פורסם 2002 באפריל 2123 שנים לדעתי צריך פשוט לעשות להםtransfer!לשים גדר וזהו שירקבו שם בשטחים וזהו...ככה יהיה אפשר סוף סוף לדאוג לאנשים בארץ לספר להם תרופות ועבודה ולא לזונות האלה שמנצלים את הארץ שלנו שגם ככה אין לנו הרבה ובסוף עוד מתפוצצים!אבל צריך בשביל זה לחסל את כל ההתנגדות וכל האנשים בתנועות וכל זה...וצריך את ביבי...
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מחבר לאדולף הבור (אני מאמין שאתה זה שהצבעת מוות לערבים, ובגלל זה אדולף)יש הבדל גדול מאוד בין טרנספר לגדר מסביב לשטחים.
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים אי אפשר להקים גדר הפרדה לאורך הגבול של 67' כי אנחנו גם צריכים לדאוג למתנחלים.אגב, יש כתבה מאוד יפה בYnet מיומנו של חייל מילואים ומומלץ לקרוא חלק מהתגובות בקשר למתנחלים, שרואים בצה"ל חברת שמירה ומתנהגים כמו כפויי טובה ועלוקות (הממ... מזכיר לי מגזר אחר אבל לא חשוב).
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים דווקא אני לא הצבעתי מוות לערבים...המתנחלים אשכרה מתנהגים כמו כפויי טובההחיילים נותנים את החיים שלהם והם יורקים להם בפנים...אני יודע כי חבר שלי שמר איפשהו באיזור והוא סיפר לידבר אחד אני לא מבין...כשעראפת עשה בעיות בירדן...פשוט לקחו טנקים והעיפו אותו...אז למה אנחנו לא יכולים לעשות אותו דבר?!
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים מחבר אני לא מאמין ש4 אנשים הצביעו מוות לערבים...ואני שקלתי לא לשים את זה....רוקפורד, אז אתה מסכים איתי שצריך שלום?
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים אני גם מסכימה שצריך לעשות שלום...אבל לצערי הרב זה נראה לי בלתי אפשרי...לדעתי לא יהיה פה שלום בקרוב...בגלל שהם רוצים את הארץ שלנו...ורק כשאחד הצדדים (אנחנו והערבים) יוותר...רק אז יהיה פה שלום...אבל לא נראה לי שאנחנו נוותר בקרוב...ולא נראה לי שהם יוותרו בקרוב...אז ככה לדעתי מלחמה זה דבר בלתי נמנע (לצערי)...
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים לדעתי אפשר לעשות איתם שלום אבל לא עם ממשלה ברשות הליכוד!!לדעתי המתנחלים הם האויב הכי גדול של השלום!!!אם המתנחלים הלא חכמים במיוחד היו עוברים לנגב הריק או למקומות אחרים היה מזמן שלוםלדעתי צריך לשגת לגבולות 67 ולשים את הפלשתינאים במבחן, אם הם יעמדו במילה ויפסיקו את "ההתנגדות" וכל הפעילות טרור אז נשאר ככה יהיה שלום ונילך לשחק דוקים ברשת עם חשבון בגיים ספיי.אם הם לא יעמדו במבחן, ניכנס בחזרה לכל השטחים ונראה מה הלאהככה העולם האנטישמי הפרו פלסטינאי יראה מי פה הצד הרע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.