פורסם 2004 ביולי 1721 שנים פלסמה תאבד חצי מהבהירות שלה תוך 5 שנים. אבל לקנות טלויזיה 50 אינץ' פלסמה אפשר, LCD אי אפשר. פיקסל = יחידה אחת של צבע, כלומר נקודה. בפלסמה זה בנוי משלוש נורות אחת ליד השנייה, אדום כחול וירוק. בLCD זה שלוש נורות אחת מאחורי השנייה. LCD גם מגיע ברזולוציות יותר גבוהות (למרות שהמסך בדכ יותר קטן).
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים LCD יותר טוב ותוך כמה שנים הפלזמה יעלם גם ככה... אפילו מנהלים של כמה חברות שיתראיינו אמרו שלפלזמה אין עתיד ול-LCD יש!! אבל כמו שאמרו LCD יותר יקר אבל גם יותר שווה!!
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים לאף אחת משתי הטכנולוגיות אין עתיד. ה ThinCRT בפיתוח והיא עתידה לאכול את שתי הטכנולוגיות, הן מבחינת עלות הייצור, איכות התמונה ועמידות לאורך זמן. בתקווה שעד 2010 יגיעו מוצרי ה ThinCRT לכל בית ברחבי העולם.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים אכן.וגם הלדים יהפכו להיות OLED שזה פולטי אור אורגניים והם נותנים צבא חי, חזק, בהיר, צורכים פחות חשמל עד כמה שאני יודע וגמישים יותר.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים פלסמה תאבד חצי מהבהירות שלה תוך 5 שנים.בפלסמה התמונה גם יכולה להשרף על המסך כמו שבעבר קרה עם מסכי מחשב ובגלל יש את שומר המסך. אני לא בטוח אם זה עדיין קורה כי אני חושב ששמעתי שזה לא אקטואלי
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים לפי דעתי הטכנולוגיה הבאה היא ה digital ink כבר היום יש את זה ביפן(בעיקר) אבל הבעיה היא קצב הריענוןאני חושב שעוד שנה שנתיים יפתרו את הבעיה ואז עובי המסך יגיע למיקרונים ספורים ותוכל להפוך על משטח בכל צורה למסך
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים פלסמה תאבד חצי מהבהירות שלה תוך 5 שנים. למה סתם להגיד בולשיט לא מבוסס? מסכי פלזמה לא איכותיים היום מאבדים חצי מהבהירות תוך 8 שנים. המסכים האיכותיים תוך 16. לLCD יש את בעית הSHADOWING אבל... רוקפורד(גם אני אוהד של הגבינה), אתה יכול לפרט יותר בבקשה על הTHINCRT?
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים רוקפורד, לא רוקפור... לא סובל גבינות מסריחות! ובשביל מה איכותי הגוגל שאנו כ"כ אוהדים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.