עבור לתוכן

משהו בלתי אפשרי !!! תוצאה של 9800NP שקר או לא ???

Featured Replies

פורסם

בקיצור אנשים סליחה על האיחור בתגובה פשוט לא יצא לי להגיע אליו... אני כרגע אצלו בבית ונחשו מה... התוצאות נכונות הוא באמת הגיע לזה בלי שום בעיה ואפילו גירדנו עוד טיפה אבל הבן אדם הגזים בקירור הוא לקח צינור ישר מהמזגן ודחף אותו לתוך הכרטיס מסך ולא סתם מזגן חתיכת מזגן נראה לי 150 כוח סוס יש לו מנוע כמו שיש לי באוטו... וכל זה יחד עם איזה קירור מפחיד ששוקל משהו כמו 4 קילו בקיצור שיא עולם חדש ל 9800NP !!!

פורסם

פיי.. תביא אילו את ה XT שלך תנסו לראות לאן תגיעו [;

רק שתדע אבל שזה מהווה סכנה.. עיבוי של המזגן והכל

אגב

תביא תמונה, זה מסקרן! (Aל גוף הקירור)

פורסם

בקיצור אנשים סליחה על האיחור בתגובה פשוט לא יצא לי להגיע אליו... אני כרגע אצלו בבית ונחשו מה... התוצאות נכונות הוא באמת הגיע לזה בלי שום בעיה ואפילו גירדנו עוד טיפה אבל הבן אדם הגזים בקירור הוא לקח צינור ישר מהמזגן ודחף אותו לתוך הכרטיס מסך ולא סתם מזגן חתיכת מזגן נראה לי 150 כוח סוס יש לו מנוע כמו שיש לי באוטו... וכל זה יחד עם איזה קירור מפחיד ששוקל משהו כמו 4 קילו בקיצור שיא עולם חדש ל 9800NP !!!

שקר וכזב.

זה הכל.

מזגן לא יכול לרדת מ 16 מעלות.

פורסם
  • מחבר

מה קשור 16 מעלות מי דיבר על מעלות ??? ואין לי מצלמה כדי לצלם את זה...

פורסם

מה הקשר יש fx5900xt שעם קירור סטוק(סטוק אבל עדיין קירור דיי חזק)מגיע לתוצאה של gf6800gt וזה כרטיס חלש מ9800

http://www.guru3d.com/article/Videocards/131/1/

תעשה לי טובה, הסיבה שהפסיקו להשתמש ב3DMark03 זה בגלל הרמאויות של Nvidia

עברתי על התמונה ואני די מתמצא בפוטושופ-שום דבר לא נראה כמודבק..

אין שום סימן במיוחד לא במספרים..אבל עדיין אי אפשר לדעת יכול להיות שהוא ישב על זה הרבה והוציא תמונה נקייה, מה שקצת יותר קשה לי להאמין כי זה קשה

מבין או לא מבין, אף אחד לא יכול לגלות כזה דבר, אני יכול לעשות לך הדבקה כזאת בPaint וגם כן לא תדע.

פורסם

זה כרטיס מסך שלי שמי מיקי LANZAR זה חבר שלי הוא פה אצלי בבית

זה תוצאה אמיתית וLANZAR ראה את זה ועשיתי עוד בפעם רק בשביל שהוא יראה שזה נכון וזה אמיתי

זה שאף אחד לא הגיע לזה זה משהו אחר

פורסם

סבבה

תעלה תוצאות לORB ונאמין לך

עד אז, אתה עוד אחד ש"שבר את השיא העולמי"... מוזר כמה כאלה יש לנו בפורום ::)

פורסם

לא תזלזל במוח היהודי!

לא קל לעלות על כזאת מזימה!

פורסם

מבין או לא מבין, אף אחד לא יכול לגלות כזה דבר, אני יכול לעשות לך הדבקה כזאת בPaint וגם כן לא תדע.

בדיוק מה שאני אומר, כל הסקרין שוטים של תוצאות זה בולשיט, לא מאמין למילה מאף אחד

בצייר של הוינדוס אפשר לעשות עבודה כזאת שאף אחד ולא משנה כמה ינסה לא יעלה על זה, רק ORB יתן תוצאות אמינות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים