עבור לתוכן

אוזניות (מהסוג שנכנס לתוך האוזן, ולא עוטף את האוזן) איכותיות, עד 300 ש"ח - בארץ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש אזניות נוחות, איכותיות, רק מהסוג של אלו שנכנסות אל תוך האוזן, במחיר של עד 300 שקלים

לשמיעה במערכת סטריאו , ו\או בנגנים ניידים שונים.

האם קיים יצור שכזה בארץ ? במידה וכן, האם אתם מכירים חנויות שבהם מוצרים כאלה נמכרים ? שמות, מיקומים, אתרים - אשמח לכל פיסת מידע.

אגב, האוזניות יחוברו למערכת הסטריאו שלי דרך כבל מאריך פשוט (שעלה 30 שקלים) האם זה ישפיע על האיכות של הסאונד ? האם ישנם כבלי הארכה איכותיים יותר לאוזניות ?

המון תודה לעונים.

פורסם

Sony MDR-E888SP מ www.audiocube.com

עולות 66 דולר ומשלוח בטח לא הרבה לאוזניות כאלה... (לאוזניות audio-technica ATH A900 שלי הם לקחו 19 דולר)

פורסם

הייתי ממליץ לך למתוח את התקציב עוד קצת כי אתה כבר ממש על הגבול שבין אוזניות סבירות לאוזניות טובות מבחינת אוזניותin-ear. עד כ400 ש"ח, לדעתי לפחות, אין לך מה להתעסק עם אוזניות in-ear.

כבלים מאריכים אכן משנים את איכות-מאפייני הסאונד, אני בספק אם תשמע את ההבדל באוזניות שכאלה אפילו עם ציוד יקר. בכל אופן, אתה יכול לקנות מאריכים יותר טובים, וכמובן גם יותר יקרים אך אין לך כרגע סיבה אפילו לפזול לכיוון שלהם. אתה בהחלט תסתפק במה שיש לך כעת.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם,

אני חושב באמת על למתוח את התקציב, אבל חשוב לי כרגע לקבל המלצות למותגים ומוצרים כאלה שאפשר לקנות בארץ, אין לי אפשרות לרכוש בחו"ל, לא דרך האינטרנט (כן אם זה ישראלי) ולא דרך חברים\קרובים וכו' , אז האם מישהו יודע על מוצר כזה שאפשר לרכוש בחנות או אתר אינטרנט של חנות ישראלית ? אם כן, אז איזה ? באיזה חנות? ואיפה?

המון תודה למידע בנושא.

פורסם

אין פה כלום, חבל על הזמן שלך.

אם אתה רוצה לקנות משהו טוב, אז רק בארצות הברית- פה לא רק שאין כלום אלה גם כשיש משהו(כמו הסניהזר HD6xxx\HD5XX שיש בחנות אחת) זה עולה כפול!

ולעשות משלוח זה לא בעיה וזה יעלה לך בסביבות 20$ וזה ממש לא בעיה.

בכל מקרה, אם תשנה את דעתך, תלך על הShure E2C ב 80-100$ (חפש ב froogle...).

פורסם

תודה לשניכם,

אני חושב באמת על למתוח את התקציב, אבל חשוב לי כרגע לקבל המלצות למותגים ומוצרים כאלה שאפשר לקנות בארץ, אין לי אפשרות לרכוש בחו"ל, לא דרך האינטרנט (כן אם זה ישראלי) ולא דרך חברים\קרובים וכו' , אז האם מישהו יודע על מוצר כזה שאפשר לרכוש בחנות או אתר אינטרנט של חנות ישראלית ? אם כן, אז איזה ? באיזה חנות? ואיפה?

המון תודה למידע בנושא.

אני יודע שהיבואן של shure מייבא ארצה את הליין הנמוך של האוזניות שלהם. אתה לא רוצה לשמוע את מחירם, תאמין לי.

בעקרון, אוזניות in-ear הכי סימפטיות שאתה יכול להשיג בארץ עד 300 ש"ח הן הmx 500 של סנהזייר והן יעלו לך כ150 ש"ח.

שוב, אם האופציה היחידה שלך היא לרכוש מהארץ, במסגרת תקציב של 300 ש"ח, כדאי לך אולי לבחון אופציות אחרות מלבד אוזניות in-ear.

פורסם

אתה יכול להגיד בבקשה איפה מוכרים בארץ את הMX500 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים