עבור לתוכן

מי מתגייס שבוע הבא?

Featured Replies

פורסם

זה גיוס קרבי.. יקחו אותך לאיפה שחסר... (על אף שלא בדיוק חסר..)

תמיד חסר בשיריון.

אגב שיריון, מהגיוס הזה או הבא השיריונרים יעשו טירונות של רובאית 05, ולא כמו עכשיו 03 ואז עושים איזה קומבינה ומשלימים בצמ"ם ל06/05.

יש גם סיכוי שיפתרו מהבזנטים סוף סוף (גלילון למי שלא יודע), יש שמועות ששיריונרים יקבלו מקוצררים, אבל בספק, כמו שלי הבטיחו מלפני שנתיים וחצי שאני שהתגייסתי שאני יקבל מיקרו (בבבטוח) אפילו גלילון 2000 (דגם מתקדם יותר של הבזנט) לא קיבלנו.

בקיצור כל הזין בשיריון.

• תגובות 41
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז כנראה שיקחו אותי לשיריון כי דירגתי את זה גבוה בעדיפויות.

ETB, אתה בשיריון? אתה יכול לפרט למה זה גרוע? וגם איך האנשים שם, חבר'ה טובים או מלא ערסים?

פורסם

בחרת שיריון?!????! אף אחד, אבל אף אחד לא בוחר בחרא הזה.

פורסם

ב 15 לאוגוסט

לאיפה זה מי שיודע תודה

פורסם

15 לאוגוסט זה כלל צהלי שנחשב איכותי

אני הייתי אמור להתגייס בתאריך הזה למודיעין

פורסם

E-D-A

מה קרה?

למה אתה לא עונה כבר שבוע בפרטי  ???

שאלתי אותך שאלה כבר ב 20 לחודש בערך.

אם אתה רואה את ההודעה הזאת כשאתה חוזר תענה לי.

בהצלחה שם...

פורסם

אז כנראה שיקחו אותי לשיריון כי דירגתי את זה גבוה בעדיפויות.

ETB, אתה בשיריון? אתה יכול לפרט למה זה גרוע? וגם איך האנשים שם, חבר'ה טובים או מלא ערסים?

עד היום הייתי בשיריון (שנתיים וחצי), הייתי בפלוגה מבצעית של בגדוד מג"חים (זן נכחד), הטנק הכי מאפן שיוצר איי פעם.

לך יהיה הרבה יותר טוב, גם כי בטוח תהיה במרכבה (2,3,4 תתפלל ל4, פשוט מפלצת), וגם כי לא תעשה בחיים צמ"פ בביקעה ב46 מעלות בצל, ותשמור כמו כלב 2/2 עם עצמך בבנוקר.

בקיצור היה לי חרא שירות בחייל המסריח הזה, גם בגלל הגורטאה הזאת שהצבא קורה לו טנק (מג"ח 6ב), וגם כי נפצאתי לפני שלושה חודשים בעזה, והיום הורידו לי את הפרופיל ל46 נפשי ורפואי (מסיבות שהשמור אותם לעצמי), וממחר אני מקווה להיות קלב.

שמע עם אתה אוהב את כל החרא הזה של קצונה/פיקוד (מט"ק), בשיריון יש את המסלול הכי קצר לקצונה ולפיקוד, או שתלך בדרך הכי טובה שהוא חפ"ש לגדל קרס חש"ן ולהקטין ראש עד הסוף.

אבל האנשים זהב, באמת אנשים איכותיים יש בשיריון, מלא נופלים מקורס טייס לשיריון, ומעוד יחידות, רוב הערסים עפים בתחילת הטירונות או בכלל בגיוס, כי הם רוצים רק מג"ב, רוב השיריונרים קיבוצניקים, מושבניקים, והרבה ירושלמים (לפחות בחטיבה שלי).

בשנתיים האחרונות מתחילים לגייס חיילים יותר איכותים, בגלל תיחקום הטכנולוגיה בטנק. בלי לזלזל תאר לך חייל ווחש עם 9 שנות לימוד מנסה להפעיל את המערכות של מרכבה 4 או 3, שזה בערך כמו מטוס.

ושאתה מתגייס יתנו לך שאלון לבחירת חטיבה אחת מתוך שלושת החטיבות שתרצה לשרת בה.

תבחר או 401 (איפה שאני, אל תדאג אין יותר מג"חים) יש סימן 4, או 188 שזה סימן 3.

עם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי..

פורסם
  • מחבר

אנשים עכשיו חזרתי מאילת היה פצצות לא מהעולם הזה, תודה לכל מי שאיחל בהצלחה ובכלל!

מחר גיוס   ;D

נרגילה חבר שלך בתאריך הזה לא הולך לגבעתי בחיים הם התגייסו היום 25.7.

פורסם

כן הוא כנראה יהיה שיריון

אגב עוד חבר שלי התגייס היום...  :(

ובהצלחה לך אחי! נתגעגע

פורסם

כן הוא כנראה יהיה שיריון

אגב עוד חבר שלי התגייס היום...  :(

ובהצלחה לך אחי! נתגעגע

עומר...יא מסטול..מעל עשרה אנשים שאני מכיר התגייסו לטיס ב18...סעמק זונות

ד"א מישהו יודע את השיבוץ של כל מועד גיוס? חברים שלי ביקשו ממני...

פורסם

חבר שלי התגייס ב18 לסטילים

ולי בנתים אין תאריך :/

פורסם

אממ...לכל מי שמתגייס החל מאוגוסט יהיה הבן שלי :)

מזל טוב צעירים !!!!

פורסם
  • מחבר

שלום אנשים שיחררו אותי שבת אחרי קריעת תחת בטרמצ חוזרים יום ראשון לשם ונראה מה יסגר, איפה משרת "הפז"מניק"?

פורסם

אל תשבר בטרמ"צ כי בסופו של דבר אתה כן תקבל מה שאתה רוצה. מישהו שהתגייס כמה ימים לפני בילה משהו כמו שבועיים בטרמ"צ כי רצו לשלוח אותו לתותחנים והוא רצה גולני. בגלל שהוא פספס את יום הגיוס של גולני הצבא פשוט הסכים לתת לו דח"ש עד הגיוס הבא..

פורסם

אני מתגייס בעוד שבועיים. :'( :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים