עבור לתוכן

הפיכת מודם ADSL של Alcatel ל router

Featured Replies

פורסם

מכיוון שאני משתמש חדש - אני לא יודע אם התייחסו לעניין בפורום זה. מדובר בhack קל ופשוט ??? שהופך alcatel לראוטר יציב ומצויין. נותן לשתף קישור לרשת, ושווה גם למי שיש רק מחשב אחד כי זה משפר את המהירות והאמינות של הקשר (חיבור PPP אמיתי במקום ה PPTP המסוויח של מיקרוסופט שעושה בעיות בלינוקס).

האם כבר נידון העניין בפורום? אם לא אז אני אנסה לספר איך עושים את זה... :)

בכל מקרה - לא *לא* ***לא*** להוציא $300 דולר על ראוטר ADSL, גם אם אתם מתכוונים למכור אינטרנט פיראטי לכל הבלוק :) . alcatel נותנת לכם את זה בחינם...

• תגובות 42
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז עמוד אחד אחורה כתוב על זה. אז מה? יצאתי טמבל. אז מה? לא נורא. האתר של http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.html

מעולה וראוי להערצה. אני אישית גיליתי את זה דרך אתר בהולנדית - היה לי קצת יותר קשה :)

פורסם

לא, היא לא נותנת כלום בחינם, אף אחד לא נעותן דברים בחינם.

האופציה הזאת נעולה לכול המודמים שהם לא פרו וזה נחשב לא חוקי להפוך אותו לפרו.

פורסם

Ghost Dogg אתה בטוח שזה לא חוקי להפוך את המודם לPRO?

אני דווקא שמעתי שזה חוקי וחצי וגם אם זה לא חוקי לא היו מפרסמים את "קסמי אלקטל" לכל

הגולשים ועוד לא באתר WAREZ או כל אתר אחר פרטי אלא אתר של אינטרנט "חרא" זהב@!

מה אתה אומר על זה?

אפשר להתקשר לבזק לשאול אם מותר להפוך את המודם?

פורסם

הם יגידו שכן, אבל אתה יכול לשכוח מאחריות. :)

פורסם

זה לא אתר של אינטרנט-גנב ולא כלום. סתם אתר של מישהו שמאוכסן על הסרברים שלהם.

וזה שפיסרמו אותם באינטרנט, לא הופך אותם לחוקיים.

פורסם

ואם לא קניתי את המודם מה אני עושה אז?

אין לי אחריות יאנו של השנתיים?

אם המודם נדפק מה עושים לי או יותר נכון כמה אנשים משלם?

פורסם
  • מחבר

א. הפכתי כבר 4 מודמים ל Pro ושום דבר לא קרה להם.

ב. לא חוקי? לא חתמתי על שום חוזה שאוסר עלי לעשות שינויים במודם.

ג. מכיוון שאלקטל מוכרים מודמים שאליהם אפשר להתחבר מבחוץ ולעשות את השינוי הזה (גירסה 253 הידועה לטוב). אז שלא יבלבלו לי את בשכל עם אחריות. אני מבחינתי משתמש מטומטם ומישהו פרץ לי למודם ושיחק איתו.

פורסם
  • מחבר

ושאלה ל ghost dogg - מה זאת אומרת האופציה הזו נעולה לכל המודמים שהם לא pro? היא *לא* נעולה. אפשר להפעיל אותה לפי ההוראות שבלינק. תאר לך שפורד היו מוכרים מכוניות עם מנוע 6 צילינדרים שרק ארבעה מהם פועלים. האם יהיה לא *חוקי* להפעיל את שני הצילינדרים הנוספים?

וחוץ מזה אם אתה כזה מומחה משפטי גדול למה שחוקי ולא חוקי, אז תיכף תגיד ש overclocking זה לא חוקי :)... הרי אינטל מוכרת בהרבה יותר כסף p4 2.0ghz כשאתה יכול לקנות 1.6a ולהמהיר אותו

בקיצור אחראי פורומים כללי על מה אתה מדבר?

פורסם

ואם לא קניתי את המודם מה אני עושה אז?

אין לי אחריות יאנו של השנתיים?

אם המודם נדפק מה עושים לי או יותר נכון כמה אנשים משלם?

אמממ.. אולי תענו על השאלות האלה למה הם ממש חשובות ויש לי מודם מושכר ואני גם

רוצה להפוך אותו לPRO שיהיה לי ראוטר :D אבל אני מפחד לדפוק משהו ואופ..

פורסם

הפכתי אותו ל PRO כמו גדול! ואני לא רואה שום דבר לא חוקי בזה... (לא חוקי שלא יאפשרו את זה)

וכן זה אפשרי לפרוץ אליו בגרסאות שלפני ה 2.70... אז שבזק יחסכו ממני את השטויות שלהם...

שחקתי איתו, שיניתי הגדרות, מחקתי דברים, בלאגנים... (בקרוב אני גם אשחק איתו כדורגל)

ובזק יחליפו אותו כמו גדולים אם יקרה לו משהו...

(או שאני אעבור לכבלים!!!) ;D

פורסם

אה...

שכחתי להוסיף:

אם היה אפשר לעשות לו Overclock הייתי עושה... 8)

אז הסירו דאגות מלבכם ושחקו איתו כדורסל גם...

(טוב לא כדורסל אבל אם תעקבו אחרי ההוראות אז שדרוג המודם ועדכון הגרסא שלו ממש פשוטים)

פורסם

תוכלו להסביר מה בדיוק המשמעות של הפיכת המודם לRouter? איך בדיוק זה מחליף HUB?

ניסיתי להכנס לTelnet שרשום בהודעות וללחוץ Enter על ה User, אבל זה לא נתן לי שום מספר...

פורסם

ליאור בקשר לO\C, בדיקת עומס המעבד בDEBUG MODE עומדת על משהו כמו 3%~

אני לא יודע מה זה היה נותן לך! ;D

האינטל i960 ב25Mhz הוא מעבד מעולה! :)

(RISC, שאגב גם נמצא כנראה במדפסת שלך)

פורסם

הפכתי אותו ל PRO כמו גדול! ואני לא רואה שום דבר לא חוקי בזה... (לא חוקי שלא יאפשרו את זה)

וכן זה אפשרי לפרוץ אליו בגרסאות שלפני ה 2.70... אז שבזק יחסכו ממני את השטויות שלהם...

שחקתי איתו, שיניתי הגדרות, מחקתי דברים, בלאגנים... (בקרוב אני גם אשחק איתו כדורגל)

ובזק יחליפו אותו כמו גדולים אם יקרה לו משהו...

(או שאני אעבור לכבלים!!!) ;D

לא יודע מה לגבי החוק או אכיפתו בארץ אבל בכל אופן:

לכאורה ניתן לחשוב שהמודם, בהיותו בבעלותו של המשתמש (קנית אותו, לא? אחרת הוא בבעלות בזק וזה באמת לא חוקי) שייך לו ואם ירצה - גם ישבור אותו על הקיר (הרי אף אחד לא יגיד לך מה לעשות עם מבר מה שבבעלותך, כעקרון).

אבל

יכולה אלקטל לבוא ולטעון (בצדק) שהתוכנה שעליו, של הפרו (ראוטר) הינה שלה (זכויות יוצרים), לא שילמת עליה ולכן אסור לך להשתמש בה - זה מה שלא חוקי - אם כי גם את זה צריך לברר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים