עבור לתוכן

פארק המים הטוב בישראל..

Featured Replies

פורסם

לי הייתה הפריווילגיה להיות בלונה גל ובשפיים בתור מדריך של קייטנת אגד שכל הפארק סגור רק לנו.... (לונה גל ישנו שם אז כל הלילה...)

8)

פורסם
  • מחבר

המממ, מהעבודה של אבא שלי (IBM.. זוכר שסיפרתי לך שהיית אצלי?) סוגרים לנו הרבה פעמים פארקים, השנה סגרו לנו את הלונה גל + החוף שיש שם ליד והביאו סירות בננה וכאלה דברים, ושנה שעברה לקחו אותנו ללונה פארק תל-אביב...

פורסם

אני מדריך בקייטנה ואוכל רק חרא  :-\

פעם היה את האטרקציה ליד ים המלח, אבל סגרו את זה, היה שם קארטינג סוף הדרך.

מישהו שאל על חוף גיא, ולפי מה שאני זוכר גם אותו סגרו (אולי בגלל שהשנה המצב משתפר בתירות לצפון יפתחו אותו לקיץ)

לונה גל זה חרא לפנים, הייתי שם הרבה פעמים ותמיד היו שם פול ערבים

אוףףףף כמה אני מזיין לך את השכל, אני בעצמי שונא פארקי מים, ולא נהנתי משום פארק במיוחד, אז אני סתם אנטי.... שיהיה לך אחלה חופש

פורסם

חוף גיא לא סגור.

פורסם

פארק המים הטוב ביותר, אבל לא ממש בישראל: Alpamare Lake of Zurich.

261 מטר של מגלשת המים הארוכה בכל אירופה. :)

פורסם

יש לך אולי תמונות של המגלשה?/קצת מידע?

זה נשמע טוב!

פורסם

כמדומני זה ספאם

אני חושב שהוא לא יטוס לחול בשביל פארק מיים

פורסם

זה שלפני, מה הקטע שלך עם ספאם? הוא כולה מוסיף מידע מעניין על הנושא...

מה שאיכזב אותי קצת במגלשות זה שיש גבול לכמה משהו יכול להיות מפחיד, אני אתן דוגמא. במימדיון יש את המגלשות הלבנות, אחת נמוכה עם מדרגות ושתיים יותר גבוהות ממנה והרבה יותר תלולות. טוב, עשיתי את הנמוכה בהתחלה וזה היה די מפחיד ואז עליתי על הגבוהה, וציפיתי שזה יהיה הדבר הכי מפחיד שאני אעשה בחיים שלי ואני אצטרך להוציא את הבגד ים מהתחת ואת הלב מהביצים. בסוף זה לא היה הרבה יותר מפחיד מהנמוכה, כנראה שיש איזה גבול לקטע הזה.

אני הייתי בממדיון ובשפיים, ולכל אחד יש יתרונות וחסרונות.

בשפיים: הפארק המוטורי זה לא כזה יתרון כי זה נפרד ולגמרי ועולה כסף בנפרד. המגלשה הצהובה כנראה קצת פחות מפחידה מהלבנות במימדיון כי היא פחות תלולה/גבוהה אבל מגניב שהיא סגורה. עשיתי אותה פעם אחת בלילה ואני יכול להגיד שזה היה מגניב לאללה. חושך לגמרי בפנים אז אתה לא יודע למה לצפות... חבל רק שהפארק לא פתוח בלילה אלא אם כן סוגרים אותו לאיזה ארוע שמישהו מזמין. האבובים שם גם יותר טוב מזה שיש במימדיון.

בממדיון נחמד שיש את ה3 מגלשות הירוקות שהן יותר טובות מהשלוש הכחולות שיש בשפיים (למרות שבמימדיון, בגלל שהן טובות, יש עליהן בדכ די הרבה תור). גם נחמד שיש 2 תלולות שאין עליהן כמעט אף פעם תור והן גם יותר מפחידות מהצהובה בשפיים. סה"כ, אני חושב שהמימדיון יותר סבבה.

אני חושב שבשני הפארקים יש בריכת גלים, שזה מקום לשיגועים עם באים עם חברים.

פורסם
  • מחבר

כשהיינו בהולנד שנה שעברה היינו ב-duinrell ג'ייי איזה דברים יש שם.. למשל - אתה נכנס למגלשה יורד ירידה כזו תלולה של כמעט 90 מעלות ואז נזרק לתוך משפך ענקי ומתחיל להסתובב שם בפנים ובסוף נופל למים :)

נועם, איפה הפארק הזה שהיית בו?

פורסם

המימדיון על הפנים. המסלול אבובים שם זה בדיחה, המגלשות קמיקזה ישנות ומסריחות, מה גם שאתה חוטף כזאת מכה מהמים כשאתה מגיע למטה שזה לא שווה את השתי שניות הנאה בנפילה למטה.

הדבר היחיד שם שטוב זה המגלשות סללום שהן באמת מספר 1 בארץ, אבל התור זה משהו כמו 20 דקות בשביל מגלשה של דקה. גם התותחים שם זה חמוד, אבל זה נגמר בשניה. אם הם היו עושים את זה יותר גבוה ויותר ארוך זה היה יותר טוב.

שפיים מקום ראשון, כי יש שם מסלול אבובים נחמד, מגלשות קימקזה מספר 1 בארץ, בריכת גלים מספר 1 בארץ, מגלשות סללום בסדר וגם את ההר הזה שמתגלשים למטה על מזחלות כאלה, שבשביל תור של שתי דקות זה אחלה דבר.

לונה-גל גם הוא אחלה מקום, יש להם את המסלול אבובים מספר 1 בארץ (המסלול הישן יותר), ששם אמנם יש לך תור של 20 דקות חצי שעה, אבל המסלול עצמו ארוך בצורה מפתיעה (משהו כמו חמש דקות) יש להם את המגלשת אבובים הזאת שהיא חביבה מאד (המסלול החדש), יש להם מגלשות סללום טובות+, אבל חרא קמיקזה. היתרון הגדול של הלונה-גל זה שיש את הכינרת שמוסיפה הרבה נקודות:) הבעיה הכי גדולה היא שהוא תקוע בחור בסוף המדינה.

לסיכום, זה הולך ככה:

1) שפיים.

2) לונה-גל

3) כל הבריכות והחרטא האחר כמו ימית 2000, בריכת גלית, כפר המכביה, קאנטרי מגדלי תל אביב, והבריכה השכונתית נווה שרת.

4) מימדיון.

פורסם

לפי השם שלו אני חושב שהוא בציריך. איפה זה ציריך ???

Alpamare Lake of Zurich

פורסם

חחח

היינו בשפיים בלילה עם הקייטנה.... והלכתי לצהובה והתבאסתי שלא רואים כלום... אז עליתי שוב (בלי תור כמובן - אני מדריך...) עם פנס למגלשה 8)

פורסם

הייתי בשפיים כל כך הרבה בשנים האחרונות, איזה 10 פעמים :o

זה הפארק היחיד שהייתי בו, הוא באמת נחמד והכי כיף זה המסלול אבובים שאפשר לעשות שטויות עם חברים ;D

האדומות עם המדרגות כיפיות למדי, מי שרוצה להיבהל מהן מוזמן לרדת כשהגוף שלו ישר כמו קרש על הגב, תעופו כמו ציפור :D

הצהובה מפחידה לי תתחת בטירוףףףףףףףף, עליתי עליה קצת פעמים וכל פעם העיפה לי תתחתתתת

הכחולות סתם מעפנות, רק הקטע שאתה יכול לעשות שרשרת עם חברים זה נחמד...

ההר גלישה הזה חמדמד, לא משהו שהייתי בא במיוחד בשבילו

כל השאר- סתם קקה

בקיצור- אחלה מקום להעביר איתו יום עם חברים

פורסם

לפי השם שלו אני חושב שהוא בציריך. איפה זה ציריך ???

Alpamare Lake of Zurich

שווייץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים