עבור לתוכן

משהו בלתי אפשרי !!! תוצאה של 9800NP שקר או לא ???

Featured Replies

פורסם

חבר שלי אמר לי שהוא קנה איזה שהוא קירור מיד שניה וזה מה שהוא הגיע !!!

אבל זה לא יכול להיות אני אם ה XT מגיעה בקושי ל 7500 עם קירור של זלמן אנשים תגידו לי אך ז היכול להיות מה הוא היה יכול לעשות שזה יגיע כאלה תוצאות ???

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אוברקלוק ?

פורסם
  • מחבר

ברור שזה עם OC אבל גם עם OC מטורף זה בלתי אפשרי !!! הוא מקבל כמו איזה X800 PRO זה לא הגיוני אוליי הוא מצא את התוצאה ב GOOGLE והדביק אותה לתמונת רקע שלו עם PHOTOSHOP... אני לא יודע מה הוא עשה אבל זה בלתי אפשרי

פורסם

מה הקשר יש fx5900xt שעם קירור סטוק(סטוק אבל עדיין קירור דיי חזק)מגיע לתוצאה של gf6800gt וזה כרטיס חלש מ9800

http://www.guru3d.com/article/Videocards/131/1/

פורסם

הוא כנראה הריץ את זה על 800X600 וככה זה הגיוני

פורסם

הוא כנראה הריץ את זה על 800X600 וככה זה הגיוני

התוצאה בנקודות היא ביצועים ביחס לרזולוציה , מה שאומר שהמשפט האחרון שלך שגוי .

פורסם

בטח גליטץ. תבוא לחבר שלך ותראה את הבננצמרק בעצמך ואם הוא מצליח לחזור על התוצאה הזאת (אפילו אם ארטאיפקטים) ברזולוציה של 1024X768

. ושיריץ גם 3D מרק 2001 ואקווה מרק.

פורסם

זה רק אני או שאם מתקרבים למסך רואים שזה מודבק כזה? :P

פורסם

הנה שאלה יותר חמורה!

למה הווינדווס שלו בעברית?

פורסם

הסתכלתי על התמונה מקרוב והבחנתי בזה -

כנראה שזה פוטושופ... מי שאי פעם השתמש בפוטושופ יודע שיש את הכלי לחיתוך והוא נדבק לקצוות... במקרה הזה הרגל של החיה הזאתי בלבלה קצת את הכלי והוא החליט לכתוך יותר פנימה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אולי תבקש מחבר שלך ORB וזהו? :\

פורסם
  • מחבר

אני הולך אליו היום בערב לדעתי הוא אפילו לא קנה קירור לכרטיס מסך !! >:( והוא מתעסק הרבה בפוטושופ אז יכול להיות שהוא הדביק ויכול להיות שהתוכנה היתבלבלה זה קרה פעם גם לי...

וחוץ מי זה שביקשתי ממנו להריץ AQUAMARK כדי לראות את הציון של הכרטיס מסך הוא לא ממש היתלהב מי זה...

אני יעדכן בערב או מחר...

פורסם

הסתכלתי על התמונה מקרוב והבחנתי בזה -

כנראה שזה פוטושופ... מי שאי פעם השתמש בפוטושופ יודע שיש את הכלי לחיתוך והוא נדבק לקצוות... במקרה הזה הרגל של החיה הזאתי בלבלה קצת את הכלי והוא החליט לכתוך יותר פנימה.

יכול להיות שזה סתם עיוות כתוצאה מהדחיסה בJPG

רוב הסיכויים שהוא בכלל לא התעסק עם החלק הזה של התמונה

פורסם

התוצאה בנקודות היא ביצועים ביחס לרזולוציה , מה שאומר שהמשפט האחרון שלך שגוי .

התוצאה נמדדת לפי קצב הFPS הממוצע. שום יחס ושום בטיח. מה שאומר שככל שתריץ את הבנצ'מארק ברזולוציה נמוכה יותר, תקבל תוצאה גבוהה יותר

פורסם

עברתי על התמונה ואני די מתמצא בפוטושופ-שום דבר לא נראה כמודבק..

אין שום סימן במיוחד לא במספרים..אבל עדיין אי אפשר לדעת יכול להיות שהוא ישב על זה הרבה והוציא תמונה נקייה, מה שקצת יותר קשה לי להאמין כי זה קשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים