עבור לתוכן

איך מציקים לספאמרים

Featured Replies

פורסם

spam.gifspam.gifspam.gifspam.gifspam.gifspam.gifspam.gifspam.gifspam.gifspam.gifspam.gifspam.gif

באמת בוא נקים מאגר כתובת "Black List" ונתנקם בכל הספאמרים האלה ... לפחות בישראלים !

פורסם

באמת בוא נקים מאגר כתובת "Black List" ונתנקם בכל הספאמרים האלה ... לפחות בישראלים !

מותר לעשות דבר כזה כאן?? אני לא רוצה לקבל באן...(אהה יצא גם חרוז ;D)

פורסם

הבעיה היחידה היא שאם אני ישלח להם ספאם הם יכניסו אותי לרשימת הספאם שלהם בידיעה שזאת כתובת אמיתית

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה חוקי

כי אנחנו נלחמים במשהו לא חוקי

פורסם

אםם כשאני מקבל ספאם מאתרי פורנו ואני קטין זה הרי הטרדה מינית או משהו של קטינים לא?

כי בדר"כ שמקבלים ספאם מאתרי פורנו אין שום הודעה שאומרת שקריאת המייל הזה היא רק לבני 18 ומעלה ואז אני נכנס ונחשף לתוכן שלא לגילי ואז זה פוגע בי לא? :P

פורסם

לא מדוייק

אסור לך להרוג רוצח

ישראל זאת לא אנרכיה

בשביל זה יש מערכת משפטית

הנושא עדיין שנויי במחלוקת

פורסם

אני חושב שאחרי שאני התקשרתי הוא היה מכבה את הסלולרי או לפחות שם על שקט

זה לא יעבוד הלילה

אולי עוד יום יומים.

מה שכן יעבוד זה באמצע היום

סתם להתקשר לשאול פרטים ולבזבז לו את הזמן

וגם שיתגן לו קצת המוח מהסולולרי

מסכן הבנאדם..

התקשרתי כבר כמה פעמים מחסוי כמובן וניתקתי ;D ;D ;D....

ד"א....דארקי מה עם רשימת הספאם??

פורסם
  • מחבר

רשימת ספאם זה סתם

כי כל הספאמרים משתמשים ב HOTMAIL

הם שולים מאות הודעות הוטמייל סוגרים להם תחשבוןן

הם פותחים אחד חדש ו....

פורסם

אפשר להקים database של ספאמרים, אבל חוץ מזה שזה לא יעזור כזה הרבה (תעשו לי טובה, הם יותר חכמים מאתנו) יש בעיות של רשיון לבעלות על מאגר מידע. ("שלום, אני רוצה להקים מאגר מידע של ספאמרים כדי שאני אוכל להתנקם בבני זונות"). צריך לדאוג שלא יהיה לך פרטים מזהים כמו שם או כתובת, בקשר לטלפון אני לא יודע. זה אגב החוק שהם מתבססים עליו כשהם מכינים דיסקים עם מאות אלפי כתובות מייל - זה לא נחשב מאגר מידע.

פורסם

אםם כשאני מקבל ספאם מאתרי פורנו ואני קטין זה הרי הטרדה מינית או משהו של קטינים לא?

כי בדר"כ שמקבלים ספאם מאתרי פורנו אין שום הודעה שאומרת שקריאת המייל הזה היא רק לבני 18 ומעלה ואז אני נכנס ונחשף לתוכן שלא לגילי ואז זה פוגע בי לא?  :P

חחחחחחח אחי אני שם כסף שאתה לא נפגע מזה

פורסם

יש כבר מאגר של ספאמרים ישראליים באתר www.nezeq.co.il רק חבל מאוד שהבעלים של האתר לא טורח לעדכן אותו :(

אולי אם מישהו מפה מיהו הבעלים ואיך אפשר ליצור איתו טלפוני אוכל לשכנע אותו לחזור ולעדכן את האתר שלו כי לי באופן אישי הוא מאוד עזר ויש לי כמה תוספות למאגר שלו.

פורסם

מישהו פעם גלש באתר של איגוד האיטרנט הישראלי?

אפשר לגלות שמה כמה דברים מעניינים על האתר החביב שאנו גולשים בו ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים