבות של המערכת.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים שני מערכות ההפעלה האלו טובות , 2000= אקס-פי ללא הגרפיקה.זה כמעט נכון... ל-XP יש אפשרויות כמו System restore, Fast user switching וכו' שאין ב-2000, ולחלק מהאנשים מאוד חיוניים.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים XP כבד מוות לא אוהב את זה תמיד תוכל לשנות את ערכת הנושא של הווינדוס שתיהיה כמו 2000.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר הבנתי שכבר כשהיא עולה היא לוקחת המון זיכרון עודלפני שבכלל פתחת סוליטר.פשוט הגעתי למצב שבכל שבוע, לפחות פעם אחת אני צריך להתקיןאיזה עידכון קריטי שביל גייטס לא הכניס בכוונה והם הולכים ונערמים לי .........עריכה:בטעות הכנסתי את זה בתגובה הראשונה שלינזכרתי במשהו שרציתי לשאול, זה אולי נשמע קצת מצחיק אבלאיך אני בעצם שומר על המועדפים שלי לפני שאני מפרמט למחשב ת'צורה ?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים למרות שזה לא קשור לנושא הדיון כאן אני יענה לך על השאלה , מכיוון שהתשובה של השאלה בפתיחת התראד כבר נענתה.כדי לגבות את המועדפים שלך אתה צריך להשתמש בתכונת ה- import וה- export (ייבוא וייצוא) , במקרה שלך אתה כמובן צריך לייצא.כדי לעשות זאת תלחץ על file(קובץ) , תלחץ על import & export , עכשיו תלחץ next , במסך הזה תבחר באפשרות export favoritesושם כבר תבחר את כל מה שתרצה לגבות.*האפשרות של הייבוא והייצוא קיימת בכל דפדפן (לפחות שאני מכיר) , והדרך שרשמתי למעלה תקפה גם היא לכל סוגי הדפדפנים.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר למרות שזה לא קשור לנושא הדיון כאן אני יענה לך על השאלה , מכיוון שהתשובה של השאלה בפתיחת התראד כבר נענתה.כדי לגבות את המועדפים שלך אתה צריך להשתמש בתכונת ה- import וה- export (ייבוא וייצוא) , במקרה שלך אתה כמובן צריך לייצא.כדי לעשות זאת תלחץ על file(קובץ) , תלחץ על import & export , עכשיו תלחץ next , במסך הזה תבחר באפשרות export favoritesושם כבר תבחר את כל מה שתרצה לגבות.*האפשרות של הייבוא והייצוא קיימת בכל דפדפן (לפחות שאני מכיר) , והדרך שרשמתי למעלה תקפה גם היא לכל סוגי הדפדפנים. קצת באיחור אבל..........תודה
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים לא יודע קל להכנס לתקיית המועדפים להעתיק משם את כל הקישורים?%systemdrive%\Documents and Settings\אז לך ליוזר שלך ושם יש תקייה שקוראים לה Favorites. תעתיק אותה לאן שאתה רוצה.עריכה: בעצם יותר קל לכתוב ככה:%homepath%\Favorites
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מוזר שאם המפרט שיש לך XP "כבדה" עליו...יכול להיות שפשוט "קנית" windows לא תקין זה ממש לא נכון שיש עידכון קריטי כל יום... יש תיקית מועדפים הנמצאת תחת user שאתה רוצה לשמור...פשוט תשמור את הקיצורי דרך שנמצאים שם ותעתיק אותם בחזרה אחרי "שתפרמט לו את הצורה" (איזו שפה משעשעת) ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.