עבור לתוכן

מה הם הדרישות בשביל הgeforce 4?

Featured Replies

פורסם
:jump: מה הדרישות לכרטיס המסך האם צריכים פנטיום 4 ולוח אם חדש או שפשוט הוא מתחבר לכל לוח אם? :smoke: :hat:
פורסם

צריך לוח עם חריץ AGP.

פורסם

בשביל ביצועים אופטימליים הדרישות הן: מעבד 1ג'יגה הרץ ומעלה 128 זיכרון פנימי וכמו שנאמר לפניי לוח אם אם חריץ AGP מומלץ 4 משום שאם החריץ יהיה פחות אז הכרטיס לא יפעל במלוא היכולת.

פורסם

הכרטיס מתחבר לכל לוח אם עם חריץ AGP , הזהר מספר כרטיסים כיום עושים בעיות עם AGPx4

פורסם

הכרטיסים היחידים שעושים בעיות כאלה הם KYRO EVIL1 או איך שקוראים לו ומעלה.

פורסם

בשביל ביצועים אופטימליים הדרישות הן: מעבד 1ג'יגה הרץ ומעלה 128 זיכרון פנימי וכמו שנאמר לפניי לוח אם אם חריץ AGP מומלץ 4 משום שאם החריץ יהיה פחות אז הכרטיס לא יפעל במלוא היכולת.

לא הייתי אומר את זה כך...

הכוונה באופטימלי, שהמעבד הוא כבר לא גורם שמפיע ביותר על הביצועים של הכרטיס.

הייתי אומר שהמעבד האופטמלי בשביל Geforce 4 Ti הוא בערך - XP 1700...

פורסם

תקו אותי אם אני טועה אבל לדעתי זה אפילו פחות ומישהו יודע מה יהיו הדרישות לR300 של ATI שאני מתנן לקנות בשנה הבאה.

פורסם

כשהכרטיס יצא בשנה הבאה, אתה כבר תראה. זה בטח יהיה משהו כמו פנטיום 3 500MHz ומעלה עם זיכרון 128MB.

"בשביל ביצועים אופטימליים הדרישות הן: מעבד 1ג'יגה הרץ ומעלה 128 זיכרון פנימי וכמו שנאמר לפניי לוח אם אם חריץ AGP מומלץ 4 משום שאם החריץ יהיה פחות אז הכרטיס לא יפעל במלוא היכולת. "

לא....... זה רחוק מלהיות ככה.

GeForce 4 Ti4600 ימצא את עצמו גם על סלרון 900MHz.

פורסם

אבל עדיין יהיה הבדל בביצועים בין סלרון 900 לנגיד פנטיום 4 1.8 נורטווד או XP 1800 נכון.

פורסם

כשהכרטיס יצא בשנה הבאה, אתה כבר תראה. זה בטח יהיה משהו כמו פנטיום 3 500MHz ומעלה עם זיכרון 128MB.

"בשביל ביצועים אופטימליים הדרישות הן: מעבד 1ג'יגה הרץ ומעלה 128 זיכרון פנימי וכמו שנאמר לפניי לוח אם עם חריץ AGP מומלץ 4 משום שאם החריץ יהיה פחות אז הכרטיס לא יפעל במלוא היכולת. "

לא....... זה רחוק מלהיות ככה.

GeForce 4 Ti4600 ימצא את עצמו גם על סלרון 900MHz.

בן דודי קנה ג'י פורס 4 של גיינוורד מפלונטר.

אני הלכתי לאסוף אותו (את הכרטיס) ולפני שמסרתי לו אותו - חיברנו אותו למחשב שלי !!

מדובר בפנטיום 3 עם 500 מגהרץ עם 256 מגה זיכרון.

הקפיצה ב 3DMark הייתה מ 2065 נקודות (עם ה GTS המקורי של אסוס) ל 4327 נקודות...

עד שהמחשב שלו יגיע הוא חיבר אותו למערכת שלו - פנטיום 3 450 מגהרץ עם 192 מגה זיכרון !!

אז ככה שזה די עונה לך על השאלה...(מבחינת ניצול הכרטיס...זה כבר סיפור אחר,סיפור עצוב יש לציין, אולי 20 אחוז מהיכולת,וגם זה לא...)

דרך אגב - מי שרוצה יכול להשוות ציונים עם שלי - רק ללחוץ על הקישור בחתימה :'(

פורסם

אגב כרטיסי מסך חדשים:

האם ידוע מתי יצאו ה R300 אם NV30 החדשים?

אני פשוט "תקוע" כרגע עם GEFORCE 256 ורוצה להחליף.

אני ממש מתלבט: האם להשקיע ה TI4600 או לקנות משהו זול עד שיצאו החדשים...

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
:lol:
פורסם

אני תוהה למה מצאת לנכון להקפיץ דיון מלפני 6 (!) שנים (!).....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים