עבור לתוכן

Gigabyte K8NS או Epox 8KDA3J או MSI K8N Neo

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתלבט בין שלושת הלוחות האלה:

Gigabyte K8NS

Epox 8KDA3J

MSI K8N Neo

אני יודע שהMSI יותר יקר משני האחרים ורציתי לדעת אם הוא שווה את זה ?

מה ההבדלים בין הלוח של ג'יגה בייט לבין הלוח של אפוקס?

איזה לוח הכי כדאי לקחת משלושת אלה? או אולי תמליצו על לוח טוב אחר לAMD 64Bit 3000+

תודה לכולם

פורסם

לדעתי האיפוקס. ה J זו הורסיה עם פחות פיצרים של ה + שזה הלוח הכי טוב שיש היום ל 64 ביט. זה גם הלוח הכי נוח ל OC.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא כזה הJ לא במלאי אצל היבואן וצריך לחכות, רציתי לדעת אולי כדאי לקחת לוח כמו הג'יגה בייט או הMSI

אחרי הכל הם כולם על NF3 250

פורסם

האיפוקס הוא עם ה- NF3 250GB, שהוא עדיף.

רק תדאג לקבל את הגרסא המחודשת (A2).

פורסם
  • מחבר

עד כמה משמעותי ההבדל בין הגי'גה בייט לאפוקס אם אני לא מתכנן OC?

פורסם

בנאדם , בכל זאת , על אף כל העיצבון , הייתי מחכה לאיפוקס , למרות שאין הבדל כזה גדול בביצועים , הוא יותר מומלץ מכמה וכמה סיבות שאין לי כוח להסביר עכשיו , ורק לדרך אגב , מי שחושב ש+ יותר טוב מJ , אז רק שתידעו שהוא בסך הכל מוסיף עוד שני ערוצי SATA RAID , כל השאר אותו דבר בשני הלוחות...

פורסם

בנאדם , בכל זאת , על אף כל העיצבון , הייתי מחכה לאיפוקס , למרות שאין הבדל כזה גדול בביצועים , הוא יותר מומלץ מכמה וכמה סיבות שאין לי כוח להסביר עכשיו , ורק לדרך אגב , מי שחושב ש+ יותר טוב מJ , אז רק שתידעו שהוא בסך הכל מוסיף עוד שני ערוצי SATA RAID , כל השאר אותו דבר בשני הלוחות...

ויציאה אופטית.

כל השאר באמת אותו דבר.

אבל אם אתה שוקל להשתמש ב- FireWire תשקול לקנות בקר.

פורסם

רגע חשבתי שהלוח של MSI הוא בן נפקנית של לוח! אמרו משהו עד 300 IN ONE Mhz INCRESMENT

ויש לו N- F3 GB ... אני גם מתכוון לקנות מ KSP ואין להם את ה EPOX במלאי.. האם ניתן להזמין מ KSP גם אותו?

פורסם
  • מחבר

תראה זה חשוב לי לדעת מה ההבדלים כדי לדעת מה לקחת...

מהו ההבדל בביצועים? כמה FPS בודדים? טוב יותר לOC?

תסביר בבקשה..

פורסם

א) אצל איזה יבואן אין אותו? יש יבואן אחד רשמי שנקרא JC-DATA . תבדוק אצל נועה במלאי הם מפיצים שלו באזור הצפון לפי מה שאני יודע.

ב) יש הבדלים נוסף בין ה+ ל I. ה POWER PACK. המאוורר על ה NB. ההבדל בכסף קטן ושווה לדעתי. ב J ל 64 ביט, יש הבדל גדול בכסף ולא שווה. לכן המלצתי לו על ה J.

ג) ה MS לוח טוב, אבל האיפוקס יותר טוב. אין מה לעשות. למה? תקרא:

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1594&page=10

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2063&p=16

http://www.ocworkbench.com/2004/epox/8kda3%2B/8kda3%2B-1.htm

פורסם

מה זה האיפוקס יותר טוב למה תקרא..

הבאת ביקורת שגם ה MSI קיבל את בחירת העורכים אז מה קשור

תסביר את עצמך אל סתם תזרוק דברים באויר בלי שאתה קורא בעצמך

פורסם

כן ה MSI קיבל כסף, האיפוקס זהב - אולי אתה תקרא את מה שכתבתי (שגם ה MSI טוב) ואת מה שהם כתבו לסיכום? מה דעתך לפני שאתה מעביר ביקורת?

זה  אחד:

If you're looking for a wicked fast AMD Athlon64 motherboard look no further than the Epox 8KDA3+!

זה שתיים:

Based on features, implementation, value, overclocking performance and flexibility, the Epox 8KDA3+ emerges as our Gold Editors Choice as the top Socket 754 motherboard. Epox has a long history of producing very fast motherboards with excellent overclocking and tweaking features and the 8KDA3+ certainly follows in that tradition.

Our Silver Editors Choice is a tie between two very different motherboards, the ,MSI K8N Neo Platinum and the Chaintech VNF-250.

ושלוש:

Product Excellence & Gold Award

ואם גם תקרא הכל במקום לעשות לי ממליגה מהפדחת אז תבין למה אמרתי שהניאו אחלה אבל האיפוקס אחלה +.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים