עבור לתוכן

מישהו טס לחול בקרוב? ארצות הברית במקרה?(ומוכן לעשות קניה לחברי הפורום או רק לי?)

Featured Replies

פורסם

אחי, באיביי די קשה לרמות אנשים כי הזהות שם של כולם ידועה. הרי הם משתמשים בכרטיס הוויזה שרשום על השם שלהם, ןאפ הם יעבדו עליך ץמיד יש בית משפט.

ד"א: אני יכול לפתוח חשבון PAYPAL עם כרטיס אשראי (לא בינלאומי)?????

כי אני מת כבר לקנות מלא דברים מאיביי, אבל אין לי וויזה בינלאומית :'(

פורסם

אני לא לוקחת אחוזים אלא אם כן זה משהו כבד וזה אומר שאני אצתרך להוסיף תשלום על משקל עודף של הבגאז'.

אני לא בטוחה לכמה זמן אני נוסעת, דוחים לי את השחרור עד לאוגוסט, תחילת אוגוסט ככה, ואני רציתי לנסוע בכלל שבוע הבא, ועוד יש לי להרשם לבי"ס וטרינרי ועוד מליון ואחד סידורים. שלח לי בפרטי או במסנג'ר ונדבר. בכל אופן, יש שם הכל ובאיכות ואחריות. קניתי שם דיסקמן, נפל לי מליון פעם, נחבט ברצפה, התפרק לחלקים, הרכבתי אותו כמו לגו והוא עובד כמו חדש. בכל אופן, אם אני אמצא, בכיף. אני לא גונבת כסף אז אפשר לסמוך עליי (אני רק מאבדת אותו), אין לי ממש למה לגנוב כסף כי אני מסודרת שם.

פורסם

אחי, באיביי די קשה לרמות אנשים כי הזהות שם של כולם ידועה. הרי הם משתמשים בכרטיס הוויזה שרשום על השם שלהם, ןאפ הם יעבדו עליך ץמיד יש בית משפט.

ד"א: אני יכול לפתוח חשבון PAYPAL עם כרטיס אשראי (לא בינלאומי)?????

כי אני מת כבר לקנות מלא דברים מאיביי, אבל אין לי וויזה בינלאומית :'(

ברגע שאני ימצא עבודה חחח אני הולך לבנק להחליף לויזה בינלאומית חחחח ;D :D ;D

אהה אני יכול כבר ממש בקרוב חחח ב-4 לאוגוסט יש לי יום הולדת 18 יכול אחרי זה להחליף לויזה רגילה! ;)

אבל אני לא יעשה את זה עד שלא תהיה י עבודה נורמלית! :-X :-\

פורסם

MY ו YCARD

עם אלה אפשר להישתמש בחול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים