עבור לתוכן

מה אתם עושים כדי להירדם?!

Featured Replies

פורסם

ראיתי ת'ראד כזה באיזה אתר אז חשבתי לפתוח פה... כמו שאתם רואים לפי הזמן שפתחתי את הת'ראד הזה אני לא מצליח להירדם בחופש... אז חשבתי אולי אנשים פה יזרקו כמה עצות מה לעשות כדי להירדם.... (ואני לא מדבר על גלולות שינה... ;D)

עצה שאני קיבלתי - "spank the monkey"....

פורסם

אני סופר כרטיסי cirrus logic....

נו באמת איזה תארדים תהיו לי בריאים...

פורסם

ישבתי על spank the monkey שעתיים וזה לא עבד :P.

לראות ערוץ הקניות עד שכואב בעניים יכול לעבוד, לי גם יש את הבעיה הזאת ואם אני לא הולך למיטה עייף אני פשוט שוכב במיטה איזה שעתיים ומתיאש וחוזר למחשב באיזה 7 בבוקר. מה שאני עושה זה פשוט פעם בשבוע לא ישן 24 שעות כדי להעביר שעון ואז אחריי 24 שעות (שזה לקום ב7 בערב וללכת לישון 7 בערב יום אחריי) הסדר יום חוזר וככה אני רוב החופש :-\. נראה לי שהמצב שלי חמור ביותר... אני צריך להתעניין בגלולות שינה כי ככה זה לא עסק.

פורסם

בוא אני יתן לך רעיון אבל מזה רעיון סופר רעיון

אז ככה אתה רושם?

אתה הולך להתקלח

נכנס למיטה...

מתכסה...

עוצם את העיניים

חושב קצת על מה עשית היום (ועל החברה אם יש)

ומתעורר בבוקר!!!

פורסם
  • מחבר

אני סופר כרטיסי cirrus logic....

נו באמת איזה תארדים תהיו לי בריאים...

חחחח דופק לי פוסטים בעשרים ל4 בלילה ואומר לי איזה ת'ראד...

holy jc נראה לי אני יילך על הרעיון שלך...

ו-BTBD אני הולך להתקלח ואיך בדיוק בדרכי למקלחת נתקלתי במיטה ונכנסתי לתוכה?

פורסם

חחחח.... BTBD בטח גם מושפע מעיפות יתר

פורסם

טוב אחים שלי אחרי אחת השיחות שיותר שרוטות שלי עם רועי אני הולך לישון אבל פני זה אני רואה שאתם צריכים הסבר מה שרשמתי זה הסדר של הדברים הראשון למעלה האחרון למטה

מקווה שהבנתם לילה טוב

פורסם

שום ערוץ קניות! תריץ חיפוש בגוגל bloody pingu וכנס לראשון. זה באמת משחק להעביר את הלילה. תן תוצאות ;)

פורסם
  • מחבר

הלוואי עליי ליהיות עייף ככה... :'(

פורסם
  • מחבר

צודק! איך לא חשבתי על זה!!

שום ערוץ קניות! תריץ חיפוש בגוגל bloody pingu וכנס לראשון. זה באמת משחק להעביר את הלילה. תן תוצאות ;)

פורסם

עד עכשיו 745 ;D

פורסם

780 בערך :-\

פורסם

1047 כמעט עברתי אותך HOLY :-\ :P

פורסם

אני לא יודע מה אתכם ...אבל אני נוסע עוד מעט לבריכה (בשעה 6)יעשה כמה בריכות אחרי זה לג'קוזי בפאנן ואז ב 7 למאפיה כדי לקנות כמה קורסונים חמים חמים ישר

מהתנור איך שמכינים אותם eat.gif (Very old habit ;D )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים