עבור לתוכן

מה הסרטים הטובים של השנה?

Featured Replies

פורסם

סרט נחמד, אבל כבד מדי (יותר מדי רציני, למרות שזה מדע בדיוני...). עשיתי 3 הפסקות בהמלך הסרט, אי אפשר לראות אותו במכה... הקטע הזה שהוא מתעורר בלי ידיים... זוועה...

50 דייטים ראשונים גם לא כלכך אהבתי... לא משהו, אבל אם אין משהו אחר לעשות, אז אפשר להעביר איתו איזה שעה וחצי... לא הייתי מכניס אותו לקטגוריה של הסרטים הכי טובים...

אני יודע שאני אשמע כמו בן אדם חסר רגשות אבל מתי שאני וחברה שלי ראינו את הסרט אצלי בבית,מתי שהוא התעורר בלי ידיים ואמר what the fuc* is this התחלתי להיקרע מצחוק ובאותו זמן שתיתי קולה אז הכול נשפך על ועל הספת העור(שדרך אגב אחר כך היתי צריך לנקות חצי שעה)ואני נקרע מצחוק!!!!

גם מצחיק שהם ניסו לקחת אותו לבית-חולים והם נפל כזה היה קורע,והיה מצחיק שהוא ניסה להתאבד,אני יודע שאני נשמע כמו חתיכת מאניק חסר רגישות,ועל זה כבר קיבלתי סטירה מתי שצחקתי,אבל זה סך הכול סרט,קחו את זה בקלות. ;D

דרך אגב סרט שהכי אהבתי זה אמריקן פאי שתיים שהוא הדביק את היד שלו עם דבק מגע לפיסטוק שלו. :P

פורסם

אני צחקתי בקטע שהוא מדבר בקול המאים הזה כשאבא שלה מנסה לצלם את הסרט פורנו..

פורסם

כן גם זה נחמד,דרך אגב כול הסרט כמעט אותה קללה,מה אין קללות באוצר המילים האמריקאי הנפוץ? ::)

פורסם

די נדוש אחרי שכולם אמרו את זה , אבל

Kill Bill Vol.2

פשוט אחד מהטובים , הראשון מעולה אבל פחות טוב .

סרטים חביבים היו יורוטריפ , הנערה ממול , 50 דייטים ראשונים , סטארסקטי ואץ' , שרק 2 ועוד כמה יבואו במהלך הקיץ ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים