עבור לתוכן

מגבר יד שניה

Featured Replies

פורסם

שלום. כרגע יש לי בבית 4 רמקולים רצפתיים. 2 של EPI דיי ישנים ועוד זוג רמקולים ישנים (שנשמעים מעולה דרך הגב) והסיבה היחידה זה שאין לי מגבר כדי לחבר את הרמקולים למחשב. אז אני חושב על למכור את הlogitech Z560 שיש לי כדי להסיג כסף למגבר. עכשיו יש לי כמה שאלות\התלבטויות.

1. אני מניח שאלה רמקולים למוסיקה ולא לקולנוע אז כדי לי להשתמש רק בשניים מה4 שיש לי (כמובן ה2 היותר איכותיים) או שאפשר לקנות רסיבר סראוונד ולעבוד ב4 ערוצים?

2. אמרו לי להתרחק מרסיברים סראוונד יד שניה אבל לא הבנתי ממש למה.. אם אתה יקנה משהו נורמלי משנת 2000 ומעלה זה לא יהיה טוב?

3. איפה בכלל כדי לי להתחיל לחפש מגברים\רסיברים למכירה באינטרנט\לא באינטרנט?

4. מה אני צריך לחפש במגבר\רסיבר במחינת עוצמה ובכלל למה אני צריך לשים לב?

5. האם בשביל איכות נטו כדי מגבר סטריאו? כאילו הגיוני שהוא יותר איכותי השאלה שלי האם זה מורגש ושווה לאבד בשביל זה את הסראוונד?

6. למגבר סטריאו אין מפעניח נכון? אם אני הולך על סטריאו כדי לי לקנות כרטיס קול "מקצועי" כמו האודיופיל או הM404 (נדמה לי שזה השם :P )

תודה רבה למגיבים :)

פורסם

1. אתה יכול להשתמש ב-2 אתה יכול ב-4 הכל לפי הייעוד ותכונות המגבר. מגבר משולב = 2. רסיבר "סראונד" = 4 לכל הפחות.

2. לא, אין שום סיבה להתרחק. נהפוכו. ב-2000 ש"ח ומעלה ניתן לרכוש רסיברים חדשים לא רעים...

3. חפש בלוחות יד-שניה בפורטלים הגדולים.

4. זה צריך להיות נקודתי לגבי דגמים מסוימים ולפי הצרכים והדרישות שלך. קודם תציב לך אותן ואז תתחיל לחפש... תמיד תוכל למצוא מידע ברשת.

5. את זה רק אתה תוכל לומר. זה תלוי באיכות כל הרכיבים מסביב: רמקולים, מקור ואפילו אקוסטיקה.

6. נכון. לגבי השקעה במקור, הכל יחסי - ע"ע 5.

פורסם
  • מחבר

1. החלטתי ללכת על סטריאו ולא על סראוונד.

2. התכוונתי לזה שאם אני יקנה רסיבר ב1000 שח משנת 2000 ומעלה :P

3. איזה לוחות? אני פשוט גם פעם לא ביררתי על זה ואין לי מוסג מאיפה להתחיל לחפש.

4. הדרישות שלי למגבר הם שיוכל להגביר 2 רמקולים באיכות מקסימלית ושיוכל להגביר אוזניות באיכות מקסימלית

5. המקור מוסיקה שלי הוא audio-technica ATH A900 ושני רמקולים של EPI ועוד 2 של AR (שניהם דיי ישנים אבל נשמעים טוב)

6. כרטיס קול נראה לי אני יקח את הEMU 0404 או את הM-AUDIO אודיופיל

פורסם

לגבי הלוחות, חפש פה

http://www.homeless.co.il/

או פה

http://www.fuse.co.il/

אני בטוח שיש עוד אבל אלה דיי איכותיים, יש גם פורומים בנענע/וואלה וכאלה שבהם אנשים מציעים את מרכולתם..

פורסם
  • מחבר

אני רוצה את הדיעה שלכם על המגבר הבא: ימאהה rx-v395 natural sound במחיר 1000 שח.

זה בדיוק המחיר שאני מוכן להשקיע + - והאם שווה לי לקנות אותו?

פורסם

הימאאה הזה טוב בקולנוע בייתי .. לא למוזיקה

אני מציע לחפש מגבר סטיראו אינטגריידד

ישן ..

תחפש בלוחות של פורום אודיו וקולנוע בייתי בתפוז

פורסם

5. המקור מוסיקה שלי הוא  audio-technica ATH A900 ושני רמקולים של EPI ועוד 2 של AR (שניהם דיי ישנים אבל נשמעים טוב)

זה לא מקור.

המקור הוא DVD\CD PLAYER\PC\MINI DISC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים