עבור לתוכן

?MSI RADEON 9800Pro < XFX Geforce6800 ? מהו הבדל הביצועים?

Featured Replies

פורסם

לא הצלחתי למצוא ביקורת ל6800 הזה, ואני מתלבט בין השניים. ה6800 יקר בכ-500 ש"ח מה9800, והשאלה האם זה שווה את זה? מהו הבדל הביצועים?

אם מישהו מכיר את הכרטיס של XFX או ביקורת אליו אני אשמח לקבל עצה. את המפרט שלו ניתן למצוא ב- http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KND

תודה  :)

פורסם

6800 שווה יותר!!

אבל אין ול GDDR3 אין לו 16 צינורות עיבוד רק 12...

והוא עובד במהירות 325@700

פורסם

נו וגם ל 9800 אין 16 צינורות עיבוד ואבל גם ל 9800 GDR 3

השאלה כאן בכלל אם ה 500 שוים את זה? וכמה הבדל יש בין הכרטיסים

כי כדי להשיג כרטיס עם 16 צינורות עיבוד זה כבר לאוסיף 1000 שקל ולא 500

פורסם

חחח הכרטיסים היחדים שיש להם GDDR3 זה 6800GT\ULTRA ו-X800PRO\XTPE!!

9800 בא אם זיכרון DDR1 וגם 6800 הרגיל בא אם DDR1!

תראה בגדול 6800 לוקח 9800XT!! אז מן הסתם הוא לוקח גם 9800פרו וכל מה שמתחת לזה!!

ובחלק מהמקרים הוא מנצח גם X800RPO! ;)

אז לפי דעתי שוה מאוד להוסיף כסף ולקנות XFX 6800NU ב-KSP ;)

פורסם

אבל 500 ש"ח לא גדלים על העצים וחבל להמליץ סתם. הוא לא יראה שום הבדל משמעותי בביצועים, ולדעתי, סתם יבזבז כסף. לך על R9800PRO, שיספיק לך לעוד הרבה מאד זמן.

פורסם

כבר בשבועות הקרובים הוא ירגיש בהבדל שייצא DOOM3 ואחריו HALF LIFE2 וכל המשחקים שיבוססו על המנועים האלה.

פורסם

OK. ה6800 מוציא 9K-10K ב3D מרק 2003 ו9800P מוציא 5800+-. ל6800 יש פיקסל שיידר 3 ול9800P יש פיקסל שיידר 2

ל6800 יש 12 צינורות עיבוד ול9800P יש 8. דיי ברור שה6800 יותר חזק מה9800P. תחליט אתה אם זה שווה לך את הכסף

פורסם

כמו שאמרת שווה מאוד להוסיף!!  ;)

נראה לך איך עושים פלאש ביוס תעשה פלאש ל-GT אבל כמובן יהיו בעיות גרפקיה אחרי זה פשוט תחזיר ל-6800NU אבל הצינורות עיבוד ישארו פתוחים

ויהיה לך 6800NU אם 16 צינורות עיבוד!! בדקתי להבהר אנשים זה עובד!! אז זה מוד מעולה  ;)

HOLY מה ניסגר? אפשר כבר למכור תכרטיס שלי? ::)

פורסם

כבר בשבועות הקרובים הוא ירגיש בהבדל שייצא DOOM3 ואחריו HALF LIFE2 וכל המשחקים שיבוססו על המנועים האלה.

שטויות. הבדלים לא מורגשים לחלוטין. אל תשכח שהעין האנושית לא יכולה לראות יותר מ-50 פריימים בשנייה. (תקנו אותי אם אני טועה)

עריכה:

HOLY, אל תשכח שאפשר לעשות OC עצום לכרטיס, ובכך לצמצם מאד את ההבדלים.

פורסם

כדי לשחק במשחק הזה אם AA ו-AF ברזולוציה טובה צריך איזה 6800 ;)

פורסם

יש אנשים המחזיקים ב-Radeon 8500 ושמחים ומרוצים. אז המשחק לא יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות. ביג דיל. הם מעדיפים לשחק על הגדרות נמוכות - בינוניות משאר להוציא 2000 ש"ח על חתיכת פלסטיק עם גוף קירור. לעזאזל, ראיתי אנשים עם GF2 משחקים ב-Morrowind. בקושי, אבל משחקים. להם זה הספיק.

אתה פשוט לא מבין כמה קשה לרוויח כסף בארץ. בשבילך 500 ש"ח זה כלום, כי זה הכסף של ההורים. לא אכפת לך. לא שברת את גב באיזשהו מחסן מסריח בשביל 500 ש"ח. אני לוקח בחשבון שההורים שלו או הוא עבדו קשה בשביל הכסף, וחבל לזרוק 500 ש"ח על ביצועים טיפה יותר טובים, שנראים בעיקר על הנייר.

פורסם

יש אנשים המחזיקים ב-Radeon 8500 ושמחים ומרוצים. אז המשחק לא יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות. ביג דיל. הם מעדיפים לשחק על הגדרות נמוכות - בינוניות משאר להוציא 2000 ש"ח על חתיכת פלסטיק עם גוף קירור. לעזאזל, ראיתי אנשים עם GF2 משחקים ב-Morrowind. בקושי, אבל משחקים. להם זה הספיק.

אתה פשוט לא מבין כמה קשה לרוויח כסף בארץ. בשבילך 500 ש"ח זה כלום, כי זה הכסף של ההורים. לא אכפת לך. לא שברת את גב באיזשהו מחסן מסריח בשביל 500 ש"ח. אני לוקח בחשבון שההורים שלו או הוא עבדו קשה בשביל הכסף, וחבל לזרוק 500 ש"ח על ביצועים טיפה יותר טובים, שנראים בעיקר על הנייר.

סוף סוף אימרה נכונה, אצל אנשים פה 500 שקלים גודלים על העצים, והם בעצם לא חשבו על כמה ההורים שלהם עבדו בשביל זה (גם אם ההורים שלהם מנהלים חברת היי טק)

בכל מקרה, זה תלוי בצרכים שלו, אם יש לך סכום כזה ביד ואתה באמת מתכוון לנצל כזה כרטיס, לך על זה, אם יש פחות, אל תתחנן להורים, זה יכולים לשים אותם במצבים קשים והם לא ירצו להגיד לך, אז קח את הMSI שהוא גם אחלה כרטיס.

ובקשר להוא שאמר על ה FPS, אני חושב שעין האנושית לא מסוגלת לראות למעלה מ24 FPS אבל שוב אני עדיין לא בטוח, הקטע שכולם מורתעים מהFPS זה בגלל שאם נגיד כרטיס מסויים משיג במשחק של היום 30 FPS אז תחשוב כמה הוא ישיג במשחקים של הדור הבא

פורסם
  • מחבר

שטויות. הבדלים לא מורגשים לחלוטין. אל תשכח שהעין האנושית לא יכולה לראות יותר מ-50 פריימים בשנייה. (תקנו אותי אם אני טועה) 

אני אמנם חדש פה בפורום אבל בפריימים לשניה במשחקים אני די מנוסה. העין האנושית(ובפרט שלי) יכולה בהחלט להבחין אם זה 50 פריימים לשניה או 100, אני אפילו יכול להבחין בהבדל של 5 פריימים(אבל זה רק אני). חוץ מזה יש את עניין הframe rate drops , מה שמאוד משפיע חל חוויית המשחק. אם במשחקים מסויימים יהיה הבדל של 30-40 פריימים לשניה אז אני מוכן להשקיע את הכסף.

שאלה נוספת היא גם מה יכולות ה-OC של הכרטיס(ואני מתכוון OC סטנדרטי עם היטסינק ומאוורר ולא צריבת BIOS כמו שחברה פה הציעו ;D).

פורסם
  • מחבר

סוף סוף אימרה נכונה, אצל אנשים פה 500 שקלים גודלים על העצים, והם בעצם לא חשבו על כמה ההורים שלהם עבדו בשביל זה (גם אם ההורים שלהם מנהלים חברת היי טק)

בכל מקרה, זה תלוי בצרכים שלו, אם יש לך סכום כזה ביד ואתה באמת מתכוון לנצל כזה כרטיס, לך על זה, אם יש פחות, אל תתחנן להורים, זה יכולים לשים אותם במצבים קשים והם לא ירצו להגיד לך, אז קח את הMSI שהוא גם אחלה כרטיס.

ובקשר להוא שאמר על ה FPS, אני חושב שעין האנושית לא מסוגלת לראות למעלה מ24 FPS אבל שוב אני עדיין לא בטוח, הקטע שכולם מורתעים מהFPS זה בגלל שאם נגיד כרטיס מסויים משיג במשחק של היום 30 FPS אז תחשוב כמה הוא ישיג במשחקים של הדור הבא

צודק לגמרי, 500 שקל זה כסף, והרבה כסף. זה לא ההורים שלי עבדו בשביל זה, זה אני עבדתי.

אבל!, אם ה500 שקל האלה יאמרו שהכרטיס יתן לי שנה נוספת של נחת אז ב long run זה לדעתי שווה את זה.

השאלה כמה נחת זה יתן ???

ותזכרו שזה לא הGT או ה Ultra

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים