פורסם 2004 ביולי 1921 שנים יש ברשותי לוח אם Gigabyte Pentium 4 Titan Series - GA-8S648FX(-L - ובין המעבד לבין הכרטיס מסך ישנן צלעות קירור מוזהבות. בפרוספקט של הלוח אם כתוב שמתחת לצלעות מסתתר שבב SiS 648FX.ועכשיו לשאלותיי:1) מה זה לכל הרוחות?!2) בתמונת הלוח האם בפרוספקט, על צלעות הקירור ישנו מאוורר ובלוח אם שלי אין שום מאוורר על צלעות הקירור - האם אני צריך לחבר לשם מאוורר?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים גשר צפוני, זה הצ'יפסטואם הוא בא מהחנות עם סינק פסיבי זה מספיק לו, לא צריך להוסיף כלום כל עוד אתה לא עובר את המגבלה של הצ'יפסט באוברקלוקינג
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר בינתיים אני לא עושה אוברקלוקינג - אז אני לא עושה איתו כלום.ואם אני אתחיל?
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים בכל לוח אם בכל ערכת שבביםלא צריך לשנות קירור עד שעוברים את גבול הצ'יפסט(נגיד והוא תומך ב FSB200 של מעבדי פנטיום C או AMD 3200 וכו.., אז רק אחרי שאתה עובר את ה 200)+אם הוא מתחמם מעל הגבול שלו, אם גם אחרי הגבול הוא לא מתחמם בצורה רצינית (מה שבהחלט יכול לקרות) אין סיבה גם פה לדאוג לקירור.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים SIS648FX, זה הצ'יפסט של הלוח שלךבקשר לקירור, הקירור כל חברה מספקת עם הלוח משתנה מREV לREV של הלוח, ככה שאל תדאג בקשר לזה..וכמו שאמרו פה- עד שאתה מגיע לגבול התמיכה של הלוח ואף יותר מזה תוך הקפדה על טמפ בגבול סביר..אין לך מה לדאוג בקשור לקרור והחלפתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.