עבור לתוכן

כדאי לחכות ל- 6800 או לקנות עכשיו Radeon 9800 Pro ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות Radeon 9800 Pro

אבל אני פוחד שבגלל שהוא PS 2.0 אז עדיף לחכות ל

6800 שהוא PS 3.0, והוא יוכל להריץ בצורה מעולה גם משחקים

שיצאו בטכנולוגיה החדשה בעוד שנה +...

אז מה אתם אומרים ?

תודה

פורסם

תחכה ל-6800 לא בגלל ה-PS 3.0, תחכה בגלל משחקים כמו DOOM3 ו- HALF-LIFE2 שייראו טוב יותר בהרבה על מחשבך. PS 3.0 כבר קיים ב-FAR-CRY וסביר להניח שגם במשחקים הנ"ל הוא יהיה קיים בתור אופציה. מה שכן, כאשר משחקים עם PS 3.0 , מקבלים משום מה יותר פרימיים לשניה. עוד שיקול.

פורסם

או ל- 6800 או ל- X800. קח בחשבון של- ATi יש את טכנולוגית ה- 3DC שעוד לא נכנסה לשימוש.

פורסם
  • מחבר

אבל הכרטיסים הללו יעלו עוד המון כסף ואני מעוניין להוציא כמה שפחות. גם עוד 400 שקל מהמחיר של ה9800 פרו בשביל ה6800 הרגיל (לא אולטרה ולא GT) זה ממש הרבה כסף.

פורסם

תראה המון אנשים קונים X800PRO אולי אל בארץ... ;)

והם לא דואגים לזה יש לכרטיס הזה רק PS2B אבל זה עדייו מספיק בהחלט!!

וההבדל אל כזה גדול בין 3 ל-2 ;)

פורסם

ההבדל הוא 500 שקל,  הביצועים עם פילטרים בPS2.0 שווים, במשחקים תומכי PS3.0 (שיצאו במהלך השנה ושנה הבאה) הביצועים בפילטרים יהיו לטובת הGF6800 אבל לא בהבדל גדול, מכאן תעשה את השיקול שלך לבד ;)

אני משאיר את ה500 שקל בכיס וקונה R9800P של MSI, או במקרה שלך R9800P עם 1GB ראם.

פורסם

ההבדל יהיה שבשביל אפקטים שדורשים חישובים מסובכים, קצב הפריימים לשניה של כרטיסים בלי PS 3.0 יירד משמעותית לעומת כרטיסים תומכי PS 3.0....

PS 3.0 סה"כ נועד לפשט פקודות ופונקציות או מה שזה לא יהיה שמבוססות PS 2.0, בצורה די רצינית.

פורסם

כבר עכשיו ב- FC1.2 ה- X800'S מובילים על ה- 6800'S בכל מה שקשור לרזולוציות גבוהות עם פילטרים ...

פורסם

מה יש לך עכשיו ? איזה כרטיס ? אם זה משהו נורמלי אז עדיף שתחכה קצת

פורסם
  • מחבר

יש לי GF2MX :|

פורסם

האם נגיד ב XFX 6800 ב 1850 משתלם יותר מרדיון 9800 פרו ב 1330?

כי אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך אז השאלה אם שווה לי להוסיף את ה 500 עד כמה ה 6800 רגיל מהיר בכלל מרדיון?

פורסם

אתה מתכוון ל GT ? כי אם לא אז לא אבל אם כן אז כן ( ::))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים