פורסם 2004 ביולי 1721 שנים שלום.אני רוצה לקנות כרטיס שיענה על הדרישות הבאות, מישהו מוכן לאמר לי מה בדיוק אני צריך לקנות? איזה רכיב?1.אני רוצה שניתן יהיה לצפות בטלויזיה על גבי מסך המחשב. 2.אני רוצה שניתן יהיה להקליט תוכניות ולשמור אותם על גבי הזיכרון של המחשב.3.ודבר אחרון, לחבר את מצלמת הווידאו למחשב ולהעביר סרטים מהמצלמה למחשב. (לאחר מכן לצפות בהם ב-dvd)אני לא יודע מה בדיוק צריך לקנות, קצת התבלבלתי מכל הנושא, האם זה כרטיס טלוויזיה או שאולי כרטיס עריכת וידאו ? קיצר אני לא יודע.מי שיודע בדיוק אז שיגיב. תודה מראש. ??? ??? ???
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים כל כרטיס טלוויזיה יכול לעשות את הפעולות האלו, אפילו כרטיס מסך עם VIVO. יש מבחר רב של כרטיסי במחירים שונים.בFAQ בעמ' 2 אתה יכול לקרוא ביקורות על כל מיני כרטיסים שקיימים בארץ
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר תודה רבה!מישהו יכול להמליץ לי כל על כרטיס טלוויזה כלשהו שתומך ב: צפיה בטלוויזיה על גבי מסך המחשב ולכידת התוכניות או כל מה שלא רואים....... לכידת וידאו ממקורות חיצונים כמו: וידאו מצלמה וכו..(ושמירת הקבצים בזיכרון המחשב)בקיצור שיהיו לו את כל הפונקציות !! צריך המלצות לכרטיסים עד 300 שקל.תודה רבה.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים לגבי "צפיה בטלוויזיה על גבי מסך המחשב" זה אפשרי בכל כרטיס טלויזיה בגלל זה הוא מתחבר ללוח אם...אם אתה רוצה כרטיס שיהיה גם טוב בהקלטות אני בספק שיש כרטיס שיעשה את זה באיכות טובה בתקציב כזה
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39877.msg419829#msg419829 תתחיל לקרוא ביקורות
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים Damage, אתה שוב עובר על החוקים, תקרא את חוקי הפורום. אסור להקפיץ ת'רדים! בשביל זה יש את כפתור ה.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים כל כרטיס טלויזיה PCI יציג על מסך מלא - זה ובחלון הן פונקציות של כרטיס טלויזיה בהגדרה. לכידת סרט מהכרטיס לדיסק - זה ענין של תוכנה ולא הכרטיס עצמו. מבחינת היכולת עצמה זה תלוי בחומרה שלך, לדעתי אין צורך בזה , אבל כן . תמיד תוכל . כל כרטיס טלויזיה יאפשר לך לחבר מצלמת וידאו חיצונית , אבל את זה כדאי לודא כשקונים. יש לי כרטיס טלויזיה של LIFEVIEW כבר איזה 5 שנים ואני מבסוט מהביצועים של החומרה, התכנה שלהם קקה אבל יש פתרונות יותר טובים. בעיקרון תודא באתר היצרן שיש תמיכה לוינדוס XP : www.lifeview.com.tw אבל לך על המחיר בעיקר בגלל שכולם בעיקרון אותו הדבר. ומי שמוכר אחראי שהכרטיס יעבוד !. בכל מקרה תקבל אחריות , תודא שאפשר להחזיר ולקבל הכסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.