עבור לתוכן

כפר המוזיקה של קוקה קולה

Featured Replies

פורסם

אני אספתי 15 פקקים קניתי למשינה ורציתי גם ללכת ליום הראשון וליום החמישי (היהודים) אבל אין לי כוח ללכת לחפש סעמק..

פורסם

אתמול יצאתי למסע איסוף עצבני ביותר עם חברה שלי, אח שלה וחבר שלו... הצלחתי לפתוח את המנעולים של הפחי מחזור (ממש ממש לא קשה) ואשכרה נכנסתי לתוך הפח - ועוד אתם אומרים שהרגשתם הומלסים - הייתי מוקף בבקבוקים עם ה0.2 ס"מ האחרונים של "צוללות" בתוכם שהרטיבו אותי.. גועל נפש. בקיצור - בפח אחד הוצאתי מיכל שהיה בתוכו 50 פקקים - איפה שהאנשים מכניסים את הפקקים? אז הוצאתי את המיכל ולקחתי את כל הפקקים של קוקה קולה.. בקיצור - חרשנו על הפחים במשך שעתיים ואספנו - שימו לב - 40 פקקים... רק שהגענו הביתה ראינו שכל הכרטיסים נמכרו כבר וזרקנו את הפקקים לפח.

נחמד, הא?

פורסם
  • מחבר

זה למה אני שואל אם מישהו מוכן למכור לי כרטיס בכסף ::)

פורסם

Vega - עכשיו תחשוב מה אני עשיתי . לפני חודש , במשך שבוע וחצי , נכנסתי כל יום במשך שעתיים למכולות מחזור , והוצאתי איזה 80 פקקים ביום . 500 פקקים הוכנסו לחשבון , ועוד 200 פקקים יושבים לידי בשקית ..

למה עשיתי את זה ? שנה שעברה היו מכרזים , והיו חסרים לי 9 פקקים כדי לזכות במאה דיסקים ב Tower Records ;[

פורסם

תגידו יהיו שם גם הרבה מוזיקת טראנס וכד'?

ומתי זה הולך להיות?

יש מצב לקנות עכשיו כרטיסים?

*אני לא מעודכן שזה טירוף....

ברור.. שיהיה מוזיקת טראנס אחרי המופע מרכזי יבוא כל לילה די ג'י מאחד המעודנים בארץ..ויטקטק כל הלילה.~!~! עד הבוקר

וזה הולך להיות מהראשון לאוגסט עד העשירי לאוגוסט עם אני לא טועה

פורסם

נגמרו הכרטיסים לכל ההופעות :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים