פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מור שלנו הוא כבר ילד גדול בן 19! נאחל לו שימשיך בתפקידו כאחראי צוות חדשות ושימשיך לנדנד לאנשים ("תזכיר לי, מה עם המאמר על המסכים?") בגלל מחסור בשמנמנים ישראלים נצטרך להשתמש בעובדים זרים ואל תשכחו לקרוא טולקין ולשחק דאוס אקס
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים ze ovdim zarem?אתמול שיחקתי AA ושאלתי אחד מאיפה הוא הוא אמר רומניה,היה איתי עוד ישראלי בשרת הוא אומר הא אנחנו קוראים לכם עובדים זרים,הוא אמר שהרבה אנשים מהארץ שלו הולכים לעבוד אצלנו,הוא אמר שלאחרונה שולחים את כולם חזרה ;Dומזל טוב
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים ze ovdim zarem?אתמול שיחקתי AA ושאלתי אחד מאיפה הוא הוא אמר רומניה,היה איתי עוד ישראלי בשרת הוא אומר הא אנחנו קוראים לכם עובדים זרים,הוא אמר שהרבה אנשים מהארץ שלו הולכים לעבוד אצלנו,הוא אמר שלאחרונה שולחים את כולם חזרה ;Dומזל טובחחחח לאבא שלי יש חברה קבלנית.. לפני שנה היו לו פול רומנים עכשיו רק ערבים....... חחח ;Dמזל טוב שוב
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים חחחח לאבא שלי יש חברה קבלנית.. לפני שנה היו לו פול רומנים עכשיו רק ערבים....... חחח ;Dמזל טוב שובעכשיו גם אותם שולחים חזרה ;D
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים עכשיו גם אותם שולחים חזרה ;Dהלוואי....... יותר חשוב שקט מאשר עבודה....................הבעיה היא שהישראלים מפונקים מדי כדי להיות פועלי בניין
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מזל"ט מכל צוות העובדים (צוות החדשות) למנהל החרוץ והשקדן שלנו (שכותב חדשות פעם בחודש - סתאאאאאאאאאם) - מזל"ט בנאדם !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.