עבור לתוכן

?MSI RADEON 9800Pro < XFX Geforce6800 ? מהו הבדל הביצועים?

Featured Replies

פורסם

אבל אנחנו לא ממליצים לך על זבל. קיבלת המלצה על כרטיס מסך מעולה ומשתלם, שיחזק מעמד לפחות שנה - שנה וחצי. ואם אחרי שנה וחצי תרצה עוד קצת ביצועים, תעשה OC ל-R9800XT.

פורסם

סוף סוף אימרה נכונה, אצל אנשים פה 500 שקלים גודלים על העצים, והם בעצם לא חשבו על כמה ההורים שלהם עבדו בשביל זה (גם אם ההורים שלהם מנהלים חברת היי טק)

בכל מקרה, זה תלוי בצרכים שלו, אם יש לך סכום כזה ביד ואתה באמת מתכוון לנצל כזה כרטיס, לך על זה, אם יש פחות, אל תתחנן להורים, זה יכולים לשים אותם במצבים קשים והם לא ירצו להגיד לך, אז קח את הMSI שהוא גם אחלה כרטיס.

ובקשר להוא שאמר על ה FPS, אני חושב שעין האנושית לא מסוגלת לראות למעלה מ24 FPS אבל שוב אני עדיין לא בטוח, הקטע שכולם מורתעים מהFPS זה בגלל שאם נגיד כרטיס מסויים משיג במשחק של היום 30 FPS אז תחשוב כמה הוא ישיג במשחקים של הדור הבא

בהחלט אמרה נכונה אבל יש מה לעשות בנידון!

אני תקוע עם Geforce 4 Ti 4200 כבר שנתיים, היה כרטיס טוב מאוד אבל כבר לא מספק אותי והחלטתי שאני צריך כרטיס מסך חדש, אז אני לא ביקשתי מההורים שלי שיביאו לי כסף ובמקום זה אני וחבר שלי פתחנו עסק, השתמשנו בבידע הקיים שיש לנו במחשבים והתחלנו לתקן מחשבים.

ועכשיו בכסף שהרווחתי אני קונה כנראה את ה- 6800 Ultra. זה שאין כסף להורים זה לא סוף העולם! תשתמשו במה שאתם יודעים בכדי להרוויח כסף! תמיד אפשר לעשות את זה!

ואם אתם באמת רוצים להרוויח כסף תקראו את הספרים של רוברט קיוסאקי - זה יעזור לכם בעתיד!

פורסם

בהחלט אמרה נכונה אבל יש מה לעשות בנידון!

אני תקוע עם Geforce 4 Ti 4200 כבר שנתיים, היה כרטיס טוב מאוד אבל כבר לא מספק אותי והחלטתי שאני צריך כרטיס מסך חדש, אז אני לא ביקשתי מההורים שלי שיביאו לי כסף ובמקום זה אני וחבר שלי פתחנו עסק, השתמשנו בבידע הקיים שיש לנו במחשבים והתחלנו לתקן מחשבים.

ועכשיו בכסף שהרווחתי אני קונה כנראה את ה- 6800 Ultra. זה שאין כסף להורים זה לא סוף העולם! תשתמשו במה שאתם יודעים בכדי להרוויח כסף! תמיד אפשר לעשות את זה!

ואם אתם באמת רוצים להרוויח כסף תקראו את הספרים של רוברט קיוסאקי - זה יעזור לכם בעתיד!

סליחה שאני מתפרץ וסליחה שאני נדחף לנושא שלא קשור, אבל איך הצלחת לפתוח עסק כזה? אני וחבר שלי גם חשבנו על זה, תלינו מודעות (רשמנו שם שאנחנו בני 15) ואף אחד לא התקשר! גם התקשרנו ל6 מעבדות מחשבים שכונתיות ואף אחד לא רצה ילדים בני 15.

פורסם

אני אמנם חדש פה בפורום אבל בפריימים לשניה במשחקים אני די מנוסה. העין האנושית(ובפרט שלי) יכולה בהחלט להבחין אם זה 50 פריימים לשניה או 100, אני אפילו יכול להבחין בהבדל של 5 פריימים(אבל זה רק אני). חוץ מזה יש את עניין הframe rate drops , מה שמאוד משפיע חל חוויית המשחק. אם במשחקים מסויימים יהיה הבדל של 30-40 פריימים לשניה אז אני מוכן להשקיע את הכסף.

שאלה נוספת היא גם מה יכולות ה-OC של הכרטיס(ואני מתכוון OC סטנדרטי עם היטסינק ומאוורר ולא צריבת BIOS כמו שחברה פה הציעו ;D).

אי אפשר בחיים לראות הבדל בין 50 פריימים ל100 פריימים. אם אתה מצליח לראות את ההבדל אז סרטים אמורים להיות לך אם לגים מטורפים (הם רצים על 24 פריימים תמיד) ואני דיי בטוח שאתה מדבר שטויות כי שום עיין לא יכולה לראות יותר מ24 פריימים בשניה.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר בחיים לראות הבדל בין 50 פריימים ל100 פריימים. אם אתה מצליח לראות את ההבדל אז סרטים אמורים להיות לך אם לגים מטורפים (הם רצים על 24 פריימים תמיד) ואני דיי בטוח שאתה מדבר שטויות כי שום עיין לא יכולה לראות יותר מ24 פריימים בשניה.

אני ממש לא מדבר שטויות. סרט זה pre rendered , זה כמו להסתכל על אותו קיר כל הזמן במשחק מחשב, במקרה כזה באמת לא שמים לבד. מתי שהתזוזות שלך ושל העולם משפיעות על התמונה (real time rendering) אז אתה בהחלט שם לב, דברים זזים פחות חלק.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ וסליחה שאני נדחף לנושא שלא קשור, אבל איך הצלחת לפתוח עסק כזה? אני וחבר שלי גם חשבנו על זה, תלינו מודעות (רשמנו שם שאנחנו בני 15) ואף אחד לא התקשר! גם התקשרנו ל6 מעבדות מחשבים שכונתיות ואף אחד לא רצה ילדים בני 15.

גם אצלנו בהתחלה שתלינו מודעו אף אחד לא רצה (למי יש זמן להתסכל על מודעות).

הכי אפקטיבי זה להשים בתיבות דואר. וכמובן שיש גם את האפשרות של פרסום אגרסיבי.

רק שלא יתחילו להיות לנו מתחרים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים