פורסם 2004 ביולי 1621 שנים קניתי מצלמה חדשה Canon a75 מ Camera4Less השבוע.היום גיליתי בתמונות פיקסל שרוף,האם יחליפו לי את המצלמה?
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים סביר להניח שתיתקל בתשובה של "פחות מ5 פיקסלים זה בסדר"אבל לשאול לא עולה הרבה כסף... יש להם טלפון צלצל..
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מתוך השלוש מיליון פיקסלים שיש לך אחד שרוף.. בפיתוח אתה תראה את אותה הנקודה הלבנה שראית עכשיו.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים רגע תנו לי להבין פה משהואם הם לא מחליפים לו את המצלמה הוא נדפק קשות?כי זה חרא של דבר.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אם עוד לא עברו 14 יום מקבלת המוצר, הוא יכול לבטל את העסקא ולהחזיר את המצלמה. אח"כ, שפשוט יבצע את ההזמנה שוב, ובתקווה שהם לא יתנו לו את אותה מצלמה (אני בספק אם זה יקרה), אז הוא יקבל אחת חדשה.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר לא עברו 14 ימים, הבעיה היא שאבא שלי טס מחר לחו"ל והוא צריך את המצלמה איתו.כשהוא יחזור כבר יעברו 14 יום,השאלה היא האם פיקסל שרוף מחייב אותם להחליף לי את המצלמה.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים קודם כל אני לא יודע למה לא הוספת 30 ש"ח וקנית A80. יש לך אחריות לשנה ואני כמעט בטוח שהאחריות תופסת במקרה כזה, אין סיבה שלא. בכל אופן אני לא יודע למה פתחת בכלל את הנושא הזה במקום להרים שניה טלפון ל-Camera4Less.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר קודם כל זו תוספת של 200 ש"ח, אבל זה לא העניין.אין לי צורך ב- 4MP וגם לא במסך מסתובב, ודווקא הפיצ'רים של ה a75 יותר חיוניים לי - המסך הגדול ומצבי הצילום המיוחדים לתנאי תאורה קשה.לעניינינו, פתחתי את הנושא כדי לדעת למה לצפות ואם אני זכאי למצלמה חדשה. סה"כ היום היה יום שישי ולא יכולתי לברר עם Camera4Less.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.