עבור לתוכן

ליל ערמדה (Armada) - תאריך 26.6.04, מרקוס שולץ אונס את רחבת הריקודים!

Featured Replies

פורסם

Markus Schulz - Armada Night 26-06-2004

Length - 111:31

אחד המדהימים, בלי שום ספק! להוריד להוריד ובמהרה!

תודה ליאבל על ששלח לי את הסט הכ"כ מדהים הזה.

פורסם

מה? מי? מה זה בכלל?

תן קצת פרטים... ::)

פורסם

חחחחח נו מה בכוח שינעלו את התארד

תצנזר!

פורסם

Armin_Van_Buuren_-_In_the_Mix_(ASOT157)-07-15

Armin_Van_Buuren_-_The_Newest_Tunes_Selected_(ASOT157)-07-15

כל מילה נוספת מיותרת.

פורסם

תודה אחי ;)

פורסם

לא מוצא ....

איפה לחפש ?

פורסם

לא מכיר אותו

Markus Schulz

DIP HOUSE?

Armin_Van_Buuren_-_In_the_Mix_(ASOT157)-07-15

Armin_Van_Buuren_-_The_Newest_Tunes_Selected_(ASOT157)-07-15

כל מילה נוספת מיותרת.

מה מציין ה ASOT כי ראית כל מיני מספרים

154

155

156

פורסם

ASOT= A STATE OF TRANCE

כל יום חמישי לארמין יש תכנית רדיו שבה הוא מנגן(בדר"כ בלייב), המספר פשוט מציין את מספר התכנית.

אני ממליץ על 153 גם כן.

פורסם

לא מכיר אותו

Markus Schulz

DIP HOUSE?

1) התכוונת ל-Deep House אני מניח?

2) מרקוס שולץ ממש אבל ממש לא מנגן דיפ-האוס! הוא מנגן קלעעעב "עיצוב גבות" טרעעענס עם "נגיעה" של פרוגרסיב (כמו שהמתחכמים אוהבים לומר). לדעתי סגנון המוזיקה של ארמין ושות' זה פשוט גועל נפש אחד גדול, אני אישית עברתי את גיל 18 ואת תקופת הקלאב-טראנס שלי. תהנו :)

נ.ב.

רוקפורד, זה ארמדה ולא ערמדה ;)

פורסם
  • מחבר

זה נרשם כך בכוונה... הומור זול.

פורסם

ASOT= A STATE OF TRANCE

כל יום חמישי לארמין יש תכנית רדיו שבה הוא מנגן(בדר"כ בלייב), המספר פשוט מציין את מספר התכנית.

אני ממליץ על 153 גם כן.

התוכניות של ארמין ממש אבל ממש לא "לייב בד"כ". ברוב הענק מהמקרים הן מוקלטות מראש. ארמין הוא בנאדם עסוק, יש פעמים שהוא נמצא בשבוע אחד ב 3 מדינות שונות... אתה רוצה שבאמצע זה הוא יחזור להולנד לתת לך סט לייב? הוא יעדיף להקליט ולשלוח.

חוץ מזה שהתוכנית שלו ירדה ברמה פלאים. הוא התחיל לההתמסחר, כמעט ולא שומעים אצלו אומנים לא מפורסמים עדיין. אבל למזלי יש את התוכנית של Above & Beyond המדהימים, TATW (Trance Around The World) שמשודרת כמידי יום שלישי בשעה 10 שעון ישראל, ופשוט מדהימה אותי מחדש.

אגב, יש פה עוד מישהו שעצוב שביטלו וסיימו את התוכנית של Marco V ? :'(

פורסם
  • מחבר

ארמיין, טייסטו, PvD ועוד... כבר ממוסחרים ממזמן. שולץ אמנם מנגן ממוסחרת, אבל עושה את זה טוב, אני אשכרה נהנה מהסטים שלו.

מארקו, לא שמעתי על הירידה של התוכנית שלו, אבל כנראה שנמאס להם מההארד-טראנס העצבני שהוא מנגן.

פורסם

זה נקרא טק-טראנס, וזה אחד הג'אנרים הכי מטורפים בעולם לדעתי.

חוץ מזה, מרקו הוא קודם כול די ג'י, אחרי זה הוא יוצר. במצב כזה בנאדם יודע בידיוק מה הקהל אוהב ואיך להעיף אותו מהרגליים. תשמע את Loops and Things Relooped, Echoes, Godd, ובמיוחד את הרימיקס שלו ל Rank 1 - Such is Life. אלו פשוט יצירות אומנות מדהימות.

פורסם

איפה בדיוק אפשר לשמוע את השידורי רדיו האלה?

פורסם

בעיקר ב-ETS Global. אבל אפשר גם להשתמש באפשרות שנמצאת באתר של הרדיו המקורי - ID&T.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים