עבור לתוכן

lcd vs. plasma

Featured Replies

פורסם

מה ההבדלים ומה יותר איכותי?

פורסם

אני לי כוח להכנס לפרטים, אבל בכלליות, הLCD יותר טוב אך יותר יקר...

פורסם

וגם יכול לקבל פיקסלים שרופים (LCD)

פורסם

פלסמה תאבד חצי מהבהירות שלה תוך 5 שנים. אבל לקנות טלויזיה 50 אינץ' פלסמה אפשר, LCD אי אפשר.

פיקסל = יחידה אחת של צבע, כלומר נקודה. בפלסמה זה בנוי משלוש נורות אחת ליד השנייה, אדום כחול וירוק. בLCD זה שלוש נורות אחת מאחורי השנייה.

LCD גם מגיע ברזולוציות יותר גבוהות (למרות שהמסך בדכ יותר קטן).

פורסם

LCD יותר טוב ותוך כמה שנים הפלזמה יעלם גם ככה...

אפילו מנהלים של כמה חברות שיתראיינו אמרו שלפלזמה אין עתיד ול-LCD יש!! ;)

אבל כמו שאמרו LCD יותר יקר אבל גם יותר שווה!! ;)

פורסם

לאף אחת משתי הטכנולוגיות אין עתיד. ה ThinCRT בפיתוח והיא עתידה לאכול את שתי הטכנולוגיות, הן מבחינת עלות הייצור, איכות התמונה ועמידות לאורך זמן. בתקווה שעד 2010 יגיעו מוצרי ה ThinCRT לכל בית ברחבי העולם.

פורסם

אכן.

וגם הלדים יהפכו להיות OLED שזה פולטי אור אורגניים והם נותנים צבא חי, חזק, בהיר, צורכים פחות חשמל עד כמה שאני יודע וגמישים יותר.

פורסם

פלסמה תאבד חצי מהבהירות שלה תוך 5 שנים.

בפלסמה התמונה גם יכולה להשרף על המסך כמו שבעבר קרה עם מסכי מחשב ובגלל יש את שומר המסך. אני לא בטוח אם זה עדיין קורה כי אני חושב ששמעתי שזה לא אקטואלי

פורסם

לפי דעתי הטכנולוגיה הבאה היא ה digital ink כבר היום יש את זה ביפן(בעיקר) אבל הבעיה היא קצב הריענון

אני חושב שעוד שנה שנתיים יפתרו את הבעיה ואז עובי המסך יגיע למיקרונים ספורים ותוכל להפוך על משטח בכל צורה למסך

פורסם

פלסמה תאבד חצי מהבהירות שלה תוך 5 שנים.

למה סתם להגיד בולשיט לא מבוסס? מסכי פלזמה לא איכותיים היום מאבדים חצי מהבהירות תוך 8 שנים. המסכים האיכותיים תוך 16.

לLCD יש את בעית הSHADOWING אבל...

רוקפורד(גם אני אוהד של הגבינה:D), אתה יכול לפרט יותר בבקשה על הTHINCRT?

פורסם

רוקפורד, לא רוקפור... לא סובל גבינות מסריחות! >:(

ובשביל מה איכותי הגוגל שאנו כ"כ אוהדים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים