פורסם 2004 ביולי 2021 שנים הייאם הנושא לא מתאים לפה, אז בבקשה להעביר.ניסתי להוציא את ההארד-דיסק שלי מה cooldrive4 והבורג שתופס את ההארד-דיסק הוא הרוס, כאילו אי אפשר להוציא אותו.\אז מה אני יכול לעשות??? :'(
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים הראש שלו הרוס זאת אומרת שהמברג מחליק? מה הרוס בו?אם זה סתם בורג שנתקע תכניס ברזל דק בין הראש להברגה (נגיד סכין) ותוך כדי שאתה מושך טיפה למעלה אתה מבריג אותו החוצהוהייתי ממליץ לשנות כותרת שתציין שהבעיה בבורג שנתקע ולא במגירה עצמה
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אני חושב שהבעיה היא אצל ההרד דיסקפשוט הבורג איבד אחיזהואתה סתם מסובב את הבורג מבלי שהוא עושה כלוםתנסה להוציא אותו בכוח
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר הראש של הבורג הרוס, כי המברג פשוט מחליק על הבורג,ורואים את הראש ממש הרוס :'(
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אם לא במוח אז בכוחרק תיזהרזה לא יעזורשום דבר לא יכול להוציא כזה בורגמניסיון רק בכוח
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר אני משתמש עכשין במברג ממש גדול,וזה לא הולך בכוח, כי הבורג ממש חלק עכשין
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר חשבתי על כך, אבל הבורג יושב בתוך המגירה ואז רק עובי של מברג יכול להיכנס לשם :-\
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים לא כדאי לקדוח בבורג. הוא לא יוכל להשתמש שנית בחור, וחלקי מתכת עלולים להיכנס מתחת למעגל השחמלי של ההארד דיסק.
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים אם כל כך קשה לך להוציא בורג הרוס מהמקום שלו אחי, למה שלא תיקח את המחשב כולו אצל בעל מקצוע מוסמך (נגר וכו') והם בקלות יוכלו להוציא לך את הבורג. אני יודע שזזה נשמע מוזר, אבל הרי שום דבר לא הולך לך ואתה לא מצליח להוציא את הבורג בעצמך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.