עבור לתוכן

שאלה לגבי ביצועי AMD 64 בעתיד

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב

AMD 64 3000+

GIGABYTE K8VT800 Pro

ATI Radeon 9800 Pro 128

כרגע יש לי 512 זיכרון פנימי, שכמובן בעתיד הקרוב אני ישדרג ויוסיף.

קניתי את המחשב לפני כחודשיים, ויש לי שאלה איך אני הולך לשדרג אותו בעוד כשנה?

(לא כולל הזיכרון פנימי שאני יודע שצריך לשדרג).

מישהו אמר לי שבעוד כשנה שייצאו משחקים כבדים המחשב שלי ייתקע מדי פעם, כמו משחקים יותר כבדים מ-DOOM3 למשל, ויכול להיות שאני יצטרך לשדרג אפילו מעבד או לוח אם (ונבהלתי!)

האם הוא צודק?

פורסם

לא סביר שתצטרך לשדרג לוח אם מעבד (בטח שלא כאלה) בכזאת תדירות

אולי את כרטיס המסך...

פורסם

יש לך מערכת חזקה שעוד תסחוב הרבה זמן

תירגע. אתה יכול לחכות גם שנתיים+ בלי לשדרג

פורסם

איזה מזל שהמפתחים של המשחקים האלה לא חושבים כמו מי שאמר לך.... כי הם גם רוצים למכור בין היתר ויודעים שה 64 ביט+9800 פרו זו לא בדיוק קונפיגורצית המחשב הנפוצה בעולם....מקסימום תצטרך לרדת מ 1200X1600 ל 1024X768 ... ממש אסון

פורסם

אם אני במשך למעלה מ 3 שנים מסתפק ב axp 1700, 256MB וכרטיס GF3 (שרק לאחרונה שודרג לרדאון) אתה יכול להסתדר טוב מאוד עם המפרט הנוכחי גם עוד 4 שנים.

פורסם

תלוי איך אתה אוהב לשחק ... אם אתה אוהב שהכל על הכי גבוה אז בוודאי שעוד שנה יכולים לצוץ משחקים כאלה שלא יתנו לך לשחק ככה עם FPS נורמלי כמו ש FarCry

לא פועל מצויין עם 9800PRO בחלק מהמחשבים

אבל אם אתה לא פריק של גרפיקה המחשב הזה אמור לסחוב שנתיים בקלות ועד אז לך תדע מה יהיה

פורסם

FARCRY פועל מצויין אם R9800 PRO על הגדרות הכי גבוהות, לפחות אם יש 1GB זכרון

פורסם

אף אחד פה לא נביא

המחשב בסדר גמור גם לעוד 3 שנים בלי שום שינוי (מלבד אוי 1 GB זכרון )

הסתדרתי מצוייין עם AMD Athlon 1333mhz עם 512 DDR-RAM 266Mhz וכרטיס GeForce2 GTS Pro 64MB - לפחות ב ET על ההגדרות הכי גבוהות (הגדרות משחק פנימיות, בלי AA או AF) ברזולוציה 800x600, כי היה לי מסך 15" והתרגלתי לרזולוציה הזו בגלל משחק מסויים (tribes) למי שמכיר הלך ועדיין הולך חלקלק.

ואם מחשב כזה.....בכלל

פורסם

אתה חושב שלא תריץ דום 3 !?

אגב ב"עתיד" או איך שאתה רוצה לקרוא לזה, משחקים יצאו בגרסאות שתומכות במעבדי ה 64 ביט, ככה שכרגע שאתה מקבל ביצועים גבוהים, הביצועים לשך בעתיד יהיו הרבהי ותר גבוהיים עם היציאה של מערכות ההפעלה שתומכות ב 64 ביט (קיימות כמה כאלו) וגם משחקים שתומכים ב 64ביט.

ה p1.8 שלי עם ג'יפה 3 ti200 עדיין חיי וקיים, אפילו שהכרטיס מסך כולו עקום ואין לו בכלל מאורר.. :) אני כבר כמעט 3 שנים עם הקקי הזה, תאמין לי מצבך טוב משל רבים פה....

פורסם

תמיד יוצאים חדשים חדשים לשוק, ותמיד אפשר לשדרג ולשפר. השאלה היא אם צריך בכלל? המפרט שלך מצוין.... שב בשקט ותרגע יש הרבה אנשים שהיו רוצים כזה מחשב!

פורסם

FARCRY פועל מצויין אם R9800 PRO על הגדרות הכי גבוהות, לפחות אם יש 1GB זכרון

שטויות .......

לחבר שלי יש רדאון 9600 פרו עם 512 זיכרון והמשחק טס על ההגדרות הכי גבוהות.

פורסם

אולי ב600*800

ב1024*768 הוא כבר צריך יותר מ700MB זיכרון בשביל לפעול חלק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים