עבור לתוכן

סטפינגים של מעבדי XP2500+

Featured Replies

פורסם

איזה שטויות...מאיפה אתה מוציא כאלו שטויות?

זה שהמכפלה שלהם נעולה זה לא עושה אותם פחות טובים

ב בגלל שהמכפלה שלהם 11 זה הרבה יותר קל לעשות להם OC ל 2200 מגה הרץ(xp3200)

אני לא אומר שקשה יותר לעשות להם אוברקלוק בגלל שהמכפלה שלהם נעולה. אני אומר שיותר קשה לעשות להם אוברקלוק כי הם פחות טובים מהמעבדים 2500+ של לפני כמה חודשים.

• תגובות 45
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היתרונות שלו:

1. מכפלה פתוחה

2. מגיע בבאס 133

3. מקבל פחות מתח

4. פולט פחות חום

אתה יכול לקנות בלמיר מחשבים.

אבל גם עם המובייל, כמו עם הרגיל, לא הכל וורוד.

קניתי כזה לפני שבוע(ראו מפרט) ואני די תקוע על איזור ה 2300 מה"ז, מקסימום 2400, וזה במתחים מטורפים. למרות שכבר ראיתי באינטרנט אנשים שבוולט סטוק הגיעו ל 2700..

איך זה טוב..? הרגיל מגיע בבאס של 166

פורסם

איך זה טוב? אממ מכפלה פתוחה

פורסם
  • מחבר

יש בעיה להעלות את הבאס שלו ל200?

ואין רשימת סטפינגים מומלצים?

פורסם

אם המכפלה לא פתוח ברור שיש בעיה להגיע ל200, לכן גם אני מצטרף לשאל שלך ומרחיב אותה, לאיזה סטיפינג (לא משנה מוביל או לא), יש מכפלה פתוחה כי אני רוצה להגיע ל3200 אבל בבאס 200

פורסם

לכל מעבד athlon xp mobile יש מכפלה פתוחה

פורסם

איך זה טוב..? הרגיל מגיע בבאס של 166

זה טוב כי אתה יכול לעשות הרבה אוברקלוק למעבד עד שאתה מגיע להגבלה ע"י הזיכרון או הלוח. זה למעשה תוצר לוואי של המכפלה הפתוחה אבל עדיין...

פורסם

אם המכפלה לא פתוח ברור שיש בעיה להגיע ל200

אם המכפלה נעולה על 11 למה שתהיה בעיה להגיע ל-3200+ עם באס 200? או ניסוח יותר טוב- יש בכלל קשר בין זה שהמכפלה נעולה להגעה לבאס 200?

פורסם

מה זה סטיפינג

ומה ההבדל בין אטלון לבין מוביל? (מוביל זה לא של ניידים? :| )

מממממ

גם אני רוצה לקנות משהו ישר ל OC אז מה עדיף?

פורסם

יש לי AMD2500+@3200+

Abit NF7-SL

OCZ Platinum PC3200 512(2X256)

ווואנטק אירופלו על המעבד..

הגעתי איתו לFSB 200 ממש ממש בקלות! עם מתח סטוק וטמפ' של 37 בחורף ו42 בקיץ..

לכל אלה שלא מגיעים לFSB 200 תנסו לשנות בביוס את הCPU Interface לEnabled כי כשאני ניסיתי להגיע זה מה שעצר אותי.

לכותב האשכול אני בטוח שעם NF7-SL וAXP2500+ אתה בקלות מגיע ל200FSB

פורסם

זה ממש מוזר, כי אני הגעתי ל-FSB 200 ללא שום בעיה. Abit NF עשה בשבילי את כל העבודה.

פורסם

אם המכפלה נעולה על 11 למה שתהיה בעיה להגיע ל-3200+ עם באס 200? או ניסוח יותר טוב- יש בכלל קשר בין זה שהמכפלה נעולה להגעה לבאס 200?

ברור שיש...כי אם המכפלה גבוהה מידי?

אני לדוגמא רוצה לשמור יחסית על חיי מעבד ארוכים אני מעוניין להגיע לFSB 200 על מנת להגיע למקסימום ביצועי מערכת אבל אני רוצה להגיע לזה בלי מתח

למעבד כאשר המכפלה תיהיה גבוהה ככול שאני אוכל, עכשיו אם המכפלה נעולה אתה יכול לשנות רק FSB ולא סביר שתגיע ל200 במכפלה הקיימת

ללא מתח

פורסם

כל הסיפור הזה מסתדר לי יופי. יש מעבדי 2500+ שמגיעים בלי בעייה ל3200+ ויש כאלה שלא. למאוחרים יש יותר בעייה עם זה.

פורסם

מזה סטפינג??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים