עבור לתוכן

צריך עזרה בקנייה ללוח אם 533Mhz RDRAM...

Featured Replies

פורסם

למה RDRAM? יש לך מעבד וזכרון? אם כן אז איזה? ובאיזה חנות? ובאיזה מחיר?

פורסם

אנשים רק מחפשים איך להיפטר מ-RDRAM , ואתה קונה לוח חדש מבוסס עליו?

::)

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה...

יש לי 384MB זיכרון של RDRAM RC800.

וזה או שאני קונה לוח RDRAM ב-700-800 שקל או שאני קונה 512 זיכרון DDR+לוח אם שיעלה לי בסביבות ה-1200 שקל.

המעבד שלי פועל כרגע על 1.8GHZ ואני רוצה שהוא יפעל על המהירות האמיתית שלו שהיא 2.4GHZ לא חבל על ה-600Mhz האלה?!?!

אם היה לי קונה ללוח ולזיכרונות אז הייתי מוכר בשמחה וקונה DDR יש מבין?

פורסם

אם המעבד שלך הוא 2.4Ghz HT אז עדיף לך כבר לקנות לוח-אם מבוסס DDR

פורסם

יש את הP4T533/R של אסוס שיתאים לך. עדיין מוכרים אותו בכל מיני מקומות.

(פנה אליי בפרטי, אני יכול לתת לך מקום שמוכר אותו מאוד בזול)

פורסם

עדיין לא הבנתי איזה מעבד יש לך , בכל מקרה , אל תקנה RDRAM , שלא תעז... , תקנה לוח טוב באיזה 500-600שקל , ותקנה זיכרון 512\1GB ב500-1000שקל... , ואתה תהיה הכי מרוצה בעולם.

פורסם

יש לו כבר RDRAM ומעבד 2.4B

הוא פשוט צריך לוח

לוח ל-DDR וזכרון יעלה לו הרבה יותר, במיוחד עכשיו שמוכרים לוחות לRDRAM מאוד בזול

פורסם

אני לא הייתי משקיע שקל בלוח של RDRAM... , הייתי מוכר למישהו את הזיכרון , וגם בלי למכור הייתי קונה DDR... , ולוח טוב מבוסס 865PE או משהו דומה...

פורסם

היית מוכר למישהו? מי יקנה? תראה את התגובה הקודמת שלך. אתה בעצמך ממליץ לאנשים לא לגעת בזכרון כזה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי מקום שמוכרים את ה-P4T בזול אבל הבעייה היא שיש לו רק שני סלוטים של זיכרון ולי יש 4 כרטיסי זיכרון ואז אם אני יקנה את הלוח יהיה לי 256 זיכרון

לא חבר על ה-128???

והמעבד שלי הוא 2.4 אבל 533 מהירות באס!

פורסם

ללוח הזה יש שני סלוטים וה RDRAM עליו הוא כנראה 32 ביט. שלך כנראה 16 ביט. לא יעבוד לדעתי.

מה רע בלוח שיש לך? לעלות מ 1.8 ל 2.4 לא יתן לך כזה הפרש כמו שאתה חושב. אני לא יודע איזה לוח יש לך, אבל אם הוא מאפשר OC סביר אז תעלה את הבאס מ 100 ל 133 (או 200 ל 266) ותן יחס של 4:3 על הזכרונות. כך תקבל את המעבד ב 2.4 ואת זה הוא יוכל לאכול בקלילות וזכרונות במהירות 800. אני לא יודע איזה יחסים יש אצלך ואם בכלל.

איזה לוח יש לך?

בכל מקרה לדעתי ההשקעה לא שווה. תשמור את הכסף לשדרוג הבא. OC או כלום.

פורסם
  • מחבר

טוב אחי אז יש בעייה קטנטנה!

הלוח שלי הוא:

יצרן: Intel

דגם: D850MD

ולפי מה שאמרו לי אי אפשר לעשות OC על לוחות של אינטל!

פורסם

אז תשאר עם הלוח הזה. הקפיצה שאתה רוצה לעשות היא מאוד מאוד קטנה. כדי באמת להקפיץ אתה חייב משהו אחר לגמרי.

אני כרגע כותב לך מ 850 MV עם 512 RDRAM בדיוק כמו שלך ומעבד 1.6 שהוא עוד פחות משלך. אני שקלתי את כל האפשרויות שאתה מדבר עליהם. לא שווה. ד"א, זו מערכת בכלל לא רעה מה שיש לך.

עדיף שתשמור את הכסף לקפיצה גדולה באמת.

פורסם
  • מחבר

אההה....אז סבבה אחי אז אני רוצה להשקיע את הכסף בכרטיס מסך....תודה!

(אם אתה רוצה לדעת את המיפרט שלי אז אז הוא איפה ששמים את המיפרטים)

ושוב תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים