פורסם 2004 ביולי 2121 שנים http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_nvidia.html כן עכשיו זה רשמי ואפשר למצוא את הדמאוים באתר של NVIDIA
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים חחח אותו שם כמעט לפעמיים אני חושב שאני פתחתי את אותם דיונים שאתה פותח חחחחחחח אני לא שם לב שאין בסוף W
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים איזה קטע זה קצת דפוק, אולי כדאי שתחליף שם טומי? (רק אם זה בסדר מצדך כמובן) זה יהיה לטובתך בעתיד, אני מבטיח.
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מה זאת אומרת דמו ? אני מנחש שזה בטח משהו להראות את היכולות של ה6800 לא ?אני יכול להריץ את זה על ה 9800PRO שלי ? (אני מוריד בכל אופן)
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מה הקשר כול הקטע זה להראות למה הכרטיס מסוגל לא?אז כאילו למה אם רוצים לפרסם ולהתגאות ביכולות שלו אף אחד אחר לא יכול לראות את הדמו?
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים טוב אז הורדתי , התקנתי ובדקתי ... אי אפשר להריץ את זה על ראדונים למינהם , רק כרטיסי G-fa FX ומעלה
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים איזה קטע זה קצת דפוק, אולי כדאי שתחליף שם טומי? (רק אם זה בסדר מצדך כמובן) זה יהיה לטובתך בעתיד, אני מבטיח. שאני יחליף ניק ניים שוה? היה לי כבר ניק חחחח וודוקינג למי שזוכר חחח אבל עכשיו אני כבר לא בקטע של וודויים ואפילו מכרתי את כולם את כל האוסף הניכבד שלי חוץ משני כרטיסים
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים חחח אותו שם כמעט לפעמיים אני חושב שאני פתחתי את אותם דיונים שאתה פותח חחחחחחח אני לא שם לב שאין בסוף W ואני לפעמים קורא תגובות של amiram ואומר לעצמי "זה בדיוק מה שהלכתי להגיד אבל תכננתי לפרט יותר"... ;D : נו באמת, תעשו שיחות אישיות בפרטי
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים תודה.....סרטונים (מרהיבים) שמציגים את יכולות הכרטיס מסך (במקרה שלנו 6800) בשיא הדרו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.