עבור לתוכן

מחפש מפרט להתעללות

Featured Replies

פורסם

אחרי שהרכבתי מחשב חדש, והתחלתי להתעניין בחומרה, התאהבתי בניסויים שונים ובעיקר OC. החלטתי להרכיב מחשב שני, שאוכל לעשות עליו OC קיצוני וסתם שטויות מבלי לפגוע ב"מחשב האם" היקר. אז רציתי לשאול אילו חלקים צריך לקנות חדשים ומה עדיף יד שנייה.

לוח אם - Abit NF חדש / משומש?

מעבד - Athlon xp רגיל / Mobile חדש / משומש?

כרטיס מסך - רק משומש. מה דעתכם על Asus GeForce 3 Ti 500 deluxe? אחרי OC זה יהיה כרטיס מסך לא רע בכלל.

זיכרון - A-data, אני חושב. לא בטוח. אני חושב שזיכרון צריך לקנות חדש. מה דעתכם? ממליצים על חברות אחרות?

ספק - רק חדש. 350W יספיק? אין לי יותר מידי כסף לבזבוזים.

כונן קשיח - חדש או משומש? של איזו חברה?

מארז - אין צורך. החלקים ישכבו בלי מארז.

מסך - עכשיו זה בעייתי. אני צריך מסך 17 אינץ' נחמד. לא מפואר במיוחד, אבל גם לא זבל כימי. מסך LCD לא בא בחשבון, כי הם יקרים מידי. לא מתאים לתקציבי הצנוע. עדיף מסך חדש או משומש?

פורסם

את הלוח הייתי לוקח חדש, מעבד מובייל, לא חשוב אם משומש או לא, כרטיס מסך - אין לך תקציב למשהו יותר טוב?

מה בכלל התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

כן, 400 ש"ח משכורת צבאית. תוריד עוד 100 ש"ח על אוכל ונסיעות ונשארתי עם 300 ש"ח. אז אתה מבין שמדובר בתקציב צנוע.

זה לא מחשב למשחקים. זה מחשב לניסויים וסתם לשטויות. אולי מחשב הורדות, עדיין לא החלטתי. GeForce 3 Ti 500 כרטיס מסך לא רע בכלל, והרבה יותר חזק מ-R9000. הוא יספיק מעל ומעבר לצרכים שלי. אולי יש כרטיס אחר בתקציב הזה, וזו הסיבה ששאלתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים