פורסם 2004 ביולי 1921 שנים http://www.provantage.com/buy-7pnyv03p-geforce-6800-agp-8x-256mb-ddr3-pny-technologies-graphics-audio-vcg6800gapb-shopping.htm
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים נו אז הכל ביחד יוצא 2100... ולמה דווקא PNY?? אין איזה חנות עם אלבטרון או אסוס?
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אלבטרון עולה שם 420$ ואסוס נראה לי אפילו יותר :P קיצר אז זה שווה או לא???? :-\
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אל תזמין שלא דרך תשלום בכרטיס אשראיהעברה בנקאית זה מסוכן !!! אחר כך אין עם מי לדבר ואין איך להוכיח
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים טוב אז אני לא מזמין תודה עזרתם לי פה! טוב נו אני יחכה כמה חודשים עד שהמחיר של ה-6800GT ירד ואז ניקנה... :-\
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אל תזמין שלא דרך תשלום בכרטיס אשראיהעברה בנקאית זה מסוכן !!! אחר כך אין עם מי לדבר ואין איך להוכיחבדיוק ההפך!!!כשזה דרך בנק הכל רשום מתי הם קיבלו את הכסף והכל, בקלות יוכלו להחזיר אם קורה משהו!בקיצור אתה תגיע למחיר של הכרטיס בארץ אז עזוב
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים קיבלתי מייל נוסף אבל מחקתי אוות בטעות קיצר שם רשום שאני עוד צריך לשלם 35$ פה ואחרי זה כמובן מישלוח שזה גם עוד כסף... ועוד מס קיצר אתם צודקים זה יהיה אוות מחיר :P
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מה אתה לחוץ על הכרטיס חכה שירדו קצת המחירים...גם ככה ATI תכף תנצח גם בקרב הזה
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים בהעברה בנקאית הכסף יגיע לחשבון שביקשת בודאות . יש גם ביטוח שאתה צריך לשלם כאן על כל מקרה. אבל זו לא הסיבה שבשלה כרטיס אשראי עדיף תמיד. עלות התשלום בכרטיס אשראי זולה מאד יחסית , בנוסף , חברת הכרטיסים נותנת הגנה ואתה תמי יכול לפנות אליהם , מה שאי אפשר בהעברה בנקאית שהתבצעה כשורה. הבנק אחראי על העברת הכסף בלבד !חוץ מזה , כדאי לך לעשות חשבון מדויק כי זה יועיל לך להבא , גם אם לא תקנה עכשיו.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מה אתה לחוץ על הכרטיס חכה שירדו קצת המחירים...גם ככה ATI תכף תנצח גם בקרב הזהkeep dreaming pal
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים keep dreaming pal מסטר אור תשמע אני מבין שאתה פאן בוי של ATI אז די בכל מקום אתה רושם ATI תנצח חחחחחח אבל היא כבר הפסידה בקרב הזה!! ואין מה לעשות רק לחכות לדור הבא של הכרטיסים! שיהיה חם מתמיד חחחח אולי סוף סוף נראה כרטיס אם 512 מגה או 1 גיגה זיכרון!! תארו לעצמכם עוד שנה יהיה כבר כרטיס מסך אם DX10 ו-1024מגה זיכרון :D לפחות ככה אני מעריך!
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים זה עוד נהיה עוד ת'רד של nVIDIA VS. ATi, תבינו שהכרטיסים לגמרי שווים. כנראה שפאן-בויז כמו מאסטר-אור לא יכולים להבין זאת.אגב טומי, PNY חברה מסכנה, למה לא ללכת על טובות יותר כמו BFG / Albatron / XFX / POV ... ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.