עבור לתוכן

GeForce FX5700LE במקום GeForce FX5600 - עבדו עלי?

Featured Replies

פורסם

לפני נכמה שבועות נדפק לי משהו בכרטיס מסך - GeForce FX5600 128MB של Innovision, למזלי עדיין הייתה לי עליו אחריות והחזרתי אותו לחנות. כעבור שבוע אני בא לחנות ומביאים לי בחזרה את הכרטיס - שמתי לב שהמאוורר שונה ובעל החנות אמר לי שהכרטיס נדפק לגמרי מסיבה כלשהי והביאו לי חדש.

הסתכלתי על הכרטיס ושמתי לב שזה דגם אחר - GeForce FX5700 LE 128MB גם של Innovision.

לפני כמה דקות הייתי באתר מכירות של חלקי מחשב ובמקרה שמתי לב שהמחיר של ה-5600 גדול בקצת מזה של ה - 5700.

מה הולך כאן? עבדו עלי?

פורסם

5700LE היא גירסה של ה5700 עם 64 ביט (שוב, ביט ולא מגה בייט).

5600 היא הגירסה הרגילה של הכרטיס בעלת 128 ביט.

מכאן אפשר להשיג- שבהחלט דפקו אותך. אבל זה בתנאי שהיה לך באמת רק 5600 ולא איזה 5600XT שגם לו יש 64 ביט, במצב הזה די הרווחת, אבל עדיין הכרטיס יהיה דפק במשחקים... :-\

פורסם

ניצול אחריות בחלק מהחנויות (כגון KSP) מתחייבים לתחלופה שתתאים ב90 אחוז ביצועים פלוס מינוס

ככה גם דפקו אותי, החלפתי MX440 באיזה MX440 מואט (מסורס.. עם מהירויות שעון נמוכות.. משהו כמו גירסאת SE)

פורסם

440MXSE

חחחח

זה מריץ סוליטר?

פורסם

זה היה לפני שנה, והמחשב נמכר אחרי שבועיים

ראו בפירוש הבדלי ביצועים בינו ובין הMX440 המקורי שנתתי להם

אבל מה זה משנה בכלל?

הנקודה זה שאם אין להם במלאי כרטיס בדיוק כמו שלך, הם יכולים לתת לך כרטיס עם ביצועים קרובים למעלה ולמטה (כמובן שיעדיפו לתת לך למטה)

והינה גם ציטוט מתעודת האחריות של KSP (אני מזכיר את השם שלהם כי רק את הדף שלהם יש לידי, זה כולל גם חנויות שעובדות כמוהם)

ג. במידה ולא קיים המוצר או נפסק ייצורו תיתן החברה מוצר אחר שווה ערך בביצועיו (בטווח של 10%) למוצר הפגום

עקרונית הם יכולים להכניס לך את ה 5700LE במקום 5600 בצורה חוקית.

פורסם

אם היה לך 5600 128 ביט, אתה יכול ללכת ולהתווכח. תגיד שחבר שלך שמבין במחשבים אמר לך שזאת לא הייתה עיסקה פיירית....

פורסם

הוא יכול להגיד להם את זה,

אבל אם זה נכון

במידה ולא קיים המוצר או נפסק ייצורו תיתן החברה מוצר אחר שווה ערך בביצועיו (בטווח של 10%) למוצר הפגום

זה לא יעזור לו.

פורסם
  • מחבר

5700LE היא גירסה של ה5700 עם 64 ביט (שוב, ביט ולא מגה בייט).

5600 היא הגירסה הרגילה של הכרטיס בעלת 128 ביט.

המממממ....אני חושב שאתה טועה - באתר של Innovision מסווגים את ה- 5700LE ביחד עם ה-5700 הרגיל ועליהם אומרים:

256bit graphic core and 128-bit memory interface

אם לזה התכוונת...

פורסם

עידו, הוא יכול להגיד שההפרש שהוא מקבל בבאנצים הוא יותר מ20 אחוז...

פורסם

חכה חכה נגיד נישרף לי עכשיו 9700פרו מה אני יקבל במקומו? 9600XT בגלל שהוא די שווה ערך בביצועים?? :o

פורסם

הם יתנו לך 10 אחוז פחות בביצועים

הפלוס-מינוס זה רק שישמע טוב יותר... חנות תמיד תחפש לתת לך פחות טוב

פורסם

ווטוס, אתה ממש לא צודק.

חנות לא תמיד תחפש לתת את הפחות טוב.

היא תנסה להיפתר ממה שיש לה במלאי.

אם אין לחנות את המוצר או שהפסיקו לייצר אותו (זה לא היה המקרה שלך... עד לא מזמן היה בKSP MX440 רגילים....) היא תתן מה שיש לה במלאי. היא לא תמין במיוחד משהו שהוא 10 אחוז פחות למרות שיש לה במלאי משהו שהוא 7 אחוז יותר. היא תיתן מה שיש לה. כמובן שאם יש לה את שניהם היא תעדיף לתת את הפחות טוב.

פורסם

חחחחחחחחחחחח איזה קורע אתה

אתה רושם הודעה נגדית, ובשורה התחתונה אתה מצדיק אותי

מה שבאתי להגיד זה שהיא תתן את מה שיצא לה הכי טוב

אם יש לה שני חלקים: אחד יותר נמכר, אחד פחות נמכר.. שניהם באותו שווי (נגיד של יצרנית טובה ופחות טובה) היא תתן את מה שלא נמכר

אם יהיה לה במלאי משהו שהוא פחות טוב ומשהו שהוא יותר טוב (שניהם ב10 אחוז הפרש מהכרטיס המקורי) היא תתן את הפחות טוב כי הוא יותר זול

בקיצור הם ישחקו עם זה לטובתם..

אתה אומר "הם יתנו את מה שיש להם במלאי" ברור.. הם לא יתנו מה שאין להם במלאי!!

אבל לחברה כמו KSP יש עשרות דגמים שיכולים להתאים ל"10 אחוז הפרש", הם יבחרו מה שהכי נוח להם לתת

פורסם

נגיד נישרף לי הכרטסי מביאים לי 9600XT אני לא מוכן!!

אני ישרוף להם את החנות ויחתוך למנהל שלהם את הביצים חחחח אם יעשו לי את זה ;) ;)

פורסם

ה 5700LE לא חייב להיות 64 ביט, ואם הוא 128 ביט הוא לא פחות טוב ואפילו יכול להיות יותר טוב מה 5600.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים