עבור לתוכן

מחפש רמקולים , למוזיקה בלבד, והכי חשוב שיהיה להם שלט...

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש רמקולים, למוזיקה בלבד, ולא למשחקי מחשב ושאר השטויות.

לפי מה שהבנתי ממישהו שמבין בנושא, מוזיקה אפשר לשמוע במערכת 2.1 כי זה סטריאו , ואי אפשר לשמוע ב- 5.1 וכדומה. - תקנו אותי אם אני טועה.

הדבר הכי חשוב שאני רוצה הוא שלט לרמקולים.

המערכת לא חייבת להתחבר למחשב, ואפילו עדיף שלא , אבל תקחו בחשבון שאם היא לא תחובר למחשב, לא יהיה מקום להכניס דיסקים.. וזה אומר:

שצריך לחשוב על פיתרון, לא משנה לי מה .. לחבר את הרמקולים ל- DVD שאני אקנה ואשתמש בשלט של ה- DVD ..

לקנות רסיבר שיש לו אפשרות לקרוא דיסקים, ואת הרמקולים לחבר אליו, ואז להשתמש בשלט של הרסיבר...

כל רעיון שיעלה ייתקבל בברכה.

התקציב שלי , להכל .. הוא 1000-1200 ש"ח. לא יותר.

ואם טעיתי, וכן אפשר לשמוע מוזיקה ביותר משני רמקולים וסאב (2.1) , אז זה בסדר גם מערכות של 4.1 , 5.1 וכו' ...

תודה רבה.

פורסם

א: לאלטק לאנסינג ישנו דגם אשר יתאים לצרכיך ולתקציבך, אשר איני זוכר את שמו. בדוק בחנויות המקוונות.

ב: מערכת 2.1 היא הברירה הטובה ביותר שלך לקבל איכות למוזיקה בלבד.

ג: כיום נכנס יותר פורמט ה-DVD Audio, וה-5/6/7Ch Stereo, אך בארצנו הפורמטים הללו אינם פופולאריים כלל, ואני יופתע אם אפילו 5% מהאוכלוסיה שמעו על הפורמטים הללו. עם זאת, במידה ואתה בדיוק כמו רוב האנשים אינך נוהג להאזין למוזיקה בסראונד (אפשרי אך חלק נרחב מהאנשים נהנים מהסאונד פחות בצורה זו) המערכת שהצעתי תהייה האפשרות הכמעט יחידה שלך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

א: לאלטק לאנסינג ישנו דגם אשר יתאים לצרכיך ולתקציבך, אשר איני זוכר את שמו. בדוק בחנויות המקוונות.

ב: מערכת 2.1 היא הברירה הטובה ביותר שלך לקבל איכות למוזיקה בלבד.

ג: כיום נכנס יותר פורמט ה-DVD Audio, וה-5/6/7Ch Stereo, אך בארצנו הפורמטים הללו אינם פופולאריים כלל, ואני יופתע אם אפילו 5% מהאוכלוסיה שמעו על הפורמטים הללו. עם זאת, במידה ואתה בדיוק כמו רוב האנשים אינך נוהג להאזין למוזיקה בסראונד (אפשרי אך חלק נרחב מהאנשים נהנים מהסאונד פחות בצורה זו) המערכת שהצעתי תהייה האפשרות הכמעט יחידה שלך.

Anatoli.

תוכל לחפש לי את המערכת ?

או לפחות להגיד לי את שמה?

מכיוון שלחברה שאמרת יש הרבה מערכות, ואני לא יודע על איזו מדובר.

ואגב, יש לה שלט ?

פורסם

Altec Lansing ATP3 יחד עם DVD בעל יציאות אנאלוגיות נכנסים בול לתקציב.

לחילופין, אם לא אכפת לך לחבר למחשב, נסה למצוא מגבר ישן\זרוק - אולי מסתובב אחד כזה במחסן של המשפחה או משו. חבר אליו זוג רמקולי מדף נחמדים כגון Mission m71 או Wahrfedale Diamond 8.1 ותקבל צליל טוב אפילו יותר.

פורסם
  • מחבר

Altec Lansing ATP3 יחד עם DVD בעל יציאות אנאלוגיות נכנסים בול לתקציב.

לחילופין, אם לא אכפת לך לחבר למחשב, נסה למצוא מגבר ישן\זרוק - אולי מסתובב אחד כזה במחסן של המשפחה או משו. חבר אליו זוג רמקולי מדף נחמדים כגון Mission m71 או Wahrfedale Diamond 8.1 ותקבל צליל טוב אפילו יותר.

אין לי רמקולים במחסן או משהו , ולא נראה לי שאני אמצא מגבר זרוק , אז בנוגע לאפשרות השנייה ..

גם אני חשבתי אליה, אבל אין לשלט DVD אפשרות להגברה ולהנמכה של הווליום... ככה זה לפחות בשני המכשירים שכבר יש לי בבית.

אבל יכול להיות שיש מכשירים מסוימים עם שליטה על הווליום, אתה יכול לבדוק, כי אני לא מומחה בעניין ?

* אם אני לא טועה בכל DVD יש יציאות אנאלוגיות.

ומה לגבי DVD משולב עם רסיבר ? בשלט של מכשירים מהסוג הזה חייב להיות אפשרות להגברה ולנמכה .. זה שווה לקנות מכשיר מסוג כזה ?

* אם אני אחבר מערכת 4.1 , ל- DVD ..? זה אפשרי ? ואם אני אשמע מוזיקה, יישמעו בכל ארבעת הרמקולים ?

פורסם

אבל יכול להיות שיש מכשירים מסוימים עם שליטה על הווליום, אתה יכול לבדוק, כי אני לא מומחה בעניין ?

* אם אני לא טועה בכל DVD יש יציאות אנאלוגיות.

ומה לגבי DVD משולב עם רסיבר ? בשלט של מכשירים מהסוג הזה חייב להיות אפשרות להגברה ולנמכה .. זה שווה לקנות מכשיר מסוג כזה ?

* אם אני אחבר מערכת 4.1 , ל- DVD ..? זה אפשרי ? ואם אני אשמע מוזיקה, יישמעו בכל ארבעת הרמקולים ?

השליטה בווליום נעשית ב-ATP3, בערכה עצמה.

לא בכל DVD יש יציאות אנאלוגיות. מה שבטוח שלך יהיה קל יחסית למצוא כזה כי אתה רק צריך יציאת סטיראו קדמית בהנחה שאתה לא מתכוון לשדרג את שאר הערוצים ולחברם בצורה אנאלוגית.

אתה לא צריך מגבר, כי כבר יש כזה ב-ATP3.

כן, אם ל-DVD יש יציאה קדמית ואחורית אנאלוגית, אז תוכללחבר מערכת מחשב 4.1

פורסם
  • מחבר

השליטה בווליום נעשית ב-ATP3, בערכה עצמה.

לא בכל DVD יש יציאות אנאלוגיות. מה שבטוח שלך יהיה קל יחסית למצוא כזה כי אתה רק צריך יציאת סטיראו קדמית בהנחה שאתה לא מתכוון לשדרג את שאר הערוצים ולחברם בצורה אנאלוגית.

אתה לא צריך מגבר, כי כבר יש כזה ב-ATP3.

כן, אם ל-DVD יש יציאה קדמית ואחורית אנאלוגית, אז תוכללחבר מערכת מחשב 4.1

ואני אוכל לשמוע בכל 4 הרמקולים את המוזיקה ??? כי אני מזכיר, אני אשמע מוזיקה בלבד, ואמרו לי שאי אפשר לשמוע ביותר משני רמקולים וסאב, מוזיקה.

פורסם

ואני אוכל לשמוע בכל 4 הרמקולים את המוזיקה ??? כי אני מזכיר, אני אשמע מוזיקה בלבד, ואמרו לי שאי אפשר לשמוע ביותר משני רמקולים וסאב, מוזיקה.

אם ה-DVD מסוגל לעשות upmix משני ערוצים ליותר, אז תוכל, אבל לדעתי זה נסיון מטופש ליצור משהו מאין. מוסיקה דו-ערוצית נועדה להישמע בסטיראו.

פורסם

לאלה יש שלט:

Altec Lansing FX6021

הבעיה היא, שהם עולים 1400 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לאלה יש שלט:

Altec Lansing FX6021 

הבעיה היא, שהם עולים 1400 ש"ח.

אין לי 1400 ש"ח, וגם אין מקום להכניס דיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים