עבור לתוכן

פארק המים הטוב בישראל..

Featured Replies

פורסם

מהו לדעתכם פארק המים הטוב בישראל? לי ולחברים משעמם בחופש וחשבנו לסוע לאיזה פארק מים.. מה הכי שווה? עם המגלשות הכי מהירות, כיפיות ומפחידות?

פורסם

אני דוגל עם הישן והטוב - המימדיון.

אבל יש לך גם את פארק המים שפעיים.

פורסם

פעם אחרונה שהייתי בפארק מיים, זה היה לפני איזה 4 שנים.

לונה-גל, דיי נחמד יש בו כל מיני מגלשות שופכות אנדרלנין (איך שרושמים את זה).

אם תלך אליו אז תנסה את הטייפון זה דיי מפחיד.

עריכה: המון ממליצים על פארק המיים שפיים.

פורסם

פארק המים שפעיים

פורסם

יש בסך הכל שלושה פארקים נורמלים - הלונה גל ( בכינרת ) , פארק המים שפעים ( בקיבוץ שפעים ) , והמימדיון ( ליד פארק הירקון בתל אביב ) .

אני הייתי נוסע ללונה גל למרות שאני גר בתל אביב .. יש שם את הפארק עצמו ואת הכינרת , שזה ממש סבבה =)

פורסם

בשפעיים יש גם מכוניות קארטינג ליד\בתוך הפארק....איתן

פורסם

לונה גל זה גרוע

הינו שם שנה שעברה אחרי שעה הלכנו

לעומת זאת בשפיים אתה יכול להעביר שעות

פורסם

דווקא לדעדי עדיף ללכת לימית 2000 פתחו שם 7 מגלשות חדשות מה זה יפות ומפחידות.. אני יסע לשם עם חברים שלי וניראה איך הם אבל לפי התמונות הם ניראות מה זה שוות!!

פורסם
  • מחבר

לונה-גל חרוש!!!! את הטייפון ניסיתי כבר והאמת זה קצר מידי. מה עדיף, מימדיון או שפעיים?

פורסם

אני הייתי הולך למימדיון.

והטייפון קצר מדי...צריך לסחוב את הגלשן עד למעלה בשביל שתי שניות , אבל זה כיף ושווה את זה :)

עריכה: מה עם חוף גיא? , אומנם הוא קטן אבל יש את המגלשה הלבנה...

פורסם
  • מחבר

בקשר לטייפון בהחלט צודק, הגלשן אומנם לא כבד אבל שאתה הולך יחף על המדרגות החמות אתה מרגיש כאילו בא לך למות ואז שאתה רץ והגלשן נופל לך על הרגל זה גם לא נעים... אגב, איזה דברים מענינים יש במימדיון? ומה בשפעים?

פורסם

במימדיון יש שני מגלשות לבנות מהירות ומה זה כיפיות ועוד שלושה מגלשות ירוקות ארכות אבל גם כיפיות ובשפיים יש מגלשה צוהבה מהיריה מה זה כיפית!!

והדבר הכי שווה שם זה האבובים!! אין זה הכי סבבה שם זה מהיר מאוד אבל לדעדי עדין עדיף ללכת לימית 2000 כי פתחו שם מלא מגלש;ות חדשות!!

פורסם
  • מחבר

איזה מגלשות? ואיפה זה?

פורסם

מה איזה מגלשות?? תקירא עוד פעם את מה שכתבתי הסברתי שם על המימדיון.. ושפיים וימית 2000

פורסם

וואי שמעו מה קרה לי.

שהייתי בלונה-גל אז הייתי עם חבר בבריכה קטנה כזאתי, שיש שם דבר כזה שזורק מיים כמו במזרקה.

אז פתאום זה נעצר לשנייה ואז זה הקיא מי חלודה.

כל הערבים בבריכה נשארו ואנחנו ברחנו.

(אני לא גזען)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים