פורסם 2004 ביולי 1721 שנים בפנדס אמרו י שהקריאה של הטמפרטורה של המעבד בלוח הזה היא גבוהה מהטפרטורה האמיתית זה נכון ?? ועם כן אז בכמה ? אמרו לי שמשהו כמו 7~10 מעלות...
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים זה נכון, כמו שהם אמרו פחות או יותר...היה לא מזמן בחדשות סקירה של טמפ' ע"י ABIT IC7 נדמה לי ו ASUS כלשהו(או שזה היה ג'יגהבייט? איפוקס?). תחפש בארכיון חדשות.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים ואללה אין לי שמץ... יש לי את הלוח הזה, אבל אין לי איך לבדוק מה הטמפ' האמיתי של המעבד... מה שכן, שבאופן קבוע, לא משנה עם מזגן בלי מזגן, טמפ' הצ'יפסט נמוכה ב +-5 מעלות מטמפ' החדר. : משהו פה לא הגיוני....
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים אצלי דווקא לא, הטמפ של הצ'יפסט הגיונית.. כרגע המזגן (מרכזי) עומד על 22 אז בטח טמפ החדר 24 או משהו בסגנון, ומציג טמפ צ'יפסט של 28 שהמאורר עובד... נשמע לי דיי הגיוניבכל מקרה זה לא העניין, אני מדבר על המעבד.. הטמפ נראות לי דיי נכונותבמנוחה אני יורד ל 32-34 מעלות עם מזגן, ככה שלא נראה לי שהוא אמור להיות פחות מזה
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר תודה אבל זה קצת מוזר אני במאמץ מגיעה ל 38 מעלות ולא במאמץ ל 33 מעלות ואני בי מזגן בחדר ואני אחרי עדכון ביוס...
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים ומה בקשר ל NF7SL ? נראה לי שהקריאת טמפ שלי דיי אמינה.. לא?אותו דבר.זה תלוי באיזה גירסת ביוס משתמשים, הישנות פחות מדויקות. האחרונות אמורות להיות קצת יותר מדויקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.