עבור לתוכן

מעבד לוח אם וזיכרון חדשים

Featured Replies

פורסם

פעם הייתי עמוק בענייני מחשבים היום כבר אין לי זמן לקרוא ולהתעדכן.אני מלמד איזה בחור מחשבים ועכשיו הוא החליט על שדרוג.הוא עושה הרבה מאוד קידודי וידאו והוא צריך מעבד חזק.אני די בטוח שנלך על איי אם די אבל אני כבר לא יודע מה טוב מה חדש וכל השאר.

אני צריך המלצה על המעבדים החזקים יותר בשוק היום ועל לוחות אם שמתאימים להם.אין צורך ביכולות המהרה רק מקום להרבה זיכרון מהירות ואמינות.יציבות מאוד חשובה ואמינות שלא יהיו הרבה תקלות.

אם מישהוא יכול לעזור לי זה יחסוך לי הרבה עבודה שחורה..

תודה מראש

DEMULTI

פורסם

לוח asus a7v333ea יציב ומהיר מאוד

מעבד amd xp 2000/1900

זיכרון kingston pc2700 בכמות שתצטרך (בחרתי בזיכרון הזה כי הוא אמין ויש לו אחריות לכל החיים)

לא אמרת מה התקציב אבל זה אחלה של עגלה

פורסם
  • מחבר

אוקיי איפה אפשר למצוא איזו ביקרות על הלוח אם הזה ?

התקציב הוא 2000 שקל פלוס מינוס ואני צריך גם מארז מקורר טוב כי המחשב הזה לא ינוח הרבה בחיים שלו.

אני צריך 256 זיכרון עדיף בכרטיס אחד לשמור על האופצייה להרחבה

פורסם

עריכה גרפית אני ממליץ 512mb זיכרון

ומאז מקורר טוב זה האנרמקס fs710bb

פורסם

2000 ש"ח זה לא מספיק..

אני מסכים בקשר למארז.. הוא מאוד איכותי והכל, אבל זה עולה כסף..

אני הייתי מציע ככה:

מעבד: AthlonXP 1600 - 1.4Ghz - מחיר: 768 ש"ח.

לוח אם: Abit KR7A-Raid - מחיר: 876 ש"ח.

זכרון: Kingston 256mb PC2100 - מחיר: 480 ש"ח.

מארז חלופי: Task TK3003 - מחיר: 229 ש"ח.

סה"כ: 2396 ש"ח

אני לא רואה יתרון גדול בלעבור לצ'יפסט החדש של VIA ה-KT333, והלוח אם הזה של אסוס דיי יקר, גם ה-KT266A שלהם בלי הרייד יותר יקר מה-Abit שידוע באיכות המעולה שלו. לכן אני ממליץ דווקא על האביט.

ניתן גם לקחת את הלוח של Epox EP-8KHA+ , הוא יותר זול מה-Abit וגם כן ידוע בתור מוצר מחברה מעולה עם יציבות חזקה.

בכלל האביט והאפוקס הם הלוחות הכי טובים לדעת רבים בצ'יפסט הנוכחי.. גם האוברקלוקרים הכי טובים במקרה והוא יחשוב על כך בעתיד.

אם אתה רוצה להוזיל את המחיר עוד יותר אז קח לוח של MSI, ה-KT3 Ultra, גם יותר מהיר עקרונית כי הוא מבוסס KT333, וסה"כ הוא לוח מאוד אמין, אך לדעתי לפחות לא איכותי כמו ה-Abit וה-Epox. ניתן גם לקחת את גירסת ה-RU שמגיעה עם Raid133 ו-USB2.0, ועדיין יותר זולה מהלוחות הקודמים.

אופציה יותר זולה היא ה-Gigabyte 7VTX-H plus, שסה"כ הוא הלוח הזול והמומלץ בפי כל.

אני מניח שתוכל למצוא ביקורות על כל הלוחות המצויינים האלה כאן:

http://www.reviewlocator.com/browse.asp

הנה כמה שמצאתי על ה-Abit:

1. AmdMB

2. T-Break

3. http://www.3dvelocity.com/reviews/abitkr7a/kr7.htm

ועל ה-Epox:

1. AmdMB

אולי המחשבות של טום על ההבדלים בין הציפסטים יעזרו לך.. כאן..

בתור זיכרון שלא דורש המהרה אכן קינגסטון ידועים באיכות שלהם, ובנוסף לכך הם דיי זולים יחסית לענקים האחרים (Micron/Samsung/Mushkin), אבל באמת עדיף 512מ"ב בשביל עריכת וידיאו.

בתקציב הזה גם מעבד 1.4 יספיק לך.. אם היה תקציב קצת יותר גבוה הייתי אומר לקחת את ה-1.53 (XP1800).

פורסם

רק מילה בקשר לזכרונות של קינגסטון, עם כל הכבוד, לא הייתי קונה אותם. שמעתי כבר במספר מקומות על בעיות עם הזכרונות הללו.

אני אישית משתמש רק בזכרונות של MICRON/CRUCIAL. לא איכזבו אותי אפילו פעם אחת.

פורסם

ואני עם זיכרון של kingston עם צ'יפים של סאמסונג ואין לי מילה רעה עליו...

חוץ מזה שהוא מגיע בתור cas3

פורסם
  • מחבר

בקשר לזיכרון נשקול אולי 512 מגה.

בקשר ללוח אני מוכן להשקיע בו המון כסף אבל אני רוצה את הטוב ביותר שיש.

האם יש מישהוא שחושב שכדאי לעבוד לציפסט החדש 333 או ללכת על 266?

פורסם

זה מחשב לעריכת וידאו אז הצ'יפסט ההוא בהחלט יותר מהיר ואולי גם יותר יציב (ימים יגידו...) אז לדעתי כן

אבל תזכור שאז צריך זיכרון pc2700

פורסם

מהקצת נסיון שיש לי בערכית וידאיו אז...

תקח הארד דיסקים מהירים ועדיף שיהיו בראיד...לא חסרים פה אנשים שיסבירו לך מה זה ואיך זה עובד...אבל באופן עקרוני מאוד חשוב לעריכת וידאיו

חוצמזה...לפי דעתי עדיף לך מעבד של אינטל (ולמרות שהולכים להתנפל עלי) המעבדים החדשים שלהם לדגומא ה 1.6a אחרי המהרה קטנה עובד הרבה יותר מהר מהאלטרנטיבה השניה ובעריכת וידאיו אתה חייב את הכוח הזה

חוצמזה...זיכרון ראם חשוב שיהיה ממנו והרבה..חצי גיגה בערך יספיק ותתאים אותו ללוח אם

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

זה מחשב לעריכת וידאו אז הצ'יפסט ההוא בהחלט יותר מהיר ואולי גם יותר יציב (ימים יגידו...) אז לדעתי כן

אבל תזכור שאז צריך זיכרון pc2700

איזה ציפסט עדיף?

פורסם

אני היחיד שתוהה למה המעבד הישן הזה?

פורסם

ואף אחד לא שם לב שזה דיון מ2002? :s07:

פורסם

WTF!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

חחחחח איזה קטע

אני כזה ??????

למה ממליצים לו על מעבד כזה ישן!! חחחחחחחח

למה מעלים את הנושא הזה אחרי 4 שנים????

פורסם

זה האסף לוץ הזה שמקפיץ דיונים מלפני יותר מ-4 שנים במ'ס פורומים שונים !!!

אני לא יודע אם הוא עושה את זה בכוונה או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים