עבור לתוכן

מחפש מדריך לעישון מקטרת וכל ההכנות שכרוכות בכך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אני מחפש מדריך שמסביר (רצוי בעברית) איך להכין את המקטרת לשימוש...זאת אומרת להכניס נכון את הטבק וכל זה!

וכמובן איך לעשן אותה בצורה הנכונה שבה הטבק ישאר דולק לאורך כל העישון..(יש מין שיטה לחסום עם שתי האצבעות את המקטרת או משהו כזה..)

לא מזמן חבר קנה לי מקטרת בתאילנד וממש התלהבתי מהעניין...זה עושה אחלה טעם..יותר טוב משל סיגריות!

אז אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למדריך טוב ומפוטר וכמו שכבר אמרתי רצוי שיהיה בעברית...

או אם מישהו מהפורום מבין בעניין אני ישמח לקבל הסבר ממנו!

בתודה

ניר

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להישבע שחיפשתי בגוגל...

אבל לא תמיד זה מוצא את אותם הדברים ולא תמיד אנשים כותבים את אותו הדבר בשורת החיפוש!

ככה שאל תמהר לקבוע שאני או אנשים אחרים פה עצלנים..למרות שיש כאלה לא מעט!

יש מצב למשהו בעברית או להסבר של מישהו פה מהפורום? כי המדריך הזה קצת קשה להבנה...

פורסם

זריז כוון למקטרת עישון

למידה עשן מקטרת יכול להיות הטלת אימה, בפרט אם אתה לא יודע מי יכול מופע אתה. אך פוחד לא, זה לא הקשים: אך כמו כל דבר זוהיא שווה עשיה, בבקשה מתאמן לנשוף מקטרת כליל! יש הרבה טכניקות באפשרותך לומד לשפר שלך עישון כמו גם הטעם של שלך מקטרת וטבק. אבל אם אתה פשוט מתחיל בחוץ וחרדני להעשות ללכת, להלן זריז שיעור על עישון בפעם הראשונה.

packy הtobaccy

אריזה הטבק היטב הוא חשוב מאוד עבור טוב, קונסקונטי מקטר. להלן מצוין שיטה:

טיפטוף הטבק לתוך קערה עד פשוט ברוץ. חבילה למטה באורח קל למחצית -צורה חדוד.

repeלראשונה צעד, כבישה במקצת יותר קשה עד 2/3 מלא.

לבסוף, באופן מוגזם ממלא agaבעיתונותing קצת עוד בחזקה.

בחן זה, לוחץ למטה עם שלך אצבע. הטבק צריך להיות במקצת קפיצני לנושק. אם לא, מרוקן ומנסה שוב.

בוחן על ידי מפטר

העיקרי לטוב מקטר הוא לודא כל הטבק זוגיly הדלק. מעץ התאמות הינם אידיאלי.

לעת לנשוף בעדינות, עובר השידוך באיטי עיגולים מעל הטבק. הטבק תלתל ומשחיר. החזק בזה עד השידוך יצא ואז נעצר לנשוף. זהוא הcharring אור .

נעזר שלך ממשמש, לחץ על הגביה טבק למטה מאוד בעדינות עד רמה.

חוזר ואומר הצעד הראשון, לנשוף בעדינות (בטוח לאור הקצהs).

ה מקטרת צריך עכשיו להיות הדלק. עשן הלאה. (אם לא, חזור אחר הצעדים.)

לנשוף מצביעים

אם אתה מעשן יותר מדי איטי, הטבק לא שוהה הדלק. מהיר נאוד, וה מקטרת לקבל גם חם, שלך גיל עם לקבל שרופה וה טבק טעם גרוע. מישהו פעם אמר האידיאלי פוסע הוא כאשר הטבק תמיד אודות צאת. מתאמן הוא העיקרי. הקערה צריך תמיד להיות גזעי מספיק ללחוץ נגד שלך חוצפנות. אם לא, קח שובר והדלק מחדש.

הטבק יצא ליפרקים בנורמאלי דרך של עישון. אין בעיות. להדלק מחדש, חזור אחר הצעדים 2 ו3 תחת בוחן על ידי מפטר . אם אתהr מקטרת מתחיל לביקבוק, מנסים להריץ מקטרת מנקה לתוך גיבעול ספג לחות.

לאחר -מקטר מקטרת משימות

זה הכי טוב לנקות שלך מקטרת מיד לאחר עישון. להלן שלי שיטה:

מרוקן הטבק מהמקטרת נעזר שלך מקטרת כלי. (אתה יכול גם דפיקה המקטרת קערה בעדינות נגד הידיד שלךm, אבל לא קשיח שטח. ) חובט באווירדות.

הכנס מקטרת מנקה בלנבוע ותשאיר את זה עד המקטרת חייב מצונן.

לאחר מקטרת הוא במלואם מצונן, הוצא מנקה ומשליך. מסיר גיבעול. (בחיים לא בצע זאת כאשר המקטרת הוא חם או זה משחרר במשך הזמן.)

נעזר חדש מנקה, מריץ זה מיבעד הגיבעול אחדים טיימס. חמוק זה במחצית ולרושש הכוננת.

המילה האחרונה

אתה צריךn't מקטר אותו הדבר מקטרת יותר מדי לעיתים קרובות אם באפשרותך לעזור זה (לדוגמא יותר מפעם ביום אם אתה בלבד מוכרח אחד ): זה צורך ל"יתר" (מתייבש ) או זה לבסוף פניה חמוץ. במשך הזמן, עוגה גם בנה בבתוך הקערה. זה הוא דבר טוב כי זה בולע לחלוחית וזפתות, משפר המקטר. לאחר אחדים עשנים אתה יתכן וירצה למשתמש מקטרת סוכרזית ל"מרענן" שלך מקטרת.

פורסם
  • מחבר

זה כמעט בלתי אפשרי להבין משהו מהתירגום הצולע הזה...

אבל תודה בכל מקרה! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים