עבור לתוכן

קונה לוח אם,מעבד,וזכרונות.צריך כמה עצות.

Featured Replies

פורסם

אז ככה חבר'ה[ד"א אני חדש טוב להיות פה]

נמאס לי מהמחשב הישן[הוא לא כל כך ישן אבל]

אז החלטתי להוסיף לו ראמ,יש לי SDRAM והבנתי שבשביל להחליף לDDRAM או RDRAM

אני צריך לוח אם מסויים,והבנתי שגם צריך להחליף מעבד.

התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל[קצת יותר]

הדבר שהכי חשוב לי זה משחקים.מבחינת כרטיס גרפי אני דיי מסודר,

Gforce 5200 FX 128ddr

הוא טוב מאוד.

ושיפר לי הרבה משחקים אבל יש הרבה שעובדים באיטיות[יש לי פנטיום 4 1.4 256SDRAM]

חשוב לי שזה יהיה בטכנולוגיית HT כי הבנתי שהיא מאוד טובה.

איזה אפשרויות יש ל3 הדברים שאני צריך לקנות?[מעבד,לוח אם,זכרון]

וכמה בערך הכל יעלה.

תודה רבה על זמנכם. ;D

פורסם

RDRAM מת, אף אחד לא מוכר אף אחד לא משתמש.. יחי DDR המלך החדש! (שלא כל כך חדש...)

FX5200 מניסיון שורד היום במשחקים, הוא מאוד תקציבי והוא לא כל כך מהיר אבל אם הוא מספק אותך תשאר איתו

זיכרון אתה צריך מינימום 512 זה עולה במינימום 500 שקל

לוח אם גם הוא עולה 500 שקל אחד טוב

מעבד.. אם אתה בוחר ב AMD יעלה לך 500 שקל, אם אתה בוחר בINTEL יעלה לך אלף שקל

זיכרון אתה צריך DDR400 חברות טובות OCZ קורסיאר A-DATA טווינמוס ועוד

החברה הכי משתלמת מבחינת מחיר וביצועים זאת A-DATA שנמכרת במחיר שהזכרתי קודם

לוחות אם תוצרת ABIT מצויינים, גם EPOX לא רעים בכלל

מעבד AMD ב500 שקל- BARTON 2500

מעבד INTEL ב1000 שקל - 2800 עם 512K ליבת נורטווד תומך ב HT

תעשה את השיקולים שלך מבחינת עדיפות ומחיר

החלפת כ.מסך -

ב800-850 שקל אתה קונה RADEON 9600 PRO

ב950-1000 שקל אתה קונה 9600 XT

יש יותר יקרים

תעשה את ההחלטות שלך ותגיד לנו מה אתה מעדיף ונסדר לך מפרט עם יותר מידע ודגמים יותר ספציפים.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה על התגובה

בקשר לעניין,אני רוצה את האינטל עם הHT

כי אני רוצה לשפר עכשיו שיפור שאני לא יצטרך לגעת בו דיי הרבה זמן

אני שם פה הרבה כסף

אז אם כבר משדרגים כדי שיהיה טוב.

אז אתה אומר שזה עניין של 2000 ש"ח למחשב טוב מאוד??.שמע אתה מדבר על הגיפורס כאילו הוא לא משהו,

זה גם FX וגם 128 DDR[כן יש יותר טובים]

אין מצב שאני מחליף את הכרטיס מסך כי אין לי כל כך הרבה כסף.

הכרטיס מסך בסדר גמור

אני רק צריך מהירות כי המשחקים נתקעים ויש משחקים שבכלל לא עולים.

אז מה הבעיה הזכרון או הגיפורס?

לדעתי הזכרון אבל אתה המבין פה:)

אז ה2000 שקל זה 500 שקל זכרון[512]500 שקל לוח אם,1000 שקל מעבד HT[הוא טוב ?]

אי אפשר להשיג את זה ב1700 משהו בכיוון?

תודה רבה.

פורסם

המעבד מצויין עם HT והכל

אם אתה רוצה לקצץ בהוצאות לך על AMD ותחסוך 500 שקל על המעבד - עדיין יספיק לך מצויין למשחקים

הג'יפורס FX 5200 לצערי לא מספיק היום למשחקים והוא יכול להיות גורם חזק מאוד לאיטיות

512 DDR בהחלט יספיקו

256 SDRAM לא יספיק היום לכלום ובאמת יגרום לאיטיות תקיעות וכו..

תעשה את השידרוג לשלישיה (מעבד לוח וזיכרון) ותתחיל לחסוך לכ.מסך כי הוא יפסיק לספק אותך תוך זמן קצר אז אל תבנה עליו יותר מידי

פורסם

תשמע, אינטל עם HT זה חשוב מאוד למי שעושה קידודים ורוצה לעבוד במקביל. למי שמשחק זה פחות חשוב.

אם אתה רוצה שהמשחקים שלך יעלו וירוצו כמו שצריך אתה חייב מפרט יותר מאוזן, כלומר מעבד טוב וכרטיס מסך טוב ולא מעבד טוב מאוד וכרטיס מסך חלש. זה כמו שתשים מנוע של פורשה (אינטל) בתוך מרכב של פיאט אונו (5200). גם אם תקנה אינטל 3.4 גיגה אז חלק מהמשחקים יכולים להתקע ולא לעלות עם ה 5200 ו 256 זכרון.

איזה פנטיום 4 יש לך? חשוב לדעת כי כמעט כל פנטיום 4 יכול לתמוך במשחקים ואפילו אפשר לעשות לו OC קטנטן. אז אתה אולי יכול לוח +זכרון וכרטיס מסך יותר נורמלי ושום דבר לא יתקע.

עריכה: לא שמתי לב שכתבת פנטיום 4 1.4.

אז יש לך שתי אופציות:

1) AMD 2500+לוח+זכרון 512

2) להוסיף בנתיים 256 SDRAM (שזה לדעתי יפתח לך את המחשב) עד שיהיה לך כסף למשהו יותר טוב ויותר מאוזן. לפחות תנסה את זה קודם לפני שאתה מחליט.

פורסם
  • מחבר

לא לא תודה רבה,אבל אני מעדיף את ה HT ראיתי את זה אצל חבר שלי וזה פשוט מדהים.

שמע אני יודע שיהיה תקיעות מדי פעם

אבל זה יעבוד טוב,אני גם לא רוצה מחשב שנתקע לפעמים סתם שאני מסתובב באתרים וכאלה[כמו במחשב שיש לי כרגע]

המשחקים זה עדיפות ראשונה אבל גם הפעילות השוטפת גם חשובה לי.

שמע אם זה הבדל של 500 שקל אני בטוח שאני יוכל לארגן איזה מחיר פחות 100 שקל או משהו בסביבות[אני מקווה]

אם לא נסתדר כבר:)

תודה רבה לכם.

פורסם

ראית 2500@3200? אני מאמין שזה יראה לך לא פחות מדהים מ 2.8 במשחקים ועבודות אופיס למיניהן. ואני אומר את זה בתור חובב מושבע של אינטל. אני לא יודע מה החבר שלך עושה אבל סביר להניח שהוא לא ממש רואה את ה HT בפעולה.

קח בחשבון שכדי באמת להנות ממה שאתה קונה תצטרך כרטיס מסך יותר טוב. זה אחלה מעבד רק תשים לב שנותנים לך נורטווד עם 512 קאש ולא פרסקוט עם 1 גיגה קאש.

פורסם

ראית פעם AMD מהיר שהאינטל של חבר שלך כל כך מדהים? אינטל פשוט לא שווים את הכסף ובאיחוד בתקציב שלך אם תקנה AMD יהיה לך פשוט מחשב יותר איכותי. מחשב

amd 2500 ברטון

ABIT NF7-SL

A-DATA 512MB

וקירור נורמלי למעבד כמו הוולקנו 12.

הכל יעלה לך בסביבות ה1600 שקל וזה מחשב ממש לא פחות טוב מהHT של אינטל. אם OC בAMD אפשר להגיע גם להרבה מעבר לאינטל. כאילו תראה את תוצאות הsuper pi בפורום אוברקלוקניג וקירור. האינטל אוכלים אבק לAMD בתוצאות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עם AMD אני יגיע לפחות כסף ואותם תוצאות כמו שאתה אומר

אני לא אומר שלא,אבל יש לי רק שאלה אחת,איך אחד עולה 400 שקל פחות והוא אותו דבר ?

תגיד שהשם של אינטל מוסיף להם עוד כסף[כמו שמותגים בבגדים יעלו יותר אם תקנה בשוק או משהו כזה]

אבל 400 שקל?....זה וכמעט פי שתיים

אתה יכול להסביר לי את זה בבקשה?

פורסם

הם לא אותו דבר האינטל יותר טוב

אבל יש להתחשב בתקציב/שימושים ובתקציב שלך עדיף AMD ,אינטל יצא הרבה יותר יקר

פורסם

RDRAM מת, אף אחד לא מוכר אף אחד לא משתמש.. יחי DDR המלך החדש! (שלא כל כך חדש...)

RDRAM ממש לא מת,אם אתה מתכנן להשתמש בתוכנות כבדות כגון CAD,Solidworks ה RDRAM אוכל את ה DDR (נסיון אישי).

מוכרים ועוד איך מוכרים,תעביר חיפוש בזאפ.

אבל ה DDR מתקרב בקצב רצחני למהירות ה RDRAM אז בקרוב מאוד תוכל להכריז על ה RDRAM כמת,אבל עדיין לא.  :)

פורסם

כי ה FSB של האינטלים הרבה יותר גבוה משל ה AMD, מה שגורם לביצועים טובים יותר בקידודי וידאו, ועריכת גרפיקה וסאונד.

במשחקים, ההבדל ב FSB אינו מורגש, מה שחשוב הוא ה MHZ, וכאן הרבה מעבדי AMD עוברים את אינטל בקלות, כגון 2500@3200.

פורסם
RDRAM ממש לא מת

אז למה כבר לא מייצרים לוחות בשבילו? :P

פורסם

בסדר,אבל תמשיך את המשפט שואטוס רשם...אף אחד לא מוכר אף אחד לא משתמש...זה ממש לא נכון.

ועדיין ה RDRAM אוכל את ה DDR.

פורסם

האינטל יותר טוב אבל במערכת אתה לא רק מסתכל על המעבד אלא גם על מה שמסביב ובמיוחד במשחקים כאשר הכרטיס מסך מאוד חשוב.

למה הוא עולה יותר? כי הוא יותר טוב, בגלל השם, ובגלל עלות הייצור. AMD משתמשת בטכנולוגיה אחרת ולכן יותר זול לייצר מעבד שנותן ברוב הדברים ביצועים שקולים פחות או יותר. תסתכל בהשוואה הבאה בין ה 2500 ל 3.2 ותראה שבמשחקים עם OC ל 2500 אין הבדל גדל בינו ובין אינטל ואם תקנה כרטיס מסך זול בגלל שאתה קונה אינטל אז המערכת שלך תתפקד הרבה פחות טוב כי זה לא רק המעבד. (ותשים לה שזה ה 3.2 ולא ה 2.8).

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1490&page=7

ובהשוואה לשתי המערכות אותו כרטיס מסך..... אם היו משווים שתי מערכות באותה עלות אז ה AMD היה לוקח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים