פורסם 2004 ביולי 2121 שנים בעבר התעסקתי הרבה בחומרה, אבל עקב גיוסי לצה"ל, זנחתי את הנושאעכשיו אחי הקטן קונה מחשב ובגלל שאני כבר לא הכי מעדכן, רציתי לשאול כאןאחרי בדיקה, החלטתי לא לקנות את הAMD 64 ביט וללכת על האינטל 2.8השאלה שלי היא רק, ללכת על מעבד ה 1 מגה קאטש (פרסקוט לפי מה שהבנתי) או ה 2.8 512 קאטש ?לפי מ"ס באנטשמרקים שראיתי, ה 2.8 512 לוקח את הפרסקוט כמעט בכל הבדיקות (וגם את ה ADM 64 2.8 למען האמת...)האם זה נכון ?חשוב לציין שהמחשב עבור משחקים כבדים וכמו כן, יש להתחשב בעובדה של אוברקלוקינג אפשרילא עד גבול המעבד, אבל אין ספק שהמהרה לא קטנה תתבצעמחכה לתשובהומקווה שסוף סוף יעשו לי סדר
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים המעבד 2.8 עם ה 1 מגה הוא לא משהו :-X הוא חם (גרוע ל OC) הביצועים פחות טובים מ ה C (הוא לא טוב במשחקים)השאלה היא מה עדיף A64 2800 או אינטל 2.8 (זה עם ה 512 ) לשאלה הזו אני לא יכול לספק תשובה כרגע כי אני גם מיתלבת בינהם אבל ניראה לי שאני אקך תאינטל בגלל יכולת ה OC שלו
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר ככה הבנתי..ונגיד ואני אקח את מעבד ה 2.8 512 קאטש (800 מ"ה)איזה לוח אם,טוב לאוברקלוק, כדאי לי לקחת ?
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים ככה הבנתי..ונגיד ואני אקח את מעבד ה 2.8 512 קאטש (800 מ"ה)איזה לוח אם,טוב לאוברקלוק, כדאי לי לקחת ?קח Asus P4P800 אם אתה לא מתכנן OC ענק.אגב,איזה גרסת Athlon 64 ראיתה ?(במ"ה)
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר המ.. אני כן מתכנן OCאולי לא ממש עצבני, אבל אחד מכובד מאודבקשר ללוח אם, יש לך אולי המלצות חוץ מאסוס ? מזכרוני הם יקרים ללא כל סיבה מיוחדתובקשר למעבד,אני לא יודע כמה מ"ה יש בו, זאת גירסת ה 2.8, אתם אמורים לדעת כמה זה לא? 8)
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים A-B-I-Tכל הלוחות של אביט מצוינים לא"קינג, כנס לאתר שלהם (www.abit-usa.com) ותבחר איזה דגם אתה רוצה מבחינת FEATURES.....
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר A-B-I-Tכל הלוחות של אביט מצוינים לא"קינג, כנס לאתר שלהם (www.abit-usa.com) ותבחר איזה דגם אתה רוצה מבחינת FEATURES.....מסכים איתך...אני עכשיו רץ על ABIT BD7 ו 1.8 Aעשיתי לו אובר רצחני ל 2.6 שלא היה מתאפשר בלי הלוח הזה..אבל לבחור ככה סתם לוח זה לא עסקיצרני הלוחות לא רושמים גם את החסרונות בלוחות שלהם... כאן נכנס הפורוםאז אם בכל זאת יש למישהו הצעה, אני אשמח לשמוע
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים תשמע, לא יתנו לך פה חסרונות של הלוחות.כנס לאביט, בחר לוח, ואז תשאל על הלוח הספציפי שבחרת....
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר תשמע, לא יתנו לך פה חסרונות של הלוחות.כנס לאביט, בחר לוח, ואז תשאל על הלוח הספציפי שבחרת.... לא ביקשתי שיעברו איתי על כל הלוחות ויציינו את החסרונות והיתרונותאלא שפשוט ימליצו לי על לוחאבל עשיתי כמו שהמלצת, וראיתי את הלוח הזהABIT AI7 מה אתם אומרים עליו? אחלה פיצריםכמו 8 פורטים של USB23 של FIREWIRE
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים מחבר קח את ה ABIT IC7 .אם ככה, מה ההבדל בין שני הצ'יפסטים ?חשבתי שה 875 הוא למעבדי ה 1 מגה קאטש... לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.