עבור לתוכן

מחפש המלצה לדמוי SLR דיגיטלי.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Razor Jr-תודה על הביקורת על ה-S5000, זה רק מחזק ש-Chevy טען קודם לכן, בכל מקרה אני העלים הגאים של S1 ממחר :).

Nemesis- הבעיה עם הסוללות היעודיות שבאות עם מצלמות מסוימות הוא הזרם שלהן, בד"כ הוא נמוך בהרבה מהאופציה המקבילה בסוללות ה-AA.

ובנוסף, הן גם יותר זולות מסוללה "יעודית".

פורסם

אני לא יודע למה אנשים נעולים על סוללות AA.

יש לי CP5700, עם 2 סוללות מיוחדות של ניקון ומעולם לא היתה לי בעיה.

גם לי יש מצלמה Canon PowerShot S500 גם היא באה עם סוללה נטענת משלה ומניסיון הקצר שלי זה עדיף היא מחזיקה מעמד הרבה יותר מכל הסוללות ה AA הרגילות והנטענות

ואגב כשקניתי אותה אמרו לי שרב המצלמות שעובדות על סוללות AA לא משנה מאיזה סוג רגילות/נטענות לאחר 10 דקות רצופות +/- של צילום הם נגמרות ואילו סוללה נטענת כזאת למשל כמו שיש לי יכולה להחזיק שעתיים של צילום רציף אני אישית לא מצלם רציף וכל כך הרבה אבל היא בהחלט מחזיקה הרבה זמן כך שבהחלט עדיף מצלמה עם סוללה נטענת משלה ולא  מצלמה כזאת העובדת על AA החיסרון היחד זה עלות הסוללות האלו וזמינותם אבל עם קונים מצלמה נורמלית שיש לה "אבא" ו"אמא" וכמובן גם נציגים פה בארץ לא צריכה ליהיות שום בעיה.

אגב אני רק לשם דוגמא הוספתי כסף ועשיתי ביטוח מקיף ל 4 שנים שבין השאר הם שולחים לי סוללה חדשה בכל פעם שהסוללה שלי שווקת חיים.

פורסם
  • מחבר

הכל תלוי בסוללות אתה יודע, ומי שאמר לך את פנינת החוכמה הזאת צריך לחשוב פעם נוספת אם זה התחום בשבילו...

הסוללות 2200MaH שלי יחזיקו כל מצלמה הרבה יותר מהסוללה הספציפית שלך, אפילו בלי לדעת את הזרם המדויק שלה, אני יכול להיות בטוח שהוא נמוך מ-1500.

בנוסף, לסוללות ה-Li-Ion שבאות עם מצלמות כאלו צריך מטען מיוחד שמיועד לסוללה הספציפית הזאת, כך שאם הוא מתקלקל, ההוצאה הכספית תהיה יותר גדולה מסוללות AA.

ועוד דבר אחד אחרון, סוללות Li-Ion מתפוצצות לפעמים כתוצאה מאחזקה לקויה.

ובנוגע לביטוח, כמה פעמים כבר יצא לך להחליף את הסוללה?

הן אמורות להחזיק כמה מאות טעינות עד שהן מגיעות למצב גמור,אז אלא אם כן אתה הרסת אותה, הביטוח שלך די חסר תועלת בכל מה שקשור לסוללה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים