עבור לתוכן

Radeon 9700Pro שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

אז ככה

ה5900xt הינו כרטיס מוחלש של ה5900 אבל ביצועית הם זהים כמעט לחלוטין בכל הפרמטרים - ובאוברקךוקינג אפשר להגיע איתו בקלות (במיוחד עם הדגם של leadtek) למהירויות של ה5950U בלי מאמץ ואף למהירויות של ה6800GT כמו שנאמר פה - ולפי כך הוא מאוד מומלץ. בכל מקרה R9700P ב800 ש"ח זו מציאה לשמה - כדאי ביותר

In contrast to ATI's SE, Nvidia's XT is really only a slightly inferior card to the original version, without the SE. However, 6800GT performance is beyond reach for the non-Vapochill overclocker. The 5XXX and 6XXX series are simply incomparable in terms of playing with filters.

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז באמת אתה מחזק את דבריי :P

פורסם

לא ממש דווקא 6XXX מאוד מאוד טובים אם שימוש ב-FSAA ואל תשכחו הפעם יצא להם כרטסי מעולה!!

רק לא דרייברים טובים שיתמכו בזה הכי טוב!!

בדיוק כמו שיצא 9700 ואל היה דרייבר נורמלי לכרטיס!! ;)

והאיכות תמונה של 6XXX פשוט מעולה נראה יל שסוף סוף כרטיסי המסך של נוידיה הם אם איכות תמונה מעולה!! כמו של ATI ואף טובה יותר!! ;)

פורסם

התכוונתי בנוגע לOC לXT

:P

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי מביצועים, אכפת לי רק מאיכות תמונה. אני מאד, מאד, מאד מאוכזב מאיכות התמונה של 5900 ואפילו כשכל הפילטירים פועלים עדיין יש קווים לא ישרים או טקסטורה רועדת או סתם איכות תמונה ירודה, ושום דבר לא עוזר. אפילו OMEGA Drivers לא מצליחים לפתור את הבעיה. זו הסיבה שאני מעוניין להחליף את הכרטיס ב-R9800PRO או אפילו R9700 PRO.

פורסם

בקשר לסידרת FX פה אולי אתה צודק האיכות תמונה של הרדאונים לעומת FX טובה יותר!!

אבל לעומת גיפורס 6800NU/GT/U אין בכלל מה לדבר אתה לא תוכל להשוות כלום!! אותו הדבר בדיוק :)

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל הכרטיס הזול ביותר עולה "רק" 500 ש"ח יותר. לא משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים