עבור לתוכן

היתלבטות בין הדרייבירים של ATI 3.7 ל4.7.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו לפני דיי הרבה זמן (אין משהו יותר ספציפי מי זה) בדקתי כמה מהדריברים החדים של ATI על הכרטיס מסך אם 3DMark עכשיו התוצאות הכי טובות היתקבלו אם ה3.7 ולאחר שעבר דיי הרבה זמן החלטתי להתעדכן ולהתקין את הדריבר 4.7, עכשיו הFPS ירד אבל לא משמעותית הבדל של 10-20 נגיד מ100 ירד לסביבות ה80, אבל הבעיה היותר גדולה היא שכל המחשב פועל באיטיות מאז שהתקנתי את הדריבר החדש.

בקיצור אני לא מבין כל כך מה הבעיה בדריבר החדש הרי הוא רק אמור עלות ביצועים ולתקן כל מיני באגים שהדריבר הישן לא תיקן וההיתלבטות היא אם לחזור לדריבר הישן או להישאר אם החדש?,  או אם אתם יודעים על איזה שהיא סיבה שיכולה להיות שהמחשב נעשה איטי יותר אם הדריבר החדש, תודה מראש על העזרה... :-\

פורסם

אם יש איטיות כמובן אתה צריך לזחרו לדריבר הישן והטוב יותר!!

הדרייבר החדש משפר הכי הרבה ביצועים אם בכלל רק לכרטיסי מסך חדשים של החברה... לכרטיסים הישנים יותר הוא יכול להוריד קצת את הביצועים...

דרך אגב תגיד באמת אם 3.7 אתה מקבל את קצב הפריימים הגבוה ביותר? כולל תוצאות 3DMARK גבוהות יותר?

פורסם
  • מחבר

אני נראה לך משקר? ;)

בקיצור לפחות אצלי אני מקבל אם ה3.7 (R9700) ביצועים טובים יותר, לפחות אם רוב המשחקים שאני משחק וב3DMark03 קבלתי 200 נקודות פחות או יותר מאשר הדרייברים החדשים, טוב אני ינסה שוב ויודיע לך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים