עבור לתוכן

איזה לוח אם עדיף:

Featured Replies

פורסם

בשביל מפרט כזה:

P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1320 1 1320

512MB A-DATA 490 2 980

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330

120GB SATA 610 1 610

Total price 4880 ¤

יש רק 2 אפשרויות: IC7 ו P4P800 DELUX

אני קונה מKSP הASUS עולה איזה 80 שקל יותר...והוא צ'יפסט ישן יותר..אני חייב שיהיה 1394 בלוח אם אז אם אתם ממליצים על אחרים במקום

אז שיכללו התקן FIRE WIRE.

מה ההבדלים ביניהם? אני דווקא מעדיף את הIC7 אבל ראיתי הרבה שאומרים שמחשב טוב צריך לוח אם אסוס והרבה שמליצו על הלוח הזה וגם

במפרטים המומלצים הוא מככב.

אז אני פונה אליכם, איזה עדיף ולמה?

ד"א לא מתוכנן OC!

עריכה: לטומי: האסוס 865 והאביט 875

ולמה האסוס עדיף?

פורסם

קח אסוס אחלה לוח שבעולם ;) ;) ;)

זה 875P?

פורסם

אני לא מרוצה לאסוס, מגבילים אותך אוד באפשרות, וגם הBIOS אומנם פשוט אבל לא ידידותי ל OC

פורסם

קח את האביט!! הוא יותר טוב! הוא מבוסס על צ'יפסטים יותר טובים וגם עולה פחות!

אין ספק שהאביט יותר טוב.

פורסם

האסוס הוא לוח מעולה. גם נותן יציבות גבוהה מאוד ברמה של אינטל וגם אפשרות ל OC.

ה P4P בא עם 865 וה P4C בא עם 875. אין הבדל גדול בביצועים בין שני סוגי הציפסט.

פורסם
  • מחבר

כל אחד המליץ פה על לוח אחר אבל לא אמרתם לי את היתרונות של האחד ביחס לשני ולהיפך

שאני אוכל לבחור לפי הצרכים שלי

פורסם

ן-IC7 מבוסס 875P אז לפי דעתי עדיף אותו! ;)

פורסם

תשמע כולם לוחות טובים. אסוס נחשבים מאוד יציבים וחיות ב OC, אביט ואיפוקס נחשבים לנוחים מאוד ל OC. לדעתי ברמות הגבוהות של החברות כולם יהיו טובים. זה גם לא נכון להשוות IC7 עם P4P 800 DELUXE כי אתה משווה שני לוחות ברמה אחרת של פיצרים  ועם ציפסט שונים. את ה IC7 יהיה נכון להשוות ל ASUS P4C 800.

אם יש לך כסף, אז ציפסט 875 ואם לא אז 865. ההבדל בביצועים לא ממש רציני בין השניים.

אתה קודם כל חייב להחליט כמה כסף יש לך ואיזה ציפסט אתה רוצה ואיזה פיצ'רים אתה רוצה, ואז ללכת לבחור לוחות. רוצה רייד0 או לא, איכות הכרטיס קול OB ומספר וסוג היציאות, כן FIREWIRE או לא, SATA או לא, 1 גיגה ברשת או לא, OC פשוט ונוח או לא...

תכנס לאתר כמו נועה ותסתכל על המפרטים של הלוחות וסוגי הלוחות ... אף אחד לא יכול להחליט בשבילך ואף אחד לא יכתוב לך או יתרגם לך 10 עמודים של סקירה מקפת על הלוחות.

אחרי שתראה לוח שמוצא חן בעיניך תכנס לחיפוש ותכתוב למשל ABIT IC7 MAX 3 REVIEW ותתחיל לקרוא סקירות של הלוחות.

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

עוזב אני יודע בדיוק מה אני צריך בלוח ובשתי הלוחות האלה יש אותם פיצ'רים חוץ מהכרטיס רשת באסוס שאני לא ממש צריך

הקטע הוא שהרבה ממליצים על האסוס 865 לפני שהם ממליצים על האביט 875 שהוא יותר זול

אז אני מנסה להבין אם הוא באמת יותר טוב.

אני אישית בינתיים מעדיף את ה הIC7,

לגבי כרטיס קול....באיזה מהם הכרטיס קול יותר טוב? הבנתי שבאביט זה AC97

ובאסוס: -ADI AD1985 SoundMAX

אני מחבר למחשב 2.1 ככה שלא אכפת לי מסראונד, איזה כרטיס קול יותר טוב והאם זה במידה משמעותית?

פורסם

IC7 בא לך עם באנדל מפוצץ בלי להתקמצן על כלום. אתה מקבל את האיכות של אביט ותמורה מלאה למחיר שלך.

וכל הלוח של ASUS מציע לך את אותו הדבר רק עם צ'יפסט מהדגם הישן, לאו דווקא יציבות ל OC, אין הרבה הבדלים בין שני הצ'יפסטים - אבל בכל זאת אני ימליץ לך ABIT בגלל הפיצ'רים והנוחות של הלוח. קח פשוט מה שיותר זול וזהו אתה לא צריך להכנס לסיפורים גדולים מדיי על הלוח - שאגב לא צריך לעלות על 1000 שקל לדעתי זה מוגזם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים