עבור לתוכן

צריך המלצה למסך חדש

Featured Replies

פורסם

הנה המחשב שאני הולך לקנות בקרוב

CPU : AMD 3200 64 BIT

MotherBoard : ASUS/ABIT/ALBATRON K8X800

Memory : 1GB DDR 400MHZ 3200 PMI/MUSKIN

Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM

CDRW: LG 52X32X52

Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE

PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT

Video Card : GEFORCR 6800 ULTRA

Audio Card : ON BOARD

Lan Card : ON BOARD

עכשיו אני צריך המלצה על מסך , אני לא מבין ממש במסכים , רציתי לדעת איפה יש איכות תמונה יפה וחדה יותר? במסכים הרגילים או LCD? ואם אפשר תתנו לי לינק  מפנדס על מסך שאתם ממליצים שיש בו איכות תמונה חדה ויפה , ובבקשה אל תשאלו על התקציב כי זה לא שאני משלם זה ההורים שלי אז שלא יהיה משהו יקר מידי , שיהיה משהו משתלם.

פורסם

חבר שלי קנה 19" של MAG ב-1200 שקל(לא LCD, כמובן).מסך שטוח, תמונה חדה, אחלה רזולוציה, משתלם לאללה לדעתי.

IMHO , ההבדל הזניח בין איכות התמונה בLCD והסטנדרטי לא שווה את הבוחטה של הכסף. נכון שה-LCD דק ומגניב אבל אני מעדיף שתהיה לי מפלצת פלסטיק על השולחן ו2000 שקל בכיס.

פורסם
  • מחבר

חבר שלי קנה 19" של MAG ב-1200 שקל(לא LCD, כמובן).מסך שטוח, תמונה חדה, אחלה רזולוציה, משתלם לאללה לדעתי.

IMHO , ההבדל הזניח בין איכות התמונה בLCD והסטנדרטי לא שווה את הבוחטה של הכסף. נכון שה-LCD דק ומגניב אבל אני מעדיף שתהיה לי מפלצת פלסטיק על השולחן ו2000 שקל בכיס.

לא ממש אכפת לי שזה דק ומגניב אני רק רוצה תמונה יפה וחדה , אז אתה אומר שאין הבדל גדול? לא שווה ללכת על הLCD?

פורסם

לא ממש אכפת לי שזה דק ומגניב אני רק רוצה תמונה יפה וחדה , אז אתה אומר שאין הבדל גדול? לא שווה ללכת על הLCD?

בדר"כ הRR (Refresh Rate) שלהם (LCD'z) נמוך,בניגוד לCRT.

מה שדיי מפריע לשחק במשחקים...

פורסם

LG F700P אמור לעלות בסביבות ה1100-1200 שקל, מסך CRT 17" איכות תמונה טובה, קצבי רענון טובים, LG יצרנית איכותית ומוכרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים