פורסם 2004 ביולי 1821 שנים באמת בוא נקים מאגר כתובת "Black List" ונתנקם בכל הספאמרים האלה ... לפחות בישראלים !
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים באמת בוא נקים מאגר כתובת "Black List" ונתנקם בכל הספאמרים האלה ... לפחות בישראלים ! מותר לעשות דבר כזה כאן?? אני לא רוצה לקבל באן...(אהה יצא גם חרוז ;D)
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים הבעיה היחידה היא שאם אני ישלח להם ספאם הם יכניסו אותי לרשימת הספאם שלהם בידיעה שזאת כתובת אמיתית
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אםם כשאני מקבל ספאם מאתרי פורנו ואני קטין זה הרי הטרדה מינית או משהו של קטינים לא? כי בדר"כ שמקבלים ספאם מאתרי פורנו אין שום הודעה שאומרת שקריאת המייל הזה היא רק לבני 18 ומעלה ואז אני נכנס ונחשף לתוכן שלא לגילי ואז זה פוגע בי לא?
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים לא מדוייקאסור לך להרוג רוצחישראל זאת לא אנרכיהבשביל זה יש מערכת משפטיתהנושא עדיין שנויי במחלוקת
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אני חושב שאחרי שאני התקשרתי הוא היה מכבה את הסלולרי או לפחות שם על שקטזה לא יעבוד הלילהאולי עוד יום יומים.מה שכן יעבוד זה באמצע היוםסתם להתקשר לשאול פרטים ולבזבז לו את הזמןוגם שיתגן לו קצת המוח מהסולולרימסכן הבנאדם..התקשרתי כבר כמה פעמים מחסוי כמובן וניתקתי ;D ;D ;D....ד"א....דארקי מה עם רשימת הספאם??
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים מחבר רשימת ספאם זה סתםכי כל הספאמרים משתמשים ב HOTMAILהם שולים מאות הודעות הוטמייל סוגרים להם תחשבוןןהם פותחים אחד חדש ו....
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אפשר להקים database של ספאמרים, אבל חוץ מזה שזה לא יעזור כזה הרבה (תעשו לי טובה, הם יותר חכמים מאתנו) יש בעיות של רשיון לבעלות על מאגר מידע. ("שלום, אני רוצה להקים מאגר מידע של ספאמרים כדי שאני אוכל להתנקם בבני זונות"). צריך לדאוג שלא יהיה לך פרטים מזהים כמו שם או כתובת, בקשר לטלפון אני לא יודע. זה אגב החוק שהם מתבססים עליו כשהם מכינים דיסקים עם מאות אלפי כתובות מייל - זה לא נחשב מאגר מידע.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אםם כשאני מקבל ספאם מאתרי פורנו ואני קטין זה הרי הטרדה מינית או משהו של קטינים לא? כי בדר"כ שמקבלים ספאם מאתרי פורנו אין שום הודעה שאומרת שקריאת המייל הזה היא רק לבני 18 ומעלה ואז אני נכנס ונחשף לתוכן שלא לגילי ואז זה פוגע בי לא? חחחחחחח אחי אני שם כסף שאתה לא נפגע מזה
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים יש כבר מאגר של ספאמרים ישראליים באתר www.nezeq.co.il רק חבל מאוד שהבעלים של האתר לא טורח לעדכן אותו אולי אם מישהו מפה מיהו הבעלים ואיך אפשר ליצור איתו טלפוני אוכל לשכנע אותו לחזור ולעדכן את האתר שלו כי לי באופן אישי הוא מאוד עזר ויש לי כמה תוספות למאגר שלו.
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מישהו פעם גלש באתר של איגוד האיטרנט הישראלי?אפשר לגלות שמה כמה דברים מעניינים על האתר החביב שאנו גולשים בו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.