פורסם 2004 ביולי 2221 שנים שלום לכולם זה יהיה מעיין הודעת פרידה שלי כי אני מתגייס ב26.7.04 רציתי להגיד לכולם להתראות ותודה על כל העזרה לימוד וויכוחים מעניינים שהיו לי פה ;D. אני לא חושב שיהיה לי זמן לכתוב פה שאני יהיה בבית פעם בשבועיים ולפי מה ששמעתי כנראה שיסגור 21 לפחות פעמיים בטירונות . התאריך שלי זה חי"ר יעודי אבל אני מתכוון לסרב פינוי ולבלות קצת במעצר עד ל1.8 שיש גיוס גולני יש עוד מישהו כאן שמתגייס איתי? בסביבות התאריך שלי?
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים אני בדיוק באותו היום מתגייס... רק עוד שנה מהיום בהצלחה בצבא אחי... שיהיה לך גיוס קל ושירות עוד יותר קל ושיעבור בשקט...
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים אני בדיוק באותו היום מתגייס... רק עוד שנה מהיום בהצלחה בצב"א אחי... שיהיה לך גיוס קל ושירות עוד יותר קל ושיעבור בשקט... זא לא אומר כלום, רק אם תתגייס לחי"ר יעודי זה יהיה התאריך שלך, וזה דיי בטוח ישתנה לך איזה מאה פעם עד אז... ובקשר להודעה, שתהנה בצא... אגב, דיי הרבה חברים שלי מתגייסים איתך, לאן אתה הולך בדיוק?
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מחבר פירטתי בהודעה הראשונה שלי מה אני הולך לעשות, ואני יעשה בדיוק את זה. בכל מקרה תראות לכולם עד יום ראשון אני יורד עכשיו לאילת, תפציצו פה
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים גם אני ב-2.8. מישהו יודע לאן מיועד מי שמתגייס בתאריך הזה?בהצלחה לכל המתגייסים.
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים גם אני ב-2.8. מישהו יודע לאן מיועד מי שמתגייס בתאריך הזה?בהצלחה לכל המתגייסים.זה גיוס קרבי.. יקחו אותך לאיפה שחסר... (על אף שלא בדיוק חסר..)
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים בהצלחה לכל הצ'ונגים אם לא בא לכם ללכת לקרבי פשוט תסרבו להתפנות. תשבו יומיים במאצר מקסימום קצת כלא אבל זה שווה יותר מלטחון במשך שניתיים+ אחר כך עד שתקבלו וותיקות. ולכל המורעלים אי שם, לכו עם הלב רק תדעו אם זה לא יחידה מובחרת זה סתם הרבה שמירות ופטרולים. לטיפים נוספים למתגייסים PM
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים חבר'ה אני ב-15 לאוגוסט מתגייס יש למישהו מושג למה אני הולך בעיקרון ולמה לצפות ???
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אני מתגייס ב-12 באוגוסט. הייתי אמור להתגייס ב-15, אך הקדימו לי גיוס. 12 באוגוסט זה ג'ובניק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.