עבור לתוכן

שלחתי מייל לחנות אחת בארה"ב והם יכולים לשלוח לארץ!!

Featured Replies

פורסם

זה עוד נהיה עוד ת'רד של nVIDIA VS. ATi, תבינו שהכרטיסים לגמרי שווים. כנראה שפאן-בויז כמו מאסטר-אור לא יכולים להבין זאת.

אגב טומי, PNY חברה מסכנה, למה לא ללכת על טובות יותר כמו BFG / Albatron / XFX / POV ... ?

saber אתה בכלל לא יודע מה שאתה מדבר... קודם כל הכרטיסים לא שווים , כלומר לרגע זה הם שווים אבל זו טכנולוגיה חדשה ורק התחילו לפתח לה דרייברים , בדיוק כמו שהיה עם ה9700... הביצועים של ה-GT הולכים להשתפר עוד הרבההה... ולא רק זה גם שיש לו PS 3.0 וכשאתה מפעיל אותו אתה לא מקבל ירידה בביצועים אתה מקבל העלאה בביצועים! אתה גם יכול בקלות לעשות אוברקלוק מ-GT לאולטרה... ל-ATI הדרייברים לא הולכים להשתפר כי זו אותה טכנולוגיה של ה9800 פרו מה שאומר שהם כבר שנים מפתחים אותה, וזה כבר מזמן הפסיק להשתפר (אולי באחוז או 2)...

ואמנם PNY חברה לא משהו אבל היא מספקת כרטיסים שעובדים בניגוד לXFX ולBFG (אצל BFG חלק עובדים וחלק לא...)

נ.ב.

מישהו יכול להסביר לי על טכנולוגיית ה3DC?

• תגובות 35
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרגע הם כן שווים, ואתה תשתוק, למעשה ראיתי תוצאות יותר טובות עם ה- X800PRO, ב- 3DM03 וב- 3DM01.

נראה שהמסקנה היא ATI עכשיו, nVidia עוד כמה חודשים. אין לי מושג. אני אבחן קצת ת- GT שלי ואז אחליף ל- X800Pro, נראה מי יותר טוב.

פורסם

סליחה רגע כשאני שובר את פחד השתיקה שלי , אבל עם איזה דרייברים בדקת את ה-6800 GT שלך?

פורסם

עוד לא בדקתי אותו לצערי.

פורסם

נראה לי שהמקסימום שהלוחות של הדור הנוכחי יכולים לתמוך בזכרון של כרטיס מסך הוא MB512

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים